Feb 29, 2012

There will be no white flag above my door


Top: ZJ (Zizzi Jeans)
Longline top (underneath): ZJ (Zizzi Jeans)
Jeans: Zizzi
Cardigan: Dorothy Perkins
Boots: Creme Fraiche
Earrings: New Look


Dette havde jeg på da jeg var på arbejde i søndags. Jeg håber ikke, at I er ved at blive trætte af at se mine koralfarvede jeans - for jeg elsker dem! Når jeg er på arbejde er det vigtigt for mig, at være behageligt klædt på, da jeg bevæger mig meget, men samtidig være trendy. Jeg elsker forårets grønne farver, og jeg synes at de klæder koralfarven virkelig flot. I øvrigt er toppen indenunder marineblå. Hvad siger I i øvrigt til også at se de mere casual outfits, som dette, på bloggen? Er det noget I er glade for, eller vil I kun se de mere specielle/festlige?

I wore this to work on Sunday. I hope you're not tired of seeing my coral jeans, because I love them! When I'm at work it's important for me to be comfortably dressed, as I move around a lot during the day. I still like to keep it trendy though. I love the green colours of this season, and I think they look really nice with the coral. The top I'm wearing underneath is navy blue by the way. How do you guys feel about seeing casual outfits like this on the blog, too? Do you like them, or would rather see only the more dressed up looks?

Feb 28, 2012

Grab me by the collar

 H&M 59,95 DKK

H&M 69,95 DKK

Mine nyeste køb fra H&M! Jeg har længe været på udkig efter nogle fede halskæder, som også kan bruges til knappede skjorter. Disse to i stål-/sølvlook er lige mig. Jeg glæder mig til at vise dem i et outfit, for de er megacool!

My latest buys from H&M! I've been looking for collar necklaces for a while now, and was sold when I found these two in a steel/silver look. I can't wait to wear them for an OOTD, they're awesome!

Feb 27, 2012

Underneath my skin there's an eagle


Shirt: Carmakoma
Top: Pieces
Leggings: Evans
Wedges: Asos
Earrings and ring: H&M 


Her får I mit outfit fra i fredags, da jeg var hjemme ved den skønne Karina fra Copenhagen Curves (I har nok spottet det pga tapetet!) sammen med søde Tanja fra Miss Cherry Lipz og den altid underholdende Ditte fra Marilyn's Closet. Efter vores fælles udflugt til launch for Lab/27 blev vi enige om, at vi måtte mødes igen. Så i fredags stod den på indisk mad, boblevand, mojitos og Agnes Cupcakes (man er vel blogger, haha). Vi fik en god omgang tøsefnis ud af aftenen, som endte med denne sang på repeat, indstudering af dansetrin til en bytur i bedste Coyote Ugly-stil (fat girl's version) og enighed om, at det var bedst at blive at sove, da det stormede og Karina havde bacon, æg og pølser i køleskabet. Så Ditte og jeg endte i gæsteværelset i lånte, matchende undertrøjer og vågnede til brunch næste dag. Perfekt! Inden vi dog nåede helt så langt fik vi snakket en masse om, hvordan vi bedst muligt kan bidrage til plus-size-industrien herhjemme. Vi har alle fire en stor drøm om, at flere danske plus-size piger begynder at læse og skrive blogs, at der kommer mere fokus på kurver i medierne, og at udbuddet af tøj over størrelse 42 bliver endnu bedre. Vi ønsker at der bliver mindre "body-shaming" og at kvinder med former bliver vist i magasinerne på lige fod med de slanke piger. Derudover har flere af os (bl.a. jeg) et stort håb om, at blive udfordret med noget stylistrelateret arbejde. Jeg synes virkelig at det skinner igennem langt det meste af tiden, når det er en slank stylist der styler en plus-size-pige/model, for de har for det meste ikke ret meget forståelse for, hvordan kurver kan eller skal behandles. Suk. Store drømme, tanker og ideer er der nok af, men hvad mener I, at vi som bloggere reelt kunne gøre for at styrke den danske plus-size-industri? Hvad mangler der? Alle ideer og forslag er mere end velkomne. Lad revolutionen begynde!

