Apr 30, 2012

Bubbles Ice Nectar


Bubbles Ice Nectar 10,5% - sponsoreret af Letsdrink.dk

 Line glæder sig til at smage boblerne // Line can't wait to taste the bubbles
 Nogen er vist bange for proppen // Looks like someone is afraid of the cork
Voila! Der skete ikke noget! // Voila! Nothing happend!
Som en ægte gentlewoman hælder Line pænt op til Karina (efter selv at have taget først, selvfølgelig) //
Like a true gentlewoman, Line poors Karina a glass (after serving herself first of course)
Mmm... Karina kan ikke vente med at smage! // Mmm... Karina can't even wait to try!
En meget glad og tilfreds Karina // A very happy and pleased Karina

For noget tid siden blev jeg tilbudt et par flasker Bubbles Ice Nectar fra onlinebutikken Letsdrink.dk, som jeg selvfølgelig ville dele med mine bloggerladies. Det er en ny mousserende vin, som har en dejlig frisk og sødlig smag. Jeg er normalt ikke den store vindrikker, men nyder gerne et glas Asti af og til. Dette er et rigtig godt alternativ! Hvis man vil have en lidt mere frisk, men stadig sød smag, og en lidt lækrere drue, vil jeg klart anbefale Bubbles Ice Nectar. Som I kan se på billederne, så nød vi den alle og den mere end levede op til mine forventninger. Normalt kan jeg nemlig godt få lidt hovedpine af vin med højere procenter end 7,5%, men det havde jeg slet ingen problemer med her. Thumbs up! Leveringen var også virkelig god, jeg fik flaskerne efter 2 dage, direkte til døren. Herunder kan I se, hvordan beskrivelsen af vinen ser ud, og I kan bestille den lige her.


Indhold: 75 cl. Alkoholprocent: 10,5% Land: Sydafrika Drue: Chenin Blanc 
Serveringsforslag: Bubbles er en særdeles frisk mousserende vin, der nydes bedst over is. Type: Sød
Bubbles Ice Nectar er en sød, mousserende vin med en forfriskende smag og noter af passions- og kærlighedsfrugt. Vinen er lavet på den populære Chenin Blanc-drue og indeholder 10,5 % alkohol.Vinen skabes på den anden side af jordkloden af nøje udvalgte druer fra de Sydafrikanske vinmarker. Slutproduktet er en certificeret og 100 % naturlig vin med en unik, frugtig smag, som er kendetegnende for de sydafrikanske sparkling wines. Med et uforpligtende og tidløst design passer Bubbles til enhver lejlighed, og lader det være op til forbrugeren at sætte kulissen, når proppen skal springe. Nydes bedst i et glas med is. ...pure and simple.

I was given the opportunity to taste the new sparkling wine Bubbles Ice Nectar by a danish website. It's really good and I highly recommend you try it!Apr 29, 2012

Red Velvet Cupcakes

 Dejlig rød dej - jeg var meget spændt på resultatet! // Lovely red dough - I was very excited for the result!
 Sådan så det færdige resultat ud // This is how the final result looked
 Kecia sagde at det var de bedste cupcakes hun nogensinde havde smagt! // 
Kecia told me that these were the best cupcakes she ever had!
Line kunne vist også godt lide dem // Line seemed to enjoy them, too

Til festen i fredags havde jeg lovet at tage cupcakes med. Jeg havde længe haft planer om at afprøve en opskrift på Red Velvet Cupcakes fra Miss Jeanett, så det var lige præcis hvad jeg gjorde. Og de blev fantastiske!!! Den eneste rettelse jeg har til hendes opskrift er, at jeg brugte meget mere flormelis og at de kun skulle have 12 min. i min ovn. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bager dem, mums!


Til ca. 16 Red Velvet Cupcakes:
4 dl mel
3,5 dl sukker
1 stor tsk vaniljesukker
2 spk ægte kakaopulver 
2 tsk bagepulver
1,5 dl kernemælk
2 æg
100 g smør
1½ flaske rød frugtfarve (i den jeg brugte var der 38 ml i hver)

Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og kakaopulver i en stor skål. Bland kernemælken med æg og frugtfarven i en mindre skål. Smelt smøret og tilføj det til den røde blanding når det er kølet lidt af. Kom derefter denne blanding i den store skål til alt det andet. Fordel dejen i cupcakesforme (fyld dem kun ca. 3/4 op da de hæver) og bag dem derefter i ovnen ved 200 grader. Husk at de holder formen bedre, hvis de bages i cupcake-fade (men i almindelige papirforme bliver de også fine). Bag kagerne i 12-15 min (afhængigt af ovn, så hold øje med dem!). Tag dem ud og lad dem køle af før du giver dem frosting på.

