Mar 30, 2012

Building a wardrobe

Tops: Dorothy Perkins //  Bodystocking & T-shirts: New Look Inspire
Jeans & leggings: Zizzi // Skirt: Dorothy Perkins // Bag: Yours Clothing // Clutch: Asos // Shorts & Skirt: New Look Inspire
Blazer, black cardi, trenchcoat & bolero: New Look Inspire // Grey cardi: Dorothy Perkins // Biker jacket: Evans // Sandals: Steve Madden @Asos // Ballerina flats: New Look
Tops: New Look Inspire // White shirt: Zizzi // Wedges & flatforms: Asos // Nude heels: Dorothy Perkins // Black heels & cowboy boots: New Look // Converse @Asos
Snake print leggings: New Look Inspire // Bodysuit, seamless top, Spanx shorts & tights: Evans // Statement necklace: Modekungen.se // Mustache ring: craftjuice.com // Jewelry: Asos

I min spørgerunde modtog jeg et spørgsmål om, hvordan man finder sin stil og opbygger en garderobe. Det syntes jeg var et rigtig spændende, men meget svært spørgsmål. Efter at have tænkt over det i noget tid, besluttede jeg mig for, at det fortjente sit eget indlæg. Stærkt inspireret af Christina fra Passions for fashion, bringer jeg derfor mit bud på en basisgarderobe. 

Det er vigtigt for mig at understrege, at ovenstående blot er mit bud på, hvad der bør findes i enhver kvindes garderobe, og at jeg selvfølgelig ville investere i masser af farverigt tøj og tilbehør også, for jeg er bestemt ikke af den opfattelse at plus-size-kvinder kun kan gå i sort. Når det så er sagt, så ejer jeg selv en masse sort tøj, som altså er et godt udgangspunkt for en perfekt garderobe. 

Med de ovenstående elementer er der mulighed for masser af kombinationer på kryds og tværs. Hvis vi starter indefra, er det vigtigt for mig at tøjet sidder pænt. Oftest har jeg blot en seamless top på, som strammer lidt ind og glatter ud, men til finere tøj (som f.eks. den lille sorte, som jeg har glemt at tilføje...) kan det være en god idé at bære shapewear, som f.eks. Spanx. Lange toppe er også noget jeg bruger indenunder masser af mine T-shirts og bluser stort set hver dag. Gode T-shirts er også vigtige at have, og de må gerne have nogle fede detaljer, enten i form af snit eller et cool print. 

Skinny jeans og leggings er ikke til at komme udenom. Invester i et par blå og et par sorte jeans, så er du dækket godt ind. Hvis der er noget jeg dog ikke kan udstå, så er de dér kedelige, sorte viscoseleggings/gamacher. I ved - dem der der poser på knæene og ikke sidder helt til på benene. Som hurtigt ser forvaskede og nussede ud. Både de lange og de trekvartlange er et no-go for mig - måske fordi jeg i så mange år følte mig tvunget ned i dem. Men nu hvor jeg har "set lyset", er der ingen vej tilbage. Ud med dem (også de afskyelige farvede leggings)! Vælg i stedet nogle leggings med fede detaljer, såsom læder, wetlook eller slangeprint. Så får du stadig dine sorte leggings, men bare lidt mere fashionable! Og skal der farve på, så køb et par farvede skinnyjeans, farvede strømpebukser eller treggings (bukser med elastik i taljen). 

En sort højtaljet nederdel, en sort tætsiddende miniskirt og et par shorts er også noget jeg ikke kunne undvære i min egen garderobe. Er du usikker på at vise for meget ben, så vælg et par strømpebukser i 100 denier, så er de helt tætte og glatter desuden en smule ud. På jakkefronten er en læderjakke og en trenchcoat en sikker investering, da de stort set altid er trendy. Det samme er gode cardigans, gerne i boyfriend-stil, og den sorte bolero kommer vi nok heller ikke udenom. Men sæt den for guds skyld ikke sammen med en flot kjole, så toner du kjolen alt for meget ned. Til festlige kjoler skal der finere materialer til, f.eks. en blondebolero, et sjal, en blazer eller hvad med blot at have bare arme? Det kan større piger altså også!

