Nov 7, 2012

Shop my wardrobe at my new store


Jeg har åbnet en onlinebutik via tictail, hvor jeg sælger ud af min garderobe. Der ligger allerede en del ting derinde, men jeg vil løbende føje nye til. Meget af tøjet er virkelig lidt brugt, noget er endda helt nyt, og jeg bestræber mig på at sælge det til meget fair priser. Forsendelsen er via Post Danmark, og man betaler via Paypal - hurtigt og nemt! Hvis I har set noget på bloggen, som I er interesseret i, så kan I altid smide en besked og høre, om jeg vil sælge det. Det kunne jo være! 

Kig forbi min butik her!

------------------

I've opened an online store via tictail. So far I only ship to Denmark, but if you're desperate for an item, leave a message and I'll see what I can do!

Stop by my store here!

6 comments:

 1. Hej:)

  Kan det ikke passe du havde en palietblazer i rosa til salg for et par dage siden inden du åbnede tictail? Er den solgt?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Margrethe,
   jeg har en pailletblazer i en champagnefarve med sort satinkant - er det den du mener? Den er ikke solgt nemlig (og er heller ikke kommet på shoppen endnu).

   Delete
  2. Ja, tror det er den, vil du ikk sende et billede til lund_her@hotmail.com ?:) hvad var str. På den?..

   Delete
 2. Hej Rikke

  Jeg har købt din blomstrede kjole og er super glad for den :) Den sidder ikke helt perfekt pt, men det skal den nok komme til ;)
  Mange tak for handlen!

  Kh
  Camilla

  ReplyDelete
 3. Hvis du allerede nu, synes at du har brugt din fantastiske 17 sundays nederdel for mange gange, så må du lige sige til (denne: http://1.bp.blogspot.com/-exwddIvK-cA/UKQeaWttYUI/AAAAAAAAExQ/N1TDYkmbFdk/s1600/IMG_7983.JPG) :-D Den er jo fantastisk smuk!

  Og hvad med denne kjole: http://3.bp.blogspot.com/-gnrNbBrpPo0/T-jsFQTg5QI/AAAAAAAAEJM/JDwQywdYnQ8/s1600/IMG_3836.JPG
  Overvejer du nogensinde at sælge den? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Carina,
   jeg har faktisk kun brugt både kjolen og nederdelen 1 gang, men eftersom jeg ikke kan passe nogle af delene længere, så sælger jeg dem gerne for den rette pris. Er du interesseret? :-)

   Delete