Cream cheese frosting med vanilje:
En pakke Philadelphia natural
60 g smør (jeg brugte saltet smør - husk at det skal have stuetemperatur)
2 tsk vaniljeessens
1 vaniljestang
Flormelis 

Bland smør og flødeost sammen indtil der ingen klumper er. I skal helst gøre det i hånden og ikke med en håndmixer. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og tilsæt dem sammen med vaniljeessensen. Bland igen og tilsæt løbende flormelis indtil I synes at frostingen har den rette konsistens. Jeg brugte ca. en pakke.

For the party on Friday, I had promised to bake cupcakes. So I baked Red Velvet from a recipe by Miss Jeanett. The recipe is in danish, but I found you this similar one instead. They turned out amazing and it won't be the last time I bake them! 

Apr 28, 2012

Oh, such are the dreams of the everyday housewife


Cardigan: Dorothy Perkins
Dress: Asos Curve
Bag: from somewhere in Australia
Headband: Pieces
Earrings & necklace: unknown
Shoes: Dorothy Perkins (you can barely see them in the first group shot, 
but they are in the first and second picture here)

My girls! The bloggers Karina & Tanja, and Carmakoma models Kecia, Line & Stine

I går var jeg til fest med de dejligste damer! 
Vi bloggere er begyndt at snakke en del med nogle af modellerne fra Carmakoma, så vi var blevet enige om at mødes over cocktails hjemme hos Karina. Temaet var 50'erne, så jeg måtte jo finde på noget. Mange havde nok regnet med at jeg ville gå efter et rockabilly-look (som jeg elsker!), men jeg besluttede mig for at prøve noget nyt: den pæne pige. Det er dog kun på overfladen, haha. Håret blev nok lidt mere 60'er-agtigt, men alt i alt syntes jeg at mit retrolook lykkedes ret godt. Vi havde en fabelagtig aften, hvor der både var pindemadder, cupcakes og cocktails i lange baner. De sidste af os gik døde kl. 5, så der var pænt meget gang i den, på trods af at vi kun var 6 piger (Ditte og Christina måtte desværre aflyse). Det bliver ikke sidste gang at vi piger ses! 

Yesterday I partied with some lovely ladies!
The blogger girls and I have started talking a lot to some of the Carmakoma models, so we decided to meet up for cocktails at Karina's place. The theme was 1950's, so I had to come up with something. Most people may have thought I'd go for the whole rockabilly look (which I adore!), but I decided to try something new: the nice girl. It's all on the surface though, haha. My hair ended up looking more like something from the 60's, but all in all I'm happy with my retro look. We had a fantastic night full of fingerfood, cupcakes and cocktails. The last ones standing went to bed around 5AM, so we partied all night, despite the fact that there were only 6 of us (Ditte and Christina had to cancel). It won't be the last time we get together!

Apr 18, 2012

Don't let go (love)

Jeg er her stadig!
Undskyld at jeg har været så utrolig fraværende på bloggen på det sidste. Jeg har virkelig bare ikke lavet det helt store, så jeg har ingen outfits at vise jer. De sidste to dage har jeg stort set tilbragt med at læse Hunger Games-trilogien (læs den!!!), og nu skal jeg se at tage mig sammen til at lave et oplæg til på mandag. Studiet er bare ikke lige en prioritet for tiden, og for at være helt ærlig, så har jeg svært ved at fokusere på ret meget andet end turen til New York (53 dage tilbage!). Jeg skal nok prøve at oppe mig snarest, det lover jeg. Har I ønsker til nogle bestemte indlæg? 

Tak fordi at I er her endnu xoxoI'm still here!
I'm sorry I've been so absent from the blog lately. I really just haven't been up to that much and have no outfits to show you. I've basically spent the last two days reading the Hunger Games Trilogy (read it!!!), and now I have to start preparing something for class on Monday. Classes just aren't that big a priority these days, and to be honest, all I can think about is NYC (53 days left!). I'll try and do better soon though, I promise. Do you have any requests to a certain kind of post/topic for me to do?

Thanks for sticking around xoxo

Apr 12, 2012

Why do birds suddenly appear?