På skjortefronten synes jeg igen at vi skal gå udenom det kedelige, dvs. de gamle tjenerskjorter skal ud. Vælg altid noget med detaljer på: læg, kinakrave, gennemsigtighed eller assymetri f.eks. For tiden er det meget moderne at knappe helt op og tilsætte en fed halskæde. For mig er accessories altid det der fuldender et outfit. Jeg elsker store smykker, og jeg har gerne nogle der er lidt sjove eller specielle. På dén måde lader jeg min personlighed skinne igennem. Hvad end du er en sølv- eller en guldpige, så gå efter noget der giver lidt "wow-effekt". Det samme gælder dine tasker: vælg noget med cool detaljer, hvis det skal være sort. Nitter og frynser er et godt sted at starte. Jeg vil selvfølgelig også anbefale farverige clutches - det ser altså fedt ud, når de sådan får dit outfit til at poppe.

Sidst, men ikke mindst: sko! Jeg elsker sko, og har også en hel del. Dog har jeg været slem til at investere i for mange sorte, hvilket jeg er i gang med at bryde. Et par nude hæle er et musthave i min bog. Til bare ben får de dine stænger til at se længere ud, og til et helt sort outfit giver de lidt klasse. Gode sneakers er også utrolig vigtige, og for mig holder Converse stadig førstepladsen. Et par cowboystøvler (bikerstøvler eller Chelsea boots kan også gøre det!) og et par støvler med kilehæle vil passe til alt. Og til hverdag eller på vej hjem fra byen, er en god ballerinasko ikke til at undvære.

Jeg håber at I kan bruge dette indlæg til noget, det har i hvert fald taget mig tre dage at lave, haha! Men til spørgsmålet om, hvordan man finder sin egen stil bliver jeg nødt til at sige: prøv dig frem! Jeg har stadig ikke fastlagt mig på nogen bestemt stil, men leger med en masse forskellige. Dét er det fede ved moden i dag: man kan stort set alt! For mig er det vigtigt at kende min kropstype og klæde mig bedst muligt derefter. Nogle gange hopper jeg i noget og føler mig vildt lækker og trendy, blot for at græmme mig over selvsamme outfit tre uger efter. Og sådan skal det være, for man skal turde at eksperimentere og lege med sin stil! Jeg håber at det var svar nok, og at du/I vil kaste jer ud i det. For det er sgu sjovt at lege klæde-ud som voksen også ;-) God weekend allesammen! I received a question about, how one finds her own style and builds a wardrobe. This is my attempt to build a basic one. Above I have listed some items that I consider essential in any girl's wardrobe. Hopefully it's something that you can put into use, it took me three days to write this post, haha. I wish you all a happy weekend ;-)

Mar 27, 2012

Clean


Her er nogle af mine nyeste køb: to parfumer fra Clean. En 30 ml "Skin" og en 60 ml "Fresh Laundry". Som navnet Clean antyder, er der tale om parfumer som er rene og enkle i deres duft. Jeg faldt pladask for begge  dufte, og derfor røg de to med hjem. "Fresh Laundry" dufter for mig af hjemlig hygge, da den minder mig om min mor og renvasket tøj. "Skin" er for mig lidt mere sensuel, med et strejf af moskus, og dufter som ren, varm hud... hvis det giver mening? Clean forhandles bl.a. af Matas, og vejledende udsalgspris er 495 DKK for 60 ml og 340 DKK for 30 ml. 

Here are some of my latest purchases; two perfumes from Clean. "Fresh Laundry" reminds me of my mom and her laundry, so it's a safe and cosy smell. "Skin" is a bit more sensual to me, as it smells like warm, clean skin... if that makes sense? 