P.S.: Jeg bliver lige nødt til at indskyde, at denne bluse (Owl fra carmakoma), er den mest fantastiske, skønneste bluse jeg nogensinde har ejet! Hold kæft, hvor er jeg glad for at jeg fik nuppet den i udsalget. Den er 100% Polyester, men føles næsten som en über-lækker silkebluse. Snittet er guddommeligt og den sidder helt perfekt (det er en størrelse større end jeg bruger andre steder, nemlig en XL, but who cares?!)

This was my outfit Friday night where I met up with my fellow bloggers Karina of Copenhagen Curves, Tanja of Miss Cherry Lipz and Ditte of Marilyn's Closet. After we met because of the Lab/27 launch, we decided we had to see each other again. We had an amazing night - those girls are truly the best! We talked a lot about how we can influence the danish plus-size industry, how some of us (including me) would very much like to be challenged as a stylist, how we wish curves were as prominent in the media as skinny girls, and also how awesome it would be to have even more clothing options for curvy and plus-size women. Do you have any suggestions as to how we can make an impact? All ideas and suggestions are welcome. Let the revolution begin!

P.S.: I have to praise this blouse (Owl from carmakoma). It's the most gorgeous and lush blouse I've ever owned! I'm so happy I snatched it during the sale. It's 100% Polyester, but it feels more like a sort of silk. The cut is divine and it fits me perfectly (it's an XL, which is a size bigger than I use in other stores, but who cares?!)

Feb 26, 2012

Weekly round-up #2

Opture i uge 8:
 • Jeg fik besøg af en læser (og plus-size model) i butikken. Vi havde en rigtig god og hyggelig snak, og jeg var lige ved at rødme af alle hendes søde ord. Tak!
 • Jeg har fået spændende mails om samarbejde og events i min indbakke... uuuuh!
 • Jeg har spist mere lagkage i denne uge, end jeg har i hele mit liv (kan normalt ikke lide lagkage, men denne var bare for fantastisk!)
 • Jeg har hygget med en masse dejlige veninder, bl.a. en god veninde fra gymnasietiden. Som sædvanlig gik der sprut og under-bæltestedet-snak i den. I swear to God, vi er ikke klar over, at vi snart bliver 28. Og gudskelov for det ;-)
 • Jeg modtog min bestilling fra carmakoma og er dybt lykkelig for de ting jeg fik købt. Fik desuden en sponsorpakke fra billigvoks.dk, som jeg glæder mig til at afprøve og anmelde. 
 • Jeg fik smagt mine første Agnes Cupcakes og føler mig nu som en rigtig blogger, haha. Favoritterne er alt med chokolade.
 • Jeg havde den mest fantastiske aften, nat, morgen og formiddag med de tre dejlige bloggere KarinaTanja og Ditte. Jeg fornemmer at venskaber er ved at opstå og at der er store ting i vente for os alle! 
 • Jeg har blogget hver dag i denne uge!

Nedture i uge 8:
 • Min telefon har det med at gå ud på uheldige tidspunkter og således vågnede jeg først 40 minutter før min undervisning startede mandag. Fuck! Nåede timerne med 20 min. forsinkelse. Nu må jeg altså se at få den til reperation...
 • Jeg har en uoverskuelig bunke af vasketøj liggende, som jeg ikke kan tage mig sammen til at gå i krig med. Aaaargh. Jeg er verdens dårligste husmor (jeg har ondt af min fremtidige mand og børn).
 • Jeg snolder med tiden, når jeg ikke skal noget en hel dag. Således formåede jeg at komme 1 time for sent til bloggermødet med tøserne i fredags. Ikke at det gjorde noget, men jeg er seriøst træt af, at jeg er blevet så dårlig til at komme til aftalt tid. Det må jeg altså se at få gjort noget ved!
 • Har haft seriøs nedtur over vejret. Det er fandme ikke sjovt at være cyklist, og slet ikke nemt at være fashionable, når det blæser en halv pelikan og regner ustandseligt. Kom nu forår!
 • Jeg fik ikke lavet min oversættelse til i tirsdags, og synes lidt at min rutine som studerende fortsætter af samme vej, som da jeg stadig var på bachelordelen. Ved sgu ikke rigtig, hvordan jeg skal flette tid og motivation til lektier ind i min hverdag.