Udsigten fra cykelbroen på Islands Brygge ind mod centrum af København // 
View from the bridge on Islands Brygge towards the centre of Copenhagen
Der blev hygget efter et lille photoshoot i dag, og Christina og jeg fik kaffe på Baresso // 
Hanging out after a small photoshoot today, and Christina and I had coffee at Baresso
En ond bjørn af Magnus Wilster, og min nye halskæde + bluse //
Evil bear by Magnus Wilster, and my new necklace + blouse
Dagens hjemmebag: skolerugbrød og grahamsboller med speltkerner //
Baked goods of the day: rye bread and rolls

 Nu virker min iPhone endelig, og jeg er fuldstændig besat af den. Det er måske endda en underdrivelse... Drawsome, Wordfeud, Rumble, Hipstermatic og Instagram - min nye kærlighed. Jeg kan slet ikke lade være med at tage billeder af alt og intet nu, haha. Hvis I kunne tænke jer at følge med i min dag og mit liv, så skal I følge mig dér. Navnet er (selvfølgelig) stickysweetdanish! Kender I andre fede apps, som jeg burde tjekke ud?

My iPhone is finally up and running and I'm obsessed! That might even be an understatement... Drawsome, Wordfeud, Rumble, Hipstermatic and Instagram - my new found love. I can't stop taking pictures of everything now, haha. If you'd like to know what I'm up to, that's the place to follow me. My name is (obviously) stickysweetdanish! Do you know of any other cool apps I should check out?

Bohemia anno 2012

Cardigan, shoes & top: Dorothy Perkins // Shorts: New Look Inspire // Scarf: Pieces // Watch: Michael Kors // 
Rose Gold Ring: Vivienne Westwood // Silver Ring: River Isalnd // Bracelet: Max and Chloe

Dette er et af mine mange drømmeoutfits for tiden. Det siger sig selv at jeg ikke har råd til det hele (især uret og den rosa ring), men lige netop derfor er det jo også et drømmeoutfit. Suk! Jeg synes bare at det er så fint med farverne og at blande mønstre er også noget jeg skal have prøvet af. Der er lidt moderne hippie/boheme over det, synes I ikke? Hvad har I på i jeres drømme i disse dage?

This is one of my many dream outfits at the moment. Obviously I can't afford all of it (especially the watch and rose gold ring), but that's why it's a dream outfit. Sigh! I just think it's so pretty with the colours and I also need to learn how to mix prints. It's kind of got a hippie/bohemian vibe to it, don't you think? What are you wearing in your dreams these days?

Apr 10, 2012

Welcome to the age of technology

White iPhone 4 S // Nailpolishes of the day
 Blueberry and Strawberry smoothie with honey // The Hunger Games

Så har jeg (endelig) fået en iPhone! Jeg er allerede vild med instagram og hipstermatic, og I kan følge mig på førstnævnte, hvor mit navn er StickySweetDanish. Indtil videre ligger der dog ikke så meget, da jeg ikke kan få mit SIM-kort til at virke, og dermed heller ikke kan lave opsætning til internet på telefonen. Det løser sig forhåbentlig i morgen! Er I hoppet med på bølgen?

I've (finally) gotten an iPhone and soon you'll be able to follow me on instagram, where my name is StickySweetDanish. I just need to do a set-up for the phone before you'll start seeing pics in there. Hopefully this will be fixed tomorrow! Have you joined the trend yet?

Apr 9, 2012

I am not pretty. I am not beautiful. I am as radiant as the sun.


Shirt: New Look Inspire
Longline top (underneath): Pieces
Leggings: Evans
Earrings: Pieces
Bangle: Glitter

Jeg elsker min venindes kunst og farver på væggen // I love my friend's art and colours on the wall
 Boots: Asos
Jewelry: Glitter

I fredags var jeg jo i Odense og tog derfor hjem til min bedste veninde som bor der. Sammen med en anden veninde malede vi påskeæg og fik drinks. Jeg var ikke sikker på, hvad planen for aftenen ellers var, så jeg sørgede for et lidt festligt outfit. Som I nok har gættet er denne skjorte en af mine absolutte favoritter for tiden, og den passer næsten til alt, hvorfor det nok heller ikke er sidste gang at I ser den på bloggen. Jeg fik til gengæld prøvet en ny frisure af, hvor jeg lavede tre fletninger og derefter rullede dem op i små frikadeller. Det synes jeg faktisk blev rigtig fint (bortset fra at den ene hårnål altså var lidt for synlig. Det kunne fotografen godt have rettet). Det var en superhyggelig aften, uden bytur, men med masser af drinks, æg og gode grin. Det er fedt at vi stadig har det så godt sammen efter at have kendt hinanden i 12 år! 