Mar 25, 2012

Weekly round-up #6

Opture i uge 12:
 • Jeg fik en pakke fra Asos med den skønneste bluse og clutch. Begge dele er allerede blevet favoritter, og I har set dem på bloggen her og her.
 • Jeg havde en rigtig hyggelig eftermiddag og aften med Tanja i onsdags. Vi var på Strøget, spiste Agnes Cupcakes og var på Mama Rosa. Vi fik også snakket lidt om, hvad vi vil se i New York. At glæææde sig!
 • Jeg blev kontaktet af Mica fra Peepers Denmark, som har sat Tanja og jeg på en lille opgave, når vi skal til New York. Det bliver spændende, og jeg skal nok løfte sløret for det, når vi nærmer os. 
 • Jeg havde et rigtig godt møde (samt en god brunch og pigesnak) med Ditte i fredags. Jeg håber virkelig at vi kan stable alt det på benene, som vi har planer om.
 • Gabi Fresh (en af USA's største plus-size-bloggere) har fundet og fulgt mig på tumblr, og udtalt at hun kan lide min blog og min stil. Det er stort for mig! Jeg ved godt at det lyder lidt fjollet og teenage-agtigt, men hendes anerkendelse betyder så meget. Hun var en af de første bloggere jeg fulgte, og en af inspirationskilderne til at starte min egen blog. Desuden har jeg altid været vild med hendes stil.
 • Jeg hyggede med min gode veninde, Christina, til X-factor i fredags. Vi heppede hjemme fra stuen og syntes at den rigtige vandt!
 • Jeg var til min vens fødselsdagsfest lørdag, hvor der var en masse skønne mennesker. Det var en virkelig god aften og nat!
 • Jeg nød det gode vejr i dag, da jeg gik en lille tur og sad i solen til god snak, sammen med en sød person. Det var også dejligt at vågne op uden tømmermænd!

Nedture i uge 12:
 • Jeg er i alt for godt humør til at kunne komme på nogle nedture. De par ting jeg kan komme i tanke om, er så ubetydelige, at de ikke fortjener at blive nævnt. Yay! Det er sgu da meget godt gået :-)

Hvordan har jeres uge og weekend været?

Red Velvet Cupcake from Agnes Cupcakes


Ups of week 12:
 • I received my order from Asos, including an awesome shirt and a clutch. They've both become favourites, and you've already seen them on the blog here and here
 • I had a really nice afternoon and night with Tanja on Wednesday. We enjoyed cupcakes and mexican food, while talking about our trip to NYC. So excited!!!
 • I was contacted by Mica from Peepers Denmark, who has a little project for Tanja and I when we go to NYC. I'll tell you more as we get closer to the date.
 • I had a great meeting (as well as brunch and girl talk) with Ditte on Friday. I'm really hoping we can pull it off, this thing we're planning. 
 • Gabi Fresh  (one of the biggest plus-size bloggers in the States) has found and followed my tumblr and stated, that she likes my blog and my style. That's a big deal to me! I know I sound kind of silly and like a bit of a teenager, but her recognition means a lot to me. She was one of the first blogs I read and followed, as well as a big inspiration to starting my own. I've also always loved her style! (If you're reading this Gabi, I'm sorry if I sound like a hopeless fan girl, LOL).
 • I had a good time with my friend Christina for the finale on the danish X-factor on Friday. We cheered from home and our favourite won.
 • One of my friends had his birthday party Saturday, and so many awesome people came. I had an amazing evening and night!
 • I enjoyed the fantastic weather we had today, as I went for a walk and sat in the sun, having a good conversation with a great person. I also liked waking up without a hangover!

Downs of week 12:
 • I'm in too good a mood to think of any bad stuff that has happened this week. The small things I come up with are so insignificant, that they're not worth mentioning. That's pretty neat, huh? :-)


How was your week and weekend?