Alt i alt har jeg altså haft en rigtig god uge, for det positive har helt sikkert opvejet alle de små irritationsmomenter. Jeg glæder mig til næste uge - især fordi jeg skal et smut hjem til fødebyen i weekenden! Hvordan har jeres uge været?

Mmmm. Agnes Ups of week 8:
 • I got a visit from a reader (and plus-size model) in the store where I work. We had a really nice chat and all her sweet compliments made me blush. Thank you!
 • I've received some exciting emails about collaboration and events... oooh!
 • I've eaten a lot of cake, including some of these delicious cupcakes above. Yum.
 • I've hung out with some of my best friends, including a good friend from high school. Of course we ended up boozing a bit and the conversation went below the belt, haha. I swear to God we're not aware of us turning 28 this year. And thank God for that. 
 • I received my parcel from carmakoma and am madly in love with the stuff I bought. Also a sponsor package from billigvoks.dk was delivered to me, and I can't wait to try out, and review, the two things. 
 • I had the most amazing evening, night and morning with the lovely bloggers KarinaTanja and Ditte. I can feel new friendships forming and I know great things lie ahead of us all!
 • I blogged every day this week!

Downs of week 8:
 • My phone dies at the most unfortunate of times, which is why I woke only 40 min. before my first class on Monday. I made it with a 20 min. delay, but I really have to get it fixed...
 • I have an unbelievable amount of laundry to do and feel like such a bad housewife for not getting around to it (I fear for my future husband and kids).
 • I waste my time when I have nothing to do all day, which is why I was an hour late for my night with the blogger ladies on Friday. It was no big deal, but I hate how lazy I've become with being on time. I need to change this.
 • The weather has really put a frown on my face. It's incredible hard biking in what feels like hurricane season and also doesn't exactly make it easy to look fashionable. Bring on spring already!
 • I didn't hand in my translation assignment on Tuesday and I feel like my bad student habits have followed me into my master's. How can I find time and motivation to do my homework, when there's so much fun to be had out there?

All in all I'd say it's been a great week, because all the positive outweighed the annoying, and let's face it; unimportant stuff. I look forward to next week, especially since I'm going to visit my family over the weekend! How has your week been?

Feb 25, 2012

I am my hair


Jeg har fået tilsendt disse to produkter fra billigvoks.dk, og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve dem. Den kolde tid og de konstante temperaturskift slider hårdt på både hud og hår, så jeg er spændt på at se, om disse kan gøre mit garn lækkert igen. Goldwell Winter Care er både shampoo og bodyshampoo i én, og den skulle gøre håret mindre elektrisk og mere modstandsdygtigt. Schwarzkopfs BC Oil Miracle skulle eftersigende leve op til sit navn og være et ægte mirakelprodukt til tørre spidser og glansløst hår. I får et review af produkterne i næste uge! Hvordan holder I selv jeres hår blødt og levende i denne tid?

I've been sent these two products from the danish webshop billigvoks.dk, and I can't wait to try them. The cold weather and constant change in temperature messes with my skin and hair a lot, so I'm excited to see if these will help. Goldwell Winter Care is both a shampoo and bodyshampoo, and should help with strays and lifeless hair. Schwarzkopf's BC Oil Miracle is said to be just that; a miracle product, that works very well on dry ends and boosts a natural shine. I'll give a review of both products next week. How do you keep your hair healthy during winter?

Feb 24, 2012

The moment of believing brings you closer to your dreamsTop: Zizzi
Jeans: ZJ (Zizzi Jeans)
Boots: Bianco
Scarf: Details by Zizzi
Necklace and charms: Pilgrim
Mint cross: gifted by Jessica


Dette var mit outfit i går, da jeg var til undervisning og efterfølgende tog hjem til en veninde. Det er et totalt casual hverdagsoutfit, men det synes jeg også godt må komme på bloggen engang imellem. Som I kan se fik jeg taget en af mine nye bluser i brug, og jeg er allerede rigtig glad for den. Min veninde og jeg havde en rigtig god aften, hvor vi fik ordnet verdenssituationen og lige fik planlagt hele vores fremtid - bl.a. ved hjælp af Irish Coffee og rød Harboe, haha. Hun fik faktisk sat en del tanker igang hos mig, så nu må vi se, om jeg tør tænke stort nok og få udlevet nogle af de drømme og planer, som samtalen gik på. Gode venner er uundværlige, ne c'est pas?

