Aug 16, 2012

A change is gonna come

 Shirt: Zay (sponsored by Zizzi) // Leggings: Zay // Bra: Cacique (sponsored by Lane Bryant)
Jeg havde rustfarvet øjenskygge fra MAC på // I wore rust coloured eye shadow from MAC
Earrings: H&M 
 Necklace: H&M // Fang ring: Asos // Eagle ring: Glitter
 Heels: Dorothy Perkins
Gruppebillede af mig og mine piger: Karina, Stine, Kecia og Line // 
Group shot of me and my girls: Karina, Stine, Kecia and Line

Som lovet får I også mit outfit fra Plus Livings modeshow i lørdags. Vi er ved at gå ind i den mørkere tid, og på catwalken var efterårets tøj, så jeg havde valgt at iklæde mig sort fra top til ankel (for på tæerne var der jo sølvhæle). Jeg synes sagtens at et outfit holdt helt i sort kan fungere, så længe der bruges forskellige materialer. Således var min skjorte af polyester, men havde fede detaljer i form af imiteret læder, og så var den desuden halvgennemsigtig, så min leopardplettede BH synede lidt igennem, raaawr! Mine leggings var også af imiteret læder, som jeg synes mine hæle gav en fed kontrast til. Smykkerne holdt jeg i sølv, men som sædvanlig var de lidt edgy og anderledes, just the way I like it! Mit hår blev sat af showets dygtige frisører, og det gav virkelig lige det lille ekstra. Det skal jeg helt sikkert prøve at gøre dem efter en dag!

----------------

Here's my outfit from the fashion show that Plus Living threw last Saturday. We're approaching the fall, and as that was reflected on the runway, I chose to wear black. I think what makes an all black outfit work, is if there is a mix of materials. My shirt was polyester, but with faux leather details, and a bit of sheer, which made my leopard bra stand out a bit, raaawr! My leggings were also faux leather, and I think the silver platforms gave a nice contrast to that. I kept my jewelry silver, too, but edgy and quirky, just the way I like it! My hair was done by the professional hair stylists at the show, and I really think it finished off my outfit perfectly. I'm definitely gonna try and copy this do one day!

Aug 15, 2012

Plus Living Fashion Show - Backstage Edition

Smukke Gry slapper lidt af inden showet // The gorgeous Gry is relaxing before the show
Line er også en af mine veninder, og I har sikkert set hendes smukke fjæs som kampagnemodel for Carmakoma //
Line is also one of my friends, and you've probably seen her beautiful face modelling for Carmakoma
Fede goodiebags til alle // Awesome goodiebags for everyone
Karina skyder billeder til sin blog // Karina is taking pictures for her blog
Jeg fangede Line i omklædningen inden showet  // I caught Line in the dressing area before the show
 Superfed udsmykning, som gav en rigtig god stemning // Awesome decorations that gave the perfect vibe
Champagne og chokolade til publikum // Champagne and chocolate for the audience
Karina, klar til showstart! // Karina, ready for the show to begin!

I lørdags fandt det længe ventede modeshow for lanceringen af Plus Living Webmagasin sted. Det var et multi-brand plus-size modeshow, med rigtig lækre kvinder i størrelserne 42-54, hvoraf nogle var erfarne modeller, og andre var blevet fundet blandt Plus Livings læsere. De repræsenterede flere aldersgrupper og kropstyper, og to af modellerne var mine veninder Christina Donskov og Line Mckay Mikkelsen. Mærkerne der var repræsenterede var: Carmakoma, The X-Collection, DNY CPH, Gets, Studio, Gozzip, Plus, Yppig, Zizzi, Panayotis, Nine, Barund CPH, Festival, By K, Beck Söndergaard og Plaisir.

Karina fra Copenhagen Curves og jeg mødte op på Det Ny Teater kl. 16, for at lure lidt i kulisserne og skyde en backstagereportage til jer, vores kære læsere. Stemningen var i top allerede da vi trådte ind ad døren, og på trods af travlhed og lampefeber, havde alle tid til masser af smil og lidt hyggesnak. Modellerne var i gang med at blive stylet med højt hår og smokey-eyes, og det gjorde sig superflot på catwalken. Jeg endte endda selv i frisørstolen og fik sat håret, da stylisterne havde et ledigt øjeblik. Det var virkelig sødt af dem, og jeg blev rigtig glad for resultatet, som I nok skal få at se i mit outfit-indlæg! 

Omgivelserne på teatret var perfekte, og jeg sugede stemningen til mig. Sceneriet er nemlig fyldt med masser af gamle plakater, billeder, kostumer og kulisser fra teaterstykker, og dannede dermed en varm og spændende ramme om aftenens show. Jeg hyggede mig desuden rigtig meget med at se pigerne øve catwalk, prøve tøj og sidde i sminken, for det mindede mig netop om de dage, da jeg selv var med i musicals og man sad ude bagved og var spændt.