Mar 24, 2012

She ran away in her sleep and dreamed of Paradise

 Top: Asos Curve // Longline top (underneath): ZJ (Zizzi Jeans) // Skirt: Vero Moda // Tights: Evans

Faux leather jacket: Evans // Animal print scarf: Details by Zizzi // Boots: Pieces

Clutch: Asos // Bracelet: H&M // Necklace: H&M// Earrings: Monki

I går var jeg til brunch med den dejlige Ditte fra Marilyn's Closet. Vi fik endnu engang snakket om alle de hemmelige, spændende ting, og kom lidt længere med planlægningen (hvilket betyder at vi er endnu et skridt tættere på at kunne dele hemmeligheden med jer). Vi spiste på Phenix i Valby, som jeg hermed varmt kan anbefale. Deres brunchbuffet er god, og for 125 kr. kan I spise så meget I lyster. Der hører endda kaffe, te og juice med i prisen. Efter brunch og planlægning tog Ditte og jeg en tur i Spinderiet, hvor vi hilste på mine kolleger fra Zizzi Valby og desuden smuttede i H&M, hvor jeg købte en ny nederdel... ups. Ideen bag dagens outfit var sådan set blot, at jeg havde lyst til at være en smule glam. Pailletnederdelen er i sig selv et festligt indslag, så derfor holdt jeg resten i sort. Dog tilsat en mintfarvet clutch, som også er ny. Blusen så I godt nok også i mit seneste indlæg, men jeg er altså bare vild med den! Overvejer faktisk at købe den i en farve mere. Det er fedt at den kan styles både med bukser, leggings og miniskirts. Da Ditte smuttede hjem til ungerne tog jeg hjem til min veninde og så finalen i X-faktor. Jeg synes at det var den helt rigtige vinder, så nu håber jeg bare at skønne Ida får lov til at bibeholde sig selv, og ikke presses ind i en mainstream kontrakt, som dræner hendes helt særlige form for magi, og lader hende drukne i mængden. Det ville være synd at se hende i Build-a-bear næste år...  Hvad siger I til udfaldet, var det den rette der vandt?

I had brunch with the lovely Ditte of Marilyn's Closet yesterday. We're now one step closer to revealing, what kind of revolution we're planning. It's all very secretive and exciting. After brunch and planning, we went for a small shopping spree and I ended up with a new skirt from H&M... ooops. The thought behind my outfit was simply that I wanted to feel a bit glam. The sequin skirt is a party in itself, so I just kept the rest of the outfit black, while adding a mint green clutch - which is also new. You saw the top in my latest OOTD, but I really love it! I'm considering getting it in another colour, as I love how it can be styled with both pants, leggings and miniskirts. When Ditte had to go home to her kids, I went over to a friend's house to watch the finale of the danish X-factor. My favourite won, yay! 

Mar 23, 2012

All the small things


Som I efterhånden nok har regnet ud, har jeg indgået et lille samarbejde med billigvoks.dk, hvor jeg af og til modtager produkter, som jeg anmelder på bloggen. Jeg synes at det giver en meget god modvægt til modedelen, at jeg også blogger lidt om skønhedspleje, da de to ting jo som regel går hånd i hånd. Og når nu jeg ikke kan blogge outfits hver dag, synes jeg det er en fin erstatning! 

Denne lækre læbepomade landede i min postkasse for et par uger siden, og den har ikke forladt mine læber siden. Jeg elsker duften, smagen og den silkebløde fornemmelse man får af den - og så behøver man ikke engang at dyppe fingrene, da den er formet som et æg og er lige til at smøre på. Og så er den jo bare så fin! Derudover er 95% af ingredienserne økologiske og 100% naturlige. Læbepomaden er fri for parabener og andre skadelige stoffer, og findes i seks lækre smagsvarianter. billigvoks.dk forhandler dem til blot 49 DKK, hvor den vejledende udsalgspris er 80 DKK. Jeg skal helt sikkert prøve en af de andre varianter også!

Essie "A crewed interest" & "Olé Caliente"

Udover læbepomaden har jeg også modtaget to af forårsfarverne fra Essie. Jeg valgte "A crewed interest" og "Olé Caliente", som pt. ser ud til at være udsolgte på hjemmesiden. Jeg er dog sikker på at de vender stærkt tilbage! billigvoks.dk forhandler en masse farver fra Essie, og priserne starter ved blot 38 DKK - som altså er meget billigere end i butikkerne. Jeg er helt vild med Essie i det hele taget, og disse to farver er superlækre. Jeg er sikker på at den lyse blot bliver endnu smukkere på sommerbrune hænder! I kan finde udvalget af Essie her.