This was my outfit yesterday, where I had classes and afterwards went over to a friend's house. It's a totally casual everyday outfit, but I think it's alright to show some of those on the blog, too, once in a while. As you can see, I put one of my new tops into use, and I already love it. My friend and I talked all evening and planned our entire future, with the help of great Irish Coffee's and cheap beers, haha. She actually gave me a lot to think about, so we'll see if I have the guts to think big and live out some of the dreams and plans that we discussed. True friends are important and good like that, don't you think?

Feb 23, 2012

Black hole sun won't you come, and wash away the rain

 

Knitted tunic: Evans
Leggings with pleather panels: Zay
Boots: Asos
Necklace: Pieces
Glass ring: H&M
Armor ring: Glitter
Winged ring: Friis & co.
Lipstick: Gosh "Mulberry"


Dette var tirsdagens outfit, da jeg havde kaffedate med min veninde og efterfølgende skulle til undervisning. Endnu engang er det tøj, som jeg ikke har haft på længe. Den strikkede tunika var ellers en stor favorit i klædeskabet for nogle år siden. Det var dengang at Evans stadig lavede smart og edgy tøj... suk. 

This was my outfit Tuesday, where I had coffee with a friend and had classes afterwards. Once again it's clothing I haven't worn in a while. The knitted tunic was one of my favourite items for a long time. That was back when Evans still made trendy and edgy clothes... sigh.

Feb 22, 2012

Jewelry on display

Jeg fik mannequinen her, da vi ryddede op og flyttede butik
I got this mannequin when we cleared out and moved the store

For tiden elsker jeg mint og turkis, så selvfølgelig er mine ringe og vedhæng fremme
At the moment I love mint and turqoise, so of course my rings and charms are on display

Viften er en souvenir fra Barcelona og sølvgrenen fandt jeg i Fakta
The fan is a souvenir from Barcelona and the silver branch is from my local grocery shop

Jeg er mest fan af sølv, som I kan se, og I ved hvor meget jeg eeeelsker min ørnering
I'm mostly into silver, as you can tell, and you know how much I looove my eagle ring

Min dødningehovedring stikker frem under to sorte ringe
My skull ring peaks out inbetween two black rings

Nogle af mine andre smykker opbevarer jeg i disse små skåle, som er en gave fra mine forældre, fundet i Tyrkiet
Some of my other jewelry is stored in these small bowls, that are a gift from my parents, found in Turkey

Her får I et indblik i, hvordan jeg opbevarer mine smykker. Jeg kan rigtig godt lide at vise nogle af dem frem, men så skal det også være dekorativt! Jeg skifter konstant yndlingsting, så derfor rykker jeg også rundt på, hvad jeg har fremme. Udover, hvad I ser her, har jeg læssevis af ting i diverse andre smykkeskrin, æsker og kasser. Jeg elsker smykker - de fuldender jo dit outfit!

Here's a look at one of the ways I store my jewelry. I really like having some on display, but it has to be decorative! I constantly have new favourites, which is why I change the display often. Besides the things you see here, I have another ton of stuff stored in boxes of all sorts. I love jewelry - they complete your outfit!

Feb 21, 2012

Life's a happy song


Jacket: New Look
Top: Zizzi
Skirt: Dorothy Perkins
Tights: Zizzi
Belt: bit'avant
Boots: Evans
Necklace and black ring: H&M
Latin phrase rings: Marc Jacobs


Dette var gårsdagens outfit, da jeg var til undervisning og efterfølgende på arbejde. Det er længe siden at jeg har haft noget af det på, men da jeg ikke fik vasket i sidste uge (pga. ryggen), måtte jeg jo kigge i gemmerne. Synes det var et fint outfit til en hverdag. Blusen er svagt pink i virkeligheden, men det er svært at se på billederne her. Jeg fik faktisk en del komplimenter for det, og for håret!

This was my outfit yesterday where I had classes and work afterwards. It's been a while since I've worn any of it, but since I couldn't do laundry last week (due to my back), I had to dig deep in the closet. I think it's a nice outfit for an everyday look. The top is pale pink, but it's hard to tell from the pictures. I actually got quite a few compliments for both the outfit and hair!