On Good Friday I had drinks and painted easter eggs with two of my friends. It was such a fun night!

Apr 8, 2012

Weekly round-up #7

Så er jeg tilbage med en ugentlig opdatering. Jeg fik jo ikke lavet en i sidste uge, undskyld. Det har været godt med en lille pause fra bloggen. Nogle gange føles det lidt forceret at skrive hver dag - især hvis der ikke rigtig sker noget spændende. Men jeg skal nok prøve at komme efter det igen. Jeg håber at I bliver hængende, selvom der engang imellem skulle opstå sådan nogle små breaks!


Opture i uge 14:

 • Jeg har set film og hygget mig med en sød person, det er dejligt engang imellem.
 • Påskeferie!!!
 • Jeg har været på visit hos familien og hygget til den store guldmedalje.
 • Familien tog et smut i sommerhus, hvor de unge tævede de gamle i Cranium. Så kan de lære det!
 • Sammen med familien har jeg fejret min farmors fødselsdag og spist alt for meget brunsviger. Mums.
 • Min mors menu har været fantastisk de dage jeg har besøgt familien i Odense: hjemmelavet pizza, hamburgerryg med grønlangkål, stegt flæsk og persillesovs og jeg kunne blive ved. 
 • Min søster, svoger og jeg var inde og se The Hunger Games. Fed film! Jeg er igang med at læse bogen også og den virker ligeså god.
 • Jeg har malet påskeæg og drukket drinks med to af mine ældste veninder. Hold kæft, hvor kan vi stadig gå helt i gymnasie-mode. Det er fantastisk!
 • Jeg har slappet så afsindig meget af hjemme ved mine forældre. Jeg husker ikke, hvornår jeg sidst har sovet så tungt og længe. Det er tiltrængt at genoplade batterierne sådan.

Nedture i uge 14:
 • Jeg har ikke fået blogget så meget, sorry.
 • Mine påskeæg blev mobbet. Især mit stakkels æg med fjer og overskæg blev døbt verdens grimmeste... rimelig ondt, synes jeg.
 • Jeg har haft problemer med min lænd det meste af ugen. Øv! Håber at det går over inden arbejdsugen starter igen...
 • Vejret. Hvad sker der for sne, regn, blæst og frostgrader i påsken? Tag mig tilbage til sidste års sol og varme!

Alt i alt har det, som I kan se, været en rigtig dejlig uge. Det har især været lækkert at være i Odense i så mange dage, og ikke at skulle bekymre sig om noget som helst. Næste uge bliver nok også ret god, den står både på vennebesøg, photoshoot og koncert. Jeg håber at I også har haft en dejlig påske. Hvad har I fået den til at gå med?


This week I've enjoyed Easter with my family and friends. Painting eggs, having drinks, playing board games and eating good food. Unfortunately I've had problems with my back, so I hope they clear up before work starts again. Next week I'm looking forward to hanging out with friends, doing a photoshoot and seeing a concert. How has your Easter been?

Apr 6, 2012

I never knew you were standing on the shore


Top: Asos Curve // Longline top (underneath): ZJ (Zizzi Jeans) // Jeans: Zizzi // Scarf: Gina Tricot // Boots: Asos
Necklace: Asos // Earrings: monki // Rings: Glitter // Lipstick: Kate Moss for Rimmel London, no. 4


Så er jeg tilbage! Har I savnet mig? Jeg ved ikke lige, hvad der skete, men nogle gange er det godt med en pause... og det tager jeg også lige pt. rent bogstavelig talt, for jeg er hjemme i Odense på påskeferie. Det er et dejligt break fra mit elskede København. I går var jeg i sommerhus med min familie, og fik lokket min far til at tage billeder for mig. Der gik helt fotograf i ham - det var skægt! Mit outfit var pænt casual, da jeg jo bare skulle slappe af, nyde god mad og spille brætspil. I aften skal jeg hygge sammen med et par veninder og måske et smut ud i det odenseanske natteliv. Hvad får I påsken til at gå med?

I'm back! Did you miss me? I don't know what happend, but sometimes it's nice to take a break. At the moment I'm also on a break from my beloved Copenhagen, as I'm in Odense visiting my family for Easter. Yesterday we went to our summerhouse, and I had my dad take some pictures of me. He turned in to some kind of a photographer, and we had fun! My outfit was pretty casual as I was just planning on relaxing, enjoying good food and playing board games. Tonight I'm seeing some friends and maybe going out. What are you doing for Easter?