 "A crewed interest"
"Olé Caliente"

I'm reviewing some items I received from the danish website billigvoks.dk. They've sent me an eos lip balm and two nailpolishes from Essie. I adore all of them and they retail at very reasonable prices on the website.

Mar 22, 2012

She's my favorite work of art - my own personal hellFaux leather jacket: Evans
Dip hem top: Asos Curve
Longline top (underneath): ZJ (Zizzi Jeans)
Faux leather leggings: Zizzi
Boots: Asos
Bag: Gina Tricot
Scarf: Gina Tricot

Rings: Glitter // Necklace: Asos

Så har jeg endelig internet igen! At undvære det i 1½ døgn ufrivilligt er sgu hårdt, haha. Nå, men her er mit outfit fra i går. Jeg tog på en lille Strøgtur sammen med Tanja, hvor vi bl.a. fik iceblends, Agnes cupcakes og spiste på Mama Rosa. Virkelig hyggeligt! Jeg fik ikke shoppet det helt store, andet end noget nips i Tiger (kender I trangen til at købe alt muligt underligt derinde?) og nogle gaver til en veninde. Men Tanja og jeg fik snakket en del om vores tur til New York. Iiiih, hvor jeg glæder mig!!!

I finally have internet again! Living without it for 1½ days was hard, haha. Anyways, here's my outfit from yesterday. I went for a stroll through the city with Tanja, where we had iceblends, cupcakes and ate at a mexican restaurant. It was a really nice afternoon and evening! I didn't buy much besides some gifts for a friend, but we did talk a lot about our trip to NYC. I can't wait!!!

Mar 21, 2012

Let it fly in the breeze and get caught in the trees


For et par uger siden modtog jeg min første sponsorpakke fra billigvoks.dk, som indeholdt nogle lækre hårprodukter. Nu har jeg testet dem i et stykke tid og er klar med en anmeldelse: jeg er vilde med dem! Shampooen lover at være fugtgivende og modvirke statisk elektricitet, og det synes jeg at den holder. Mit hår føles næret og velplejet, og jeg oplever ikke nogen former for problemer med statisk elektricitet. Selv når jeg er på arbejde, hvor vi ellers har virkelig tør luft. Desuden er jeg helt forelsket i den lækre duft, som har et strejf af kanel. Shampooen er drøj i brug, og kan også bruges som bodyshampoo, hvilket jeg dog ikke bruger den til. Lige nu står den til 84 DKK hos billigvoks.dk, hvor den andre steder koster 119 DKK i vejledende udsalgspris.

Hårolien fra Schwarzkopf er også blevet en uundværlig del af min skønhedsrutine. Som lovet trænger den hurtigt ind i håret, og jeg synes bestemt også at håret er hurtigere om at tørre - noget jeg ellers har kæmpet med når jeg har skulle føntørre min manke. Olien er meget drøj og fedter ikke, så længe du husker ikke at bruge den helt ved hårrødderne og hovedbunden. Konsistensen er ikke alt for flydende, men er en lille smule som en tynd gelé, hvilket gør det nemt at dosere og fordele olien i håndfladen. Den dufter fantastisk - bare sådan ren og behagelig, slet ikke parfumeret. Hvis du bruger en lille dråbe i tørt hår, får du desuden en rigtig lækker glans. Hos billigvoks.dk får du olien til 133 DKK, modsat andre butikker, som tager 199 DKK for den. 

Jeg vil varmt anbefale ikke blot begge produkter, men også at handle hos billigvoks.dk i det hele taget. De har nogle rigtig gode priser, som tit er væsentligt lavere end mange andre steder. Derudover leverer de virkelig fra dag til dag, som de skriver. Du skal blot bestille inden kl. 18. 

I received these products to review from a danish website. I've tested them for a couple of weeks and I love what they both do for my hair. It feels much softer and nourished, has a noticeably greater shine and bounce to it, as well as smelling divine. 