Feb 20, 2012

One short day in the Emerald City


Her er mine to nyeste køb - de er begge fra Zizzi og koster begge 399,95 DKK. Blusen med blondeudskæring på ryggen er i farven Teal Green, men fås også i sort. Toppen med de skønne flæser og udskæringer er i farven Emerald (og er altså grønnere end den fremstår her). Den fås også i sort og i koral. Jeg glæder mig til at hoppe i dem og tror muligvis at jeg allerede trækker i blusen i morgen!

Here are my two latest buys. They're both from Zizzi and retail at 399,95 DKK each. The blouse has a lace detail on the back, and the colour is called Teal Green, but also comes in black. The top with ruffles and cut-outs is in the colour Emerald (so it's a bit greener than it seems here). It also comes in black and in coral. I can't wait to wear them, and am planning to wear the blouse tomorrow already!

Feb 19, 2012

Weekly round-up #1

Nogle af jer har efterspurgt lidt mere personlige indlæg, så jeg tænkte at jeg som så mange andre bloggere, kunne lave en søndagsopsamling på min uge (lad mig gerne vide om det er noget I synes jeg skal fortsætte med).

Opture i uge 7:

 • Jeg har fået ryddet ud i min kælder, og smidt en masse skrammel ud. Jeg er så dårlig til at tage sådan noget henad vejen, men nu skulle der muges ud, da boligforeningen har beordret at alle kælderrum skal saneres efter sommerens oversvømmelser.
 • Jeg fandt (store) Snickers-is i Brugsen for under en 5'er!
 • Jeg har blogget hver dag i denne uge.
 • Jeg skrev et indlæg til bloggen, som jeg er rigtig stolt af og som I modtog rigtig godt!
 • Jeg fik en dejlig masse komplimenter, da jeg var på bar i fredags. Favoritten var "du er en fantastisk kvinde der forstår at konversere og drage folk ind i samtalen."  Lærte desuden et nyt udtryk: "En god fornærmelse er en fjende værd!". Ved dog ikke om jeg har tænkt mig at leve efter dét motto, haha!
 • Jeg havde det megahyggeligt med min kollega og veninde på vores første aleneaften. Yay for nye venskaber!

Nedture i uge 7:
 • Jeg har ligget med dårlig ryg det meste af ugen. Den var i bedring, men så ryddede jeg den skide kælder. For fanden altså!
 • Jeg måtte aflyse god tøsehygge og tilbringe Valentinsdag alene.
 • Jeg har stadig ikke taget min opvask. Jeg er et dovent svin nogle gange... 
 • Jeg måtte melde afbud til en fest jeg havde glædet mig til lørdag, fordi min ryg var så smadret.
 • Jeg er stadig snottet. Synes den forkølelse er ved at være lidt belastende!
 • Jeg fik ikke nosset mig sammen til at spørge den søde fyr fra baren om hans nummer.

Alt i alt har det været en kedelig uge, alene hjemme for det meste. Fredag hjalp på humøret, men så fik jeg lige nederen på i går, da jeg måtte indse at jeg ikke kunne tage til fest. Jeg er spændt på uge 8! Har I haft en god uge?


Some of you have requested more personal posts, so I thought I'd give the whole Sunday Summary a try! (Please let me know if this is something I should continue with)

Ups of week 7:
 • I finally cleared out my basement and threw away lots of stuff that I never use. I'm so bad at doing this little by little, so it's nice to have done it now.
 • I found cheap Snickers icecream bars at my local shop!
 • I've blogged every day this week.
 • I wrote a post for the blog that I'm very proud of and that got great response from you guys (it was mostly aimed at my danish readers).
 • I got a nice amount of compliments Friday at the pub. My favourite one was "you're a fantastic woman who knows how to keep a conversation and draw people into it." I also learned a new catch phrase: "A good insult is worth an enemy!". Not sure I'm gonna live by that though, haha!
 • I had a great time with my co-worker and friend, on our first girls night alone. Yay for new friendships!

