Nov 17, 2012

Plus-size clothing sale in Copenhagen


Så sker det igen; jeg sælger ud af min garderobe sammen med Karina fra Copenhagen Curves, Tanja fra Miss Cherry Lipz og flere af vores gode veninder. Vi har tøj med i størrelserne 44-56, og ligeledes sko, smykker, tasker og hvad vi ellers finder frem fra gemmerne. Hoveddelen af mine bluser, toppe og kjoler er en størrelse 50/52, skarpt efterfulgt af 54/56, jeans og bukser har jeg fra størrelse 46-52, og sko har jeg i størrelse 41-42.  Af mærker kan jeg nævne Carmakoma, Zizzi, Zay, ZJ, Dorothy Perkins, New Look, Asos Curve og 17 Sundays. Jeg kan vist roligt sige, at der er noget for alle aldre og typer, og priserne er selvfølgelig virkelig billige og fair!

Det hele foregår næste lørdag d. 24/11-2012 kl. 11-16 på adressen Dybbølsgade 20, 1721 København V

I kan melde jer til vores event på facebook HER, eller blot møde op på selve dagen (men det er nu altid rart at have en fornemmelse af, hvor mange der kommer!). Så tag en veninde, mor, bedstemor eller søster i hånden og kom forbi til en god handel!

P.S: Hvis I har set noget på bloggen, som I er interesserede i, så sige endelig til. Det kunne jo være at jeg var villig til at sælge det :-)

----------------

I'm hosting a plus-size clothing sale in Copenhagen next Saturday.

2 comments:

  1. Øv... Du bor så langt væk. Men god salgdag!

    ReplyDelete
  2. Awesome pics!
    Have a nice weekend:)

    http://theprintedsea.blogspot.de/

    ReplyDelete