Mar 20, 2012

Sometimes love is not enough & the road gets tough - I don't know why


T-shirt: H&M BiB
Waistcoat: ZJ (Zizzi Jeans)
Skirt: Dorothy Perkins
Tights: Details by Zizzi
Boots: Asos
Headband: Monki
Earrings: Monki

 Necklace: Asos // Ring: Monki // Nailpolish: Essie "Olé Caliente" (courtesy of billigvoks.dk)

I søndags var jeg hjemme ved en veninde til kaffe og kage. Hun skal snart flytte sammen med sin kæreste og havde arrangeret at vi skulle bytte/købe lidt af hinandens ting. Vi var ikke så mange, men jeg fik da byttet mig til nye sofapuder og kaffekrus. I sidste ende kom jeg mest for hyggens (og for kagens) skyld. Jeg havde ikke lyst til at dresse mig op, men ville gerne tage min nye denimvest i brug. Vi fik først nosset os sammen til at tage billeder henad kl. seks, og lyset var desværre ikke så godt længere, hvorfor resultatet er lidt grynet. Jeg håber at I bærer over med mig, og så glæder jeg mig virkelig til at få et nyt kamera!

I was invited over for coffee and cake at a friend's house on Sunday. She's moving in with her boyfriend soon, so she had arranged a swap, where we could get rid of things we never use. There weren't many of us, but I did come home with new sofa cushions and coffee mugs. At the end of the day I came to hang out and eat cake. I didn't feel like being to dressy, but I did want to put my new denim waistcoat into use. We didn't take pictures until 6 PM, which is why the lighting was poor and the quality turned out less than great. I hope you bare with me - I can't wait to get a new camera!

Mar 19, 2012

Q&A - answers part 1


Så har jeg samlet en del af jeres spørgsmål og svaret i videoen her. Den blev ret lang, men jeg håber at I gider se den alligevel. Det er typisk mig at snakke som et vandfald, haha. Del 2 og 3 følger, og her tager jeg bl.a. fat i styling og selvtillid. Hvis I vil have uddybet noget, så læg endelig en kommentar efter de respektive indlæg med videoerne.

I did my video in danish, as I hardly received any questions from foreign readers, sorry! You're always welcome to send questions to my email stickysweetdanish@gmail.com or post them as comments.

Mar 18, 2012

Weekly round-up #5

Opture i uge 11:

 • Mit tøj fra New Look og Evans kom - og stort set det hele var som forventet.
 • Jeg elskede mit look i fredags.
 • Fredagsbaren stak helt af, det var fantastisk!!!
 • Jeg har ryddet op og vasket vinduer, og er megastolt. Haha.
 • Jeg har fået meget ros for min blog fra uventede steder i min omgangskreds.
 • Pigerne og jeg fik endeligt planlagt vores plus-size loppemarked, som jeg glæder mig rigtig meget til. Kommer I?

Nedture i uge 11:
 • Jeg har ligget syg fra mandag aften til torsdag (derfor er der heller ikke så mange spændende opture).
 • Det ser ud til at nederdelen fra New Look alligevel er for stor, for den giver sig lidt når jeg går med den. 
 • Jeg ødelagde min fine, nye bluse i fredags... meeega øv...
 • Jeg har faktisk kun ryddet mit værelse op og taget vinduerne dér. Mangler stadig køkkenet. Hahaha...

Som I kan se har det ikke været den mest sindsoprivende uge, hverken til den gode eller dårlige side. Jeg er spændt på, hvad næste uge har at byde på. Hvad med jer?

Billede fundet på tumblr // Picture found on tumblr

Ups of week 11:
 • My orders from New Look and Evans came and almost everything was as expected.
 • I loved my look on Friday.
 • The party at the Uni bar on Friday was amazing!!!
 • I've cleaned and washed my windows - I'm so proud. Haha.
 • I've received a lot of praise for my blog from unexpected people.
 • The girls and I have planned an event for a clothing sale in Copenhagen. Yay!


