Jul 30, 2012

I’m chasing a dream for a living

 Blouse: Zay // Jeans: ZJ (Zizzi Jeans)

Så er jeg tilbage med et nyt outfit. Undskyld den halvlange pause, men der er simpelthen sket for lidt til, at jeg har haft fede outfits på. Samtidigt har jeg dog haft for travlt til at blogge andre ting... Oh well, nu er jeg her!

 I weekenden var jeg i sommerhus med nogle veninder. Det var sindssyg hyggeligt, på trods af mindre godt vejr - jeg var heldig at fange lidt aftensol til billederne. Blusen er ny og findes også i sort/hvid - jeg er helt vild med den! Har I en dejlig sommer derude?

--------------------

I'm back with a new outfit. Sorry for the break, but I haven't had many chances to wear interesting outfits. On the other hand, I've been too busy to blog other things... Oh well, I'm here now!

I spent this weekend at my parents' summer cottage with some of my friends. We had a great time, despite the fact that the weather wasn't that good - I was lucky to catch some evening sun for these photos. The blouse is new and also comes in black/white - I'm crazy about it! Are you having a good summer out there?

Jul 18, 2012

And the sky is clear, is clear of fear

Top: Zizzi // Vest (underneath): H&M // Pants: H&M+ 
 Earrings: Aldo
 Rings: H&M // Bangles: Century 21 // Bracelet: Forever 21
Love the colours and floral print, and my Lane Bryant nail polish went so well with them!
Shoes: Payless

[English below]

Her er mit outfit fra den sidste aften i Spanien. Jeg var ude at spise italiensk på marinaen Port Balis, sammen med mine forældre, min søster og svoger. Det var rigtig hyggeligt! Bukserne er nye og købt i Barcelona, jeg kunne simpelthen ikke stå for det søde blomsterprint. Som sædvanlig skal man nok et par størrelser op, da tøj fra H&M+ har en tendens til at være lidt småt i det. 

Og så vil jeg gerne sige tak for alle de dejlige kommentarer og den opbakning jeg har fået til mit badedragtindlæg. Jeg er glad for, at I kunne lide det, og det betyder meget for mig, at I støtter op om det!

-------------

Here's my outfit from the last night in Spain. I was out for dinner with my family at an Italian restaurant at the Port Balis Marina. We had a great time! The pants are new and bought in Barcelona, I couldn't resist the cute flower pattern. As usual you have to size up a bit, as H&M+ clothing runs small.

I'd also like to say a huge thanks to you all for your sweet comments and support on my swimwear post. I'm so happy you like it, and it means so much to me that you've all got my back!

Jul 14, 2012

Strange how my heart beats to find I'm standing on your shore

 Swimsuit: H&M+ // Sunglasses: H&M // Bracelet: Palm Beach Jewelry // Earrings: Times Square Market

[English below]

Dette indlæg har været på tegnebrættet i to år: mig i badedragt, til offentlig skue og forevigt i Cyber Space. Det har til tider været skræmmende at tænke på, og på trods af at jeg er nået rigtig langt i min personlige kamp med selvtilliden, og uden problemer kan spankulere rundt i badedragt på standen, så har det alligevel kostet en del overvejelser og mod at lægge dette på bloggen. Men nu er det her, og jeg er fandme stolt af det! 

For helt ærlig: vi trænger til at se alle former for kroppe. Virkeligheden byder på så meget forskellighed, og vi skal lære at se, og at acceptere os selv, i andre. Det kan være rigtig svært, når magasinerne kun viser bikinikroppe op til størrelse 42 - som regel i øvrigt med timeglasfigur. Vi er dog langt fra alle velsignede med proportioner i balance. Jeg er to størrelser større foroven, end jeg er forneden. Men jeg får det til at fungere, og jeg møder dagligt kvinder med samme figur som jeg. De ses bare alt for sjældent i medierne, og hvis jeg ikke arbejdede med plusmode, eller læste blogs, så ville jeg ikke lægge mærke til dem. Jeg husker tydeligt, hvor alene jeg følte mig med min krop, min størrelse og mine proportioner, da jeg var yngre. Det var et mareridt at gå på stranden eller i svømmehallen. Jeg pakkede mig ind og smed sjældent min T-shirt. Jeg gik en overgang også med shorts, fordi jeg ikke brød mig om at vise mine inderlår, som jeg dengang syntes var så pinligt flæskede og fyldt med appelsinhud. Men ej heller det er jeg alene med. Strækmærker, appelsinhud og mindreværdskomplekser er noget langt de fleste kvinder kæmper med. Og i stedet for at sammenligne eller kritisere andre kvinder og deres kroppe, synes jeg at vi bør stå sammen om at rykke lidt ved de skønhedsidealer, som vi alle lider under. Vi er alle smukke, og vi har alle ret til at føle os som sådan. Ligesom vi har ret til at føle os godt tilpas i badetøj, og vise vores krop frem uden skam. Jeg sætter så kæmpestor pris på de bloggere, som har banet vejen for os andre, og som har vist deres flotte og forskellige kroppe frem i badetøj allerede: Gabi Fresh, Chastity Garner, Jasiferlionsclub m.fl. Jeg elsker "fatkini"-bevægelsen, hvor plus-size kvinder viser sig frem i badetøj, og her er jeg i al min pragt - take it or leave it!