Downs of week 7:
 • I've been in bed with a bad back most of the week. It got better Friday, but then I had to clear the damn basement. Damn it!
 • I had to cancel girl's night for Valentine's Day and spent the entire day alone in bed.
 • I still haven't done the dishes... I'm such a lazy bastard sometimes.
 • I had to cancel on a party I'd been looking forward to on Saturday, due to my back pains.
 • I still have a cold. It's getting pretty annoying now!
 • I didn't have the balls to ask the cute guy at the bar for his phone number.

All in all it's been a pretty boring week, home alone mostly. Friday was good, but I was so incredibly sad about missing that party yesterday. We'll see what next week brings. Have you had a good week?

Feb 18, 2012

I can hear the wind whipping past my face as we dance the night away


Lace tunic: Zizzi
Longline top: Pieces
Shorts: Dorothy Perkins
Tights: Zizzi
Belt: from a pair of Zay pants
Headband: H&M
Necklace: Glitter
Ring: Glitter
Bangles: various
Boots: Evans


Efter næsten en hel uge med hold i ryggen, følte jeg mig endelig nogenlunde normal igen i går og tog derfor et smut hjem forbi en veninde. Vi så X-factor (der er godt nok mange gode i år!) og røg en tur på den lokale. Det var en skæg aften! Nu vil jeg tømme mit kælderrum - jeg er spændt på at se, hvad min ryg siger til det...! Hav en god weekend ;-)

After nearly a week with a bad back, I finally felt normal enough to step outside for a while yesterday. I went by a friend's, where we watched X-factor and then made a visit to the local pub. It was a fun night! Now I'm gonna empty my basement - we'll see what my back has to say about that...! Have a nice weekend x

Feb 17, 2012

Every body is a "right" body

Tre af mine veninder og jeg, sommeren 2011. Læg mærke til, at vi alle ser forskellige ud, men at vi alle er lige glade!

Der har i løbet af den seneste uge været en debat i blogland omkring kropsidealer. Det hele startede med et indlæg hos den svenske blogger, Blondinbella, hvor hun viste feriebilleder af sig selv i bikini. Bella har mave og hofter, og er eftersigende en størrelse 40/42. Og det, at hun viste sig i bikini, skabte furore! Hun fik over 1400 kommentarer på billederne, og de var ikke allesammen lige flinke. De danske bloggere Kia fra Fierce og fattig og Katrine fra Trés Chic Clique tog efterfølgende emnet op på deres blogs og facebooksider (og mange andre bloggere fulgte efter, f.eks. Miss Jeanett), og Katrine viste billeder af sig selv fra dengang hun var mindst (og havde det skidt), og fra i dag i bikini (hvor hun har det godt). Hun viste ligeledes nogle af de kommentarer hun havde fået angående sin vægtøgning. Kommentarer der sagde, at hun burde tage mere hånd om sig selv igen og træne mere, samt at hun kunne være så smuk, hvis bare hun tabte sig igen (!?!). Kia og Katrine var i Go' morgen Danmark i tirsdags, for at diskutere selv samme emne: kropsidealer og kvindekroppe (se videoen her). Alle tre piger er, efter min bedste overbevisning, helt almindelige, smukke og naturlige piger. Jeg synes at det er så forfærdeligt, som der sidder kujoner ude bag skærmene, som har så dårligt selvværd og keder sig så meget, at de skal svine bloggere, eller andre mennesker til - og som oftest ikke engang har nosserne nok til at stå frem med navn. Får vi ikke nok kropshysteri presset ned over hovedet igennem medierne? De skandinaviske skønhedsmagasiner er nogle af de værste i verden mht. ikke at vise alsidige typer af kvindekroppe. Den nye generation vokser op med endnu større pres omkring, at skulle se ud på en bestemt måde, end vi gjorde. De er børn af massemedietiden, og konfronteres dagligt med hundredvis af billeder på, hvordan de selv burde se ud. Urealistiske, manipulerede og overbehandlede billeder. Det er jo helt forskruet, hvordan de unge tror at de bør se ud i dag, for at være noget værd som mennesker. Et rigtig godt alternativ til skønhedsmagasinernes photoshoppede amazoner, er bloggerne. Almindelige piger i alle højder og drøjder. Men i stedet for at anerkende den almindelige kvindekrop (og med almindelig mener jeg ikke en bestemt størrelse, men en naturlig krop, der ej er blevet leget med i photoshop), så bliver pigerne svinet til!