Downs of week 11:
 • I've been sick from Monday night to Thursday (which is why not much exciting has happend).
 • It looks like the skirt from New Look may be too big after all. It stretches a lot from wearing it.
 • I ruined my beautiful new shirt... I'm such a dumb ass...
 • I've actually only cleaned my room and washed the windows there. I still need to do the kitchen. Hahaha...

As you can tell it hasn't been that much of an exciting week, which is neither good nor bad. I'm looking forward to what next week will bring. How about you?

Mar 17, 2012

I would run away with youShirt: New Look Inspire
Longline top (underneath): Pieces
Skirt: New Look Inspire
Tights: Details by Zizzi


Rings: H&M // Nailpolish: Essie "Olé Caliente" (courtesy of billigvoks.dk) // Earrings: Pieces
Necklace: H&M // Shoes: Monki

I går var jeg (endelig) til fredagsbar igen. Tysk havde arrangeret at vise flaget og dukkede talrigt op, alt imens der også var god St. Patrick's Day-tema i baren. Efter at have været syg det meste af ugen, var det dejligt at komme ud blandt mennesker igen. Jeg tog noget af mit nye tøj på, og er rigtig glad for resultatet. Det var lige den stil jeg gik efter! Nederdelen er desværre bare lidt for stor, så den overvejer jeg at sælge til plus-size loppemarkedet. Skjorten fik jeg brændt hul i, som den store idiot jeg er, men jeg vil se om jeg ikke kan fikse det, for jeg er vanvittig glad for den! Det var en fantastisk sjov aften - hold nu op, hvor jeg elsker mit studie og de mennesker der går der. 

Yesterday I (finally) returned to the bar at Uni. We had organized that we'd show up in a larger group than usual, and their was also a St. Patrick's Day theme at the bar. After being sick most of the week it was nice to be amongst people again. I wore some of my new clothes and I'm really pleased with the outcome. This was exactly the style I was going for! The skirt is a big bit though, so I might try and sell it on. I also burned a hole in my shirt, like the complete idiot I am, but I'm gonna try and fix it, since I'm head over heels for it! It was a fantastic night - I love Uni and my fellow students!

Mar 16, 2012

Drumroll please....

Så har jeg trukket vinderen af min giveaway I forbindelse med bloggens 2-års fødselsdag. Tusind tak til alle jer der deltog, jeg er glad for at I læser trofast med og desuden syntes om præmien. Jeg ville ønske at I alle kunne vinde, men den går desværre ikke. Fortvivl dog ej, der kommer flere giveaways løbende! 

Vinderen af denne omgang er: Jasmine1485 (Kate Ryan). Stort tillykke til hende, jeg sender en mail så hun kan kontakte de skønne damer fra 17 Sundays. 

Hav en dejlig fredag allesammen!I've found a winner of the giveaway for my blog's 2nd birthday. I'd like to thank you all for entering, as I'm so happy that you're following and that you liked the prizes. I wish everyone could win, but sadly there can only be one. Don't despair, there will be more giveaways in the future! The winner of this one is:

Jasmine1485 (Kate Ryan). Congratulations!!!! I will send you an email shortly, so you can get in touch with the lovely ladies at 17 Sundays. 

Have a great Friday everyone! xoxo

Mar 14, 2012

Plus-size loppemarked

This post is aimed at my danish readers, as it's an event in Copenhagen.

Kære piger! 
I inviteres hermed til en hyggelig loppedag, søndag d. 1. april kl. 14-18 i Stefansgade 20, st. tv, 2200 København N

Sammen med de tre andre dejlige bloggere Tanja, Ditte og Karina (samt nogle andre skønne piger), holder jeg et loppemarked udelukkende dedikeret til kurver. Der er så mange markeder og events rundt omkring, hvor man kan købe billigt brugt tøj - men intet der specifikt er rettet mod os med lidt mere på sidebenene. Og da vi allesammen mildest talt ligger inde med et hav af tøj vi aldrig bruger, har vi besluttet at sælge ud af det, så andre kan få glæde af at gå med det. Vi er flere der arbejder i Zizzi, og derfor vil der være masser af Zizzi, Zay og ZJ til stede i god stand, og til billige penge. Derudover er mærkerne Carmakoma, Vila, Vero Moda, H&M, Dorothy Perkins, Evans, Asos Curve m.fl. repræsenterede, og vi tager desuden accessories i form af smykker, tasker, sko, bælter og make-up med. Af størrelser har vi alt fra 44 og op til 54/56!

