Dec 7, 2012

Free your mind and the rest will follow


Necklace: Gina Tricot // Ring: H&M 
Peplum top & skinny jeans: Dorothy Perkins // Shapewear top (underneath): Zizzi // Boots: Føtex (local shop)

I onsdags var jeg ude at shoppe lidt julegaver og derefter var jeg ude at spise med de søde piger fra mit arbejde. Vi får en lang uge i næste uge, da vi skal flytte butik og holde åbningsfest. Det var en superhyggelig aften, hvor vi spiste på den italienske restaurant "Mother" i Kødbyen. Det er kun antipasti, pizza og enkelte desserter de laver, men det smagte virkelig godt og jeg vil varmt anbefale den! Jeg havde taget mine nye mørkegrå jeans og min nye sorte peplumtop på. Jeg var usikker på om peplum ville klæde mig, men jeg synes faktisk at det gik ganske fint. Bukserne er af modellen "Bailey ultrastretch" og jeg vil anbefale jer at tage dem en størrelse mindre end ellers, da de giver sig meget. Dette er en størrelse UK16 (EU44). Toppen er en UK20 (EU48) og passer som den skal. Begge dele fås i mange forskellige farver og pt. kan man opnå ekstra rabat med koden DPTREAT20, samt gratis fragt (fragten trækkes først fra ved betaling). 

------------------

On Wednesday I went shopping for Christmas presents and later I had dinner with the girls from work. We're in for a rough week next week, as we're moving stores and having a huge opening sale. I wore my new dark grey jeans and black peplum top, and at first I wasn't sure if peplum suited me. Now I think it worked quite well. The jeans are a pair of the "Bailey ultrastretch" and I'd recommend sizing down one size, as they expand over time. These are a UK16. The top is a UK20 and fits like a glove. Both items are available in a range of colours and at the moment there's even a discount code DPTREAT20 going around. 

21 comments:

 1. Du ser SÅ godt ud:) Kiggede lige tilbage i dine arkiver, og hold op hvor bliver du da mere og mere petit:) High five på at være sund samtidig med at mand er rund:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Ida. Petit er ikke det første ord der falder mig ind, når jeg skal beskrive mig selv, men i forhold til da jeg startede bloggen kan jeg godt lade det gælde ;-) Der sker en del især lige for tiden, men du kan tro at jeg altid vil forblive rund :-) God weekend!

   Delete
 2. Ihh Rikke hvor ser du bare dejlig ud!!
  Jeg savner dig!

  kram
  Louise (aka Rø'e)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åhr, tak søde. I lige måde! Efter d. 14. januar er jeg all yours - skal lige overstå eksamen! :-*

   Delete
 3. Du ser rigtig god ud søde Rikke :-)
  Pift pift

  ReplyDelete
 4. Ej nu forsvandt min kommentar vidst..
  Du ser skide godt ud Rikke :-) hvor str er du normalt i bukser?
  Pift pift :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, nej den er der vist! Jeg er pt. en str. 46 i bukser, men disse jeans er som sagt lidt store i det :-) Og tusind tak!

   Delete
 5. Virkelig et fedt og enkelt sæt tøj! Ser super godt ud. Du kan ikke huske hvad modellen på toppen hedder, vel?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak! Hmm... det er vist noget med peplum tee :-)

   Delete
 6. Hvor ser du bare skide godt ud Rikke! :)
  ps. fin ny header!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Natazcha! Ville gerne have haft den lidt større, men kan ikke finde ud af det, haha. Men den er bedre end den gamle ;-)

   Delete
 7. Hold nu fast, har du ikke tabt dig helt vildt?
  Du ser SÅ godt ud jo!

  Stine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak, Stine :-) Jo, der er røget en del kilo efterhånden. Må også hellere få skrevet et indlæg om det snarest!

   Delete
 8. Gorgeous!! How tall are you?

  Michelle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I'm 172 cm or 5'8'' :)

   Delete
  2. Ya you look tall. Gorgeous hair.

   Delete
 9. Hej Rikke.
  Tak for en FANTASTISK plus'blog <3
  Ville høre om du vidste hvordan www.evans.co.uk's tøj er i størrelserne?
  Store/små?

  LS :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hejsa! Jamen det var da så lidt ;-) Jeg synes Evans tøj er meget størrelsestilsvarende, men de har jo forskellige mærker. Kast dig ud i det, det kan altid returneres. Man skal lige prøve at bestille et par gange :-) Pøj pøj!

   Delete
 10. you look so awesome!and the pink tips!!

  ReplyDelete