Som klokken nærmede sig 19, var der styrtende travlt, men humøret var stadig i top. Champagnen blev fundet frem og hældt op, der blev stillet lækre chokolader og skumfiduser frem, og kl. 19.30 var Charlotte Mols, Gitte Glibstrup, samt deres businesspartner Kim, klar til at byde folk velkommen. Da dørene gik op, væltede det ind med skønne kvinder (og ikke så få mænd), som glædede sig til showet og var lutter smil. Det summede fra alle hjørner af teatret, at det var fedt at der endelig var noget for plus-size - og så endda under modeugen! Også branchefolk, designere og bloggere var mødt op, og alle var enige om, at Plus Living havde fat i det helt rigtige: plus-size kvinden går også op i tøj, og vil gerne se det på catwalken. Hun vil gerne være up-to-date og med på modens trends. Hun vil synliggøres, hun vil føle sig lækker og hun vil fremfor alt have samme muligheder, som hendes slanke medsøstre. Og det må man sige, at Plus Living er ved at rykke godt og grundigt ved!

For at læse mere om showet, og se billeder fra selve catwalken, vil jeg henvise til Plus Living. Her kommer der meget snart flere reportager op, sandsynligvis også et fra undertegnede, som havde en fantastisk dag. Det var fedt at være en del af teamet, og jeg er så glad for at have taget del i denne historiske begivenhed. Revolutionen er igang - kan I mærke det?

-------------

On Saturday I attended the first ever plus-size multi brand fashion show in Denmark during the Copenhagen Fashion Week. The show had been put on by Denmark's first online magazine for plus-size women: Plus Living. I had a fantastic day and was able to shoot backstage along with fellow blogger Karina of Copenhagen Curves, which this post is a result of. Two of the models were my friends, and the brands showcased were: Carmakoma, The X-Collection, DNY CPH, Gets, Studio, Gozzip, Plus, Yppig, Zizzi, Panayotis, Nine, Barund CPH, Festival, By K, Beck Söndergaard og Plaisir. It was a huge succes, and I really feel like there's a revolution coming in the danish fashion industry. I couldn't be happier to be a part of it!

Aug 11, 2012

No more waiting for a loving grace

 Blazer: Asos Curve // Blouse: New Look Inspire // Pants: Dorothy Perkins // Shoes: London Rebel
Bag: R+J // Skull bracelet: Real Divas Are Large // Cross bracelet: eBay

I går var Karina fra Copenhagen Curves og jeg atter afsted til lidt modesjov. Først smuttede vi tilbage til CIFF for at se trendshow og kigge på sko/smykker, derefter drog vi mod Forum til Gallery. Stemningen i Gallery var meget anderledes end på CIFF, så vi tog kun en hurtig runde, før vi smuttede ud i lounge-området. Jeg fik også set et show derude med en anden veninde. Det var sjovt at prøve, men jeg fik ikke den store inspiration ud af det. I dag gælder det det store plus-size modeshow, og jeg er vildt spændt!

Yesterday Karina of Copenhagen Curves and I headed out for some more fashion fun. First we went back to CIFF to catch a trend show and have a look at shoes and jewelry, and then we went to another venue, called Gallery. The vibe there was very different to CIFF, so we only had a quick look around, before we settled in the lounge area. I also caught a show with another friend of mine. It was fun, but I didn't feel too inspired by it. Today's the big plus-size fashion show and I couldn't be more excited!

Aug 10, 2012

It looks as though you're letting go

Blazer: Carmakoma // Dress: Asos Curve // Boots: Steve Madden // Bag: Curvacious Boutique
Ring: Glitter // Necklace: Bianco // Bracelets & Cuff: Century21

Her får I dagens fra i går, hvor Karina fra Copenhagen Curves og jeg jo var til CIFF. Vi nåede ikke at tage billeder derude, så på vej hjem stoppede vi ved Bispeengbuen og snuppede nogle der. Kjolen er fra sidste vinter, men farven holder igen i denne sæson. For at afbalancere den fine blonde, hoppede jeg i nitter og sort, som jeg synes klæder den utrolig godt!

Here's my outfit from yesterday, when Karina from Copenhagen Curves and I went to CIFF. We didn't have time to take pictures there, so we stopped on the way home to take some at another cool location. My dress is from last winter, but the colour is back for another season. To balance out the pretty lace, I teamed it up with spikes, studs and black, which I think works out really well!

Copenhagen International Fashion Fair with Carmakoma


Modeugen i København er i fuld gang, og i går var Karina fra Copenhagen Curves og jeg inviteret til CIFF i Bella Centret af de søde damer fra Carmakoma. Vi fik en superhyggelig snak, og fik kigget på de mange styles til næste sæson, både fra hovedmærket og det nye sublabel Lab/27. Der er virkelig meget lækkert iblandt! Det var fedt allerede at kunne føle på tøjet nu, og jeg er dybt forelsket i flere af tingene. Nedenunder får I et sneak-peek, men hele kollektionen afsløres ikke endnu. Glæd jer!

Copenhagen Fashion Week has begun, and yesterday the lovely ladies from Carmakoma had invited me and Karina from Copenhagen