Jeg bliver nødt til at spørge; hvad blev der dog af søsterkærligheden - sammen er vi stærkere? Burde vi ikke netop tage hinanden i hånden på bedste halvfjerdser-manér og bakke vores medsøstre op? Lad os dog applaudere både de tynde, tykke, høje og lave. Lad os starte en revolution og vise modemagasinerne, at vi ikke vil finde os i, at blive tvunget ned i en bestemt størrelse! Lad os forlange et nuanceret billede af kvindekroppen, et realistisk billede, hvor der er plads til forskellighed. For sådan ser verden nu engang ud! 

I min optik findes der ikke en "rigtig" kvindekrop - alle kvinder er rigtige kvinder - alle kvinder, i alle størrelser, er noget værd. Alle er vi smukke på vores helt egen, unikke måde. Der findes ikke en anden dig derude i den store verden, så hvorfor bruge din tid på at hade den eneste dig der findes? Lad også være med at hade andre kvinder for, hvordan de ser ud. Hvis du ikke bryder dig om, hvad du ser, så kig den anden vej. Der er ingen der er tjent med hadefulde kommentarer, heller ikke de der er pakket ind som velmenende råd. Lev og lad leve! Der skal være plads til os alle, for der er nu engang ingen der er ens. Og hvor ville verden dog også være et kedeligt sted, hvis vi var. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor stor en rolle medierne spiller i dette had. For hvis vi blev udsat for flere forskellige typer kvindekroppe i de glitrende blade, så ville vi uden tvivl acceptere vores egen, og dermed også andres krop, i højere grad.

Hvorfor er det egentlig også så svært at forstå, at man ikke får det bedre med sig selv ved at nedgøre andre? Jeg fatter det virkelig ikke. Kom nu ind i kampen, de damer! Og ja, jeg lægger tryk på damer, for det er hovedsageligt kvinder der tager del i denne debat. Kvinder er simpelthen så kritiske og bitchy overfor hinanden, at det halve kunne være nok. Og dermed er vi med til at forstærke det forskruede billede, som medierne præsenterer som "den perfekte krop", som de fleste af os jagter (forgæves) livet igennem. Tænk på, hvor meget energi og tid vi spilder på, at fokusere på alt det der er galt med os. Tror vi virkelig, at det er dét vi vil se tilbage på med stolthed når vi bliver gamle? Er det virkelig, hvad vi vil huske som det bedste i vores liv: at vi nåede et bestemt tal på vægten, eller en bestemt størrelse i nakken? Jeg tror det næppe. Det vi vil se tilbage på sent i livet er alle de smil, solnedgange, kys, omfavnelser, grin og gode oplevelser vi har haft. Og om vi så var en størrelse small eller en xxl på de givne tidspunkter, vil ingen betydning have. Men det vil selvrespekten og kærligheden tilgengæld - især kærligheden til dig selv, for du får kun én chance her i livet. 

Så tag dog det ekstra stykke chokolade, som du ellers fornægter dig selv, snup et glas vin på en hverdag og giv et kompliment til en fremmed. Tag med kollegaerne på café, dans til den lyse morgen med veninderne, vær god ved dig selv og smil til dit spejlbillede. For hold da kæft, hvor ser du bare fantastisk ud, kvinde!

- Rikke (størrelse fuck-hvor-er-jeg-ligeglad-jeg-har-det-sgu-dejligt!)


There's a debate going in the danish blogging community, about what size is the right size and when you're "a real woman". In my opinion every body is beautiful and everyone deserves to be loved. Self-love is the biggest gift we can give ourselves and one another. So don't be so harsh on yourself or any other female in your life, we get enough pressure from the media as it is. You are beautiful, woman!