Det vil være muligt at købe cupcakes og Asti (samt kaffe og vand), så vi får en rigtig hyggelig stemning. Vi står selvfølgelig også til rådighed med stylingtips og gode råd om pasform, en snak om vores blogge og mode generelt - samt til hyggesnak om alt og intet.

Så se at melde jer til på facebookeventen her og inviter alle I kender, som kunne have interesse for det. Alternativt kan I også bare møde op, men det ville være rart at få et skøn på, hvor meget kage der skal bages.

Her er lidt af, hvad jeg sælger den dag. Og hvis I ellers har set mig i noget, som I godt kunne tænke jer at jeg tog med, så må I endelig sige til. Det kunne jo være at jeg var villig til at sælge det...

 Rustfarvet batwing bluse // Sort chiffon bluse med sten
Sorte bikerbukser i 3 materialer // Småmønstret skjorte
 Champagnefarvet pailletjakke (aldrig brugt!) // denimnederdel
Beth Ditto for Evans Domino Kjole

... samt meget, meget mere.

Jeg håber at se jer og alle jeres veninder til en god dag! 


Mar 13, 2012

Live your life and stay young on the floorJacket: ZJ (Zizzi Jeans)
Dress: Zizzi (modified by me)
Tights: Details by Zizzi
Shoes: Deichmann


Necklace: Asos
Double ring: Glitter
Cube ring: Monki
Nailpolish: Essie "A crewed interest" (courtesy of billigvoks.dk)

Det er længe siden at jeg har haft "pæne" stiletter på // It's been a while since I've worn "ladylike" heels

Christina og Tanja laver de bedste Cosmopolitans // Christina and Tanja make the best Cosmopolitans

Og det er så hvad der sker, når man blander drinks, cider og shots // 
And this is what happens when you mix drinks, cider and shots

I lørdags festede jeg med tre af mine veninder fra Zizzi. Vi startede aftenen hjemme hos Christina, og der blev ikke holdt igen med de våde varer. Som I kan se resulterede det også i ret mærkelige billeder, og dette er et af de pænere... hahaha. Efter en ordentlig omgang drinks og shots tog vi videre i byen, dog uden Marianne, som havde smadret sin ankel på vej ind i taxaen, den stakkel. Kl. 3 måtte vi andre så give op. Det var en vildt sjov aften, men nøj hvor jeg betalte prisen i søndags. Jeg havde den ondeste omgang tømmermænd i mands minde - jeg må vist se at lære at jeg ikke er 19 år længere. Tanken bag mit outfit var, at jeg fik lyst til at være lidt mere klassisk og feminin. Jeg fandt en gammel kjole frem fra skabet, som så fik en omgang med saksen, da den var lige lang nok - jeg skal jo flashe mine stænger! Som altid gav jeg lidt kontrast med nogle anderledes smykker. Det må jo heller ikke blive for pænt, hehe. Jeg håber at I har haft en god weekend!

On Saturday I went out with three of my friends from Zizzi. We started out at Christinas place, and we didn't hold back on the alcohol. As you can see this resultet in some rather awkward pictures, this being one of the nicer ones... hahaha. After a good amount of drinks and shots we went into town, but without Marianne, who sprained her ankle running for the taxi, poor thing. At 3 AM the rest of us gave up. It was an amazing night, but I sure paid the price Sunday. I had the worst case of hangovers in a long time - I have to wrap my head around the fact that I'm no longer 19. The thought behind my outfit was that I wanted to wear something more feminine and classy. I dug out an old dress in my closet and cut of some of the layers, as I found it too long - I have to flash my legs! As usual I did play with contrasts and wore some quirky jewelry. I can't get too ladylike, haha. I hope you had a great weekend!