--------------

This post has been on my mind for two years: me in a swimsuit, for everyone to see and forever floating in Cyber Space. It's been scary thinking about it at times, and even though I've come a long way in my personal battle for confidence, and I can walk in a swimsuit on the beach just fine now, I've still had my doubts about actually doing this. But now it's here and I'm damn proud of it!

Honestly, we need to see more variety in bodies in the media. Reality offers us so many different shapes, and we need to see and appreciate them. Just as much as we need to recognize ourselves in them, which can be quite difficult when most magazines only show us hourglass bodies up to size UK 14 at most. However, we're not all blessed with such proportions. I'm two sizes bigger on top, but I make it work, and I encounter women with the same shape as me on a daily basis. But if I didn't work with plus-size fashion or read blogs, I wouldn't notice them. I clearly recall how alone I used to feel with my body, my size and my shape when I was younger. Going to the beach or the pool was a nightmare. I wrapped up in towels and hardly took off my T-shirt. I even wore shorts for a while, because I was so ashamed of my inner thighs, that I looked at as being floppy and full of cellulite. But I'm not alone in that feeling either. Most women battle with both stretchmarks, cellulite and self-esteem issues. Instead of constantly comparing ourselves with, or judging, other women and their bodies, I think it's time to unite and fight for a change in body image ideals. We all suffer under them, but we're all beautiful and have a right to feel that way. As we have a right to feel comfortable in swimwear and show off our bodies and shapes without shame. I so admire and appreciate all the bloggers, who've paved the way for the rest of us, and already shown their curves in swimwear: Gabi Fresh, Chastity Garner, Jasiferlionsclub and so many more. I love the "fatkini" movement, and here I am in all my might and glory - take it or leave it!

Jul 6, 2012

Should I give up or should I just keep chasing pavements

Blazer: Asos Curve // Dip Hem Top: New Look Inspire // Shorts: Dorothy Perkins
 Necklace: Glitter
Heels: Payless // Bag: Curvacious Boutique

I går var Karina fra Copenhagen Curves og jeg til et spændende møde. Der er nogle seje ting på tegnebrættet, og der går ikke længe før I bliver indviet, bare rolig! Bagefter fik vi lækker mad sammen med vores fælles veninder, to af de skønne modeller fra Carmakoma. Jeg havde lyst til et lidt farverigt outfit, da jeg er i rigtig godt humør for tiden, og så ville jeg have mine nye hæle fra NYC på. Det var en virkelig god aften - man kan ikke andet end at nyde de pigers selskab! Som I læser dette er jeg på vej til Barcelona med familien. Der er wifi i vores lejlighed, så jeg vil prøve at få blogget derfra, hvis mine outfits altså bliver spændende nok. Det bliver ret meget shorts og tanktops, tror jeg. 

Karina of Copenhagen Curves and I went to a very exciting meeting yesterday - great things are on their way, and don't worry, you'll be informed on some of them very soon. We had dinner with our friends afterwards, two of the gorgeous Carmakoma models. I was in the mood for a colourful outfit, as I'm in the best of mood these days, and I also wanted to break in my new heels from NYC. It was an awesome night - I'm all smiles with these ladies around! As you're reading this I'm on my way to Barcelona with my family. There's wifi in our appartment, so I'll try and do some blogging, if my outfits are interesting enough. It'll be mostly shorts and tanktops I think. 

Jul 4, 2012

Onsdagstip: billigvoks.dk

Sorry, this post is aimed at my danish readers only.

Som I måske tidligere har bemærket, har jeg indgået et lille samarbejde med billigvoks.dk. Bag billigvoks.dk gemmer sig nogle fantastiske drenge, som køber en masse lækre produkter billigere ind, og derfor også kan udbyde dem til yderst favorable priser. De har bl.a. Essie, Eos, Label.m, Sebastian og ghd - og nu har de også Ole H. Endda til priser der virkelig sparker røv! Jeg har længe ønsket mig Oles "Firm Action Mask", og ledte forgæves efter den i Sephora i New York. Men hvad kommer jeg så hjem til? Et tilbud om at teste den for billigvoks.dk. Mine bønner blev hørt! Masken sælges til blot 138 kr. (for den mindste størrelse), så der spares over halvdelen af den vejledende udsalgspris i Danmark.

Se hele Ole Henriksen sortimentet her, eller find masken her

Derudover har jeg i et par uger nu rendt rundt med disse to produkter på mine læber. Tuben har jeg med i tasken, og jeg elsker konsistensen, smagen og ikke mindst fugten, som den tilføjer mine læber. Dåsen står hjemme, og er blevet en del af min aftenrutine, hvor den både ryger på læber, albuer, små rifter eller tør hud. Den har nemlig en lidt federe konsistens og så køler den en smule. Drengene fører hele Smith's sortimentet, og igen kan man spare 50%. Der er i øvrigt superhurtig levering hos billigvoks.dk - hvis man bestiller inden kl. 18, kommer pakken næste dag. Thumbs up for det!

 Find hele sortimentet her 

Note: Jeg har fået produkterne i sponsorgave, men indlægget giver udtryk for min personlige mening.

Jul 3, 2012

Oh Happy Day!

 Dress: Evans (way back) // Scarf: Qnuz
 Sunglasses: Primark
 Bag: Curvacious Boutique
 Boots: Steve Madden
Ring: Glitter // Bracelet: Real Divas Are Large

Forleden dag havde jeg en dejlig eftermiddag med min veninde, Louise. Vi bor begge i København, men ses alt for sjældent! Vi mødtes inde på Strøget til frokost (vi tog på Food Court, som jeg stærkt vil anbefale!) og senere drak vi kaffe nede ved Gammel Strand. Det blev også til en lillesmule shopping, jeg købte en sweater og en blomsterkrans fra H&M. Meget af snakken gik på mænd og på hendes forestående bryllup i september. Jeg glæder mig så meget til at se hende som brud, og fejre hendes store dag!

Vejret var udmærket i forhold til, hvad det ellers har været, men det er utroligt at man stadig kan have lang kjole og støvler på så sent i juni. Så fik jeg dog chancen for at være lidt rå, og det kan jeg jo også godt lide!

The other day I had an amazing afternoon with my friend Louise. We both live in Copenhagen, but we rarely see each other. We went for lunch at Food Court Cph, which was awesome, and later we had coffee by the canals. I also did a little bit of shopping, I got a sweater and a flower headband at H&M. Most of our talk was about men and her wedding in September. I can't wait to see her as a bride and to celebrate her big day!

The weather was good compared to what we've experienced these past weeks, but it's incredible that we can still wear long dresses and boots this late in June. It gave me a chance to tough it up a bit though, which you know I love!

Jul 1, 2012

Imagine all the people living life in peace

 Strawberry Fields forever, John.
Dress: Soprano @ Macy's // Jacket: Zizzi Jeans (ZJ) borrowed from Tanja // Flats: American Eagle @ Payless
 Bracelet: Forever 21 // Rings: H&M
 The fountain
 The boat house
Tanja and I on the bridge

Onsdag aften blev FFFW jo skudt i gang, men vi havde stadig hele dagen til at hygge os i New York. Og sikke vi fik hygget! Vi sov længe, da vi havde været på bar med nogle fra hostellet aftenen inden, og bagefter tog vi i Central Park. Der er så ufattelig smukt, og meget lidt crowded, i forhold til resten af byen. Mange af stierne gik vi på helt alene, og vi nød i fulde drag at tage en helt afslappet dag. Det var så rart at spise frokost ved springvandet og bare sidde lidt i stilhed. Det er i sandhed en oase midt i en af verdens travleste byer. Helt sikkert et af mine yndlingssteder! Jeg var iført endnu en ny kjole, som passede perfekt til dagens tema. Den er virkelig behagelig og blød at have på. Og så er det en ret fin hverdagskjole. Sikke et skift fra dagen forinden, haha! 

Dette var det sidste outfit fra New York, så nu må I nøjes med de lidt mindre spændende billeder fra lille Danmark... indtil jeg tager til Barcelona på fredag! Woohoo!

FFFW began Wednesday evening, but before that we had the entire day to spare. We really had a lazy and cozy afternoon. We'd been out with some people from the hostel the night before, so we slept in and then we went to Central Park. It's so incredibly beautiful there, and much less crowded than the rest of the city. We were alone in quite a few places, and we really enjoyed a more laid-back kind of day. It was also really nice having lunch and enjoying a quiet moment at the fountain. It truly is an oasis in the middle of one of the World's busiest cities. Definitely one of my favourite spots! I wore yet another new dress, which was perfect for the vibe of that day. It's so comfortable and soft to wear, and a really pretty day dress. What a change from the day before, haha!

This was my last outfit from NYC, so now you have to make due with the less exciting pictures from good old Denmark... that is until Friday, where I leave for Barcelona! Woohoo!