Feb 16, 2012

Just a kiss on your lips in the moonlight

 Left to right: Rimmel "Diva Red"/Lord&Berry "Mandarino"/Maybelline "Pink Punch"/Rimmel "Alarm"/Avon "Sheer Nude" (gifted by Jessica)/
Gosh "Mulberry"/Front: Rimmel "Shake-Up Pink"
Top to bottom:  Shake-Up Pink, Diva Red, Mandarino, Pink Punch, Alarm, Sheer Nude & Mulberry

Jeg har fået nogle efterspørgsler på at lave et par indlæg om make-up også. Og da jeg altid er på udkig efter flere ting at blogge om (som dog hænger sammen med modeaspektet), tager jeg glædeligt udfordringen op. Jeg er på ingen måde skønhedsblogger, men jeg elsker make-up! Jeg plejede ikke at være en læbestift-pige, jeg var mere til lipgloss og læbepomade. Men indenfor de seneste år er jeg blevet mere og mere glad for læbestift, nok også i takt med at modeverdenen atter har taget dem til sig for alvor (ikke uden indflydelse af 50'er-tendensen, se bl.a. Mad Men mm.). Jeg holder mig dog ikke kun til de klassiske røde nuancer, men kan også godt lide noget lidt anderledes, som f.eks. min orange læbestift! Jeg har p.t. også en mørkelilla læbestift fra Rimmels Kate Moss-kollektion på vej til mig. Jeg har ikke kunne opstøve den i butikkerne, men fandt den på Asos. Fri fragt skader altså ikke, for så kan selv en lille læbestift bestilles hjem! Jeg glæder mig helt vildt til at prøve den, men er også ret spændt på, hvad mine venner siger til den. Jeg ser sjældent piger med mørkelilla læbestift i fredagsbaren, haha. Deruodver er mine favoritter lige nu den mørkerøde Mulberry og den mørke Pink Punch.  Læbestift er blevet et af mine yndlingsaccessories og er ofte prikken over i'et på mine outfits. Er I til læbestift, og i så fald, hvilke farver er I glade for?

I've had some requests regarding make-up posts. I'm in no way a beauty blogger, but I love make-up and I'm always looking for more things to blog about (as long as they are fashion related). I didn't use to be a lipstick-kind-of-a-girl, but over the past years I've grown to love them. The fashion world has embraced lipsticks again, no doubt under influence from the 50's-trend, Mad Men etc. I don't just stick to the classic reds though, I love to experiment and try different colours - like my orange lipstick. I have a dark purple lipstick from Rimmel's Kate Moss collection on the way to me right now, and I can't wait to try it out. I'm excited to see how my friends will react though - I don't see many girls wearing purple lipstick at uni, haha. Besides that my favourite colours at the moment are the dark red Mulberry and the dark Pink Punch. Lipsticks have become a great accessory to me, and often finish off my outfits. Do you like lipsticks and in that case what colours do you prefer?

Feb 15, 2012

Bow Chicka Wow Wow


Blouse: Zizzi
Pants: Zay
Wedges: Føtex (local shop)
Bow: satin ribbon from Christmas
Earrings: street vendor in Milan
Ring: H&M 


Dette var mit outfit i mandags, hvor jeg var på arbejde. Min chef var så sød at knipse et par billeder af mig inden hun gik, men det var sgu svært at finde det rette lys i butikken. Og så kom der også lige et par kunder midt i det hele - gad vide, hvad de mon tænkte? Haha. Synes nogle gange stadig at det er underligt at bede mine venner om at tage billeder af mig og at posere. Men I skal ikke snydes for outfits, så jeg strammer mig an! Blusen er faktisk en lang tunika, som jeg havde rullet lidt op og tilsat sløjfen, som jeg synes giver en fed effekt, og er en god afløser for en halskæde engang imellem. Det er svært at se detaljerne på bukserne, men det er tre forskellige materialer: bomuld, rib og imiteret læder. Synes at de er ret cool! Jeg var i hvert fald selv svært tilfreds med dette outfit og følte mig godt tilpas og afslappet i det - perfekt til en mandag!

This was my outfit on Monday at work. My boss was nice enough to take some pictures before she left, but it was really hard finding the right light in the store. Also a couple of customers came in the middle of it all - I wonder what they were thinking! Haha. Sometimes I still find it a bit weird to ask my friends to take my picture, and also having to pose. But I won't let that stop me from snapping pics for you guys! The blouse is actually a long tunic that I just rolled and tied, and then I added the bow for a cool effect, and it's also a nice change from a necklace. It may be difficult to spot the details, but the pants are made of three different materials: cotton, rib and pleather. I think they're awesome! I myself was very pleased with this look and I felt comfortable and relaxed in it, too - perfect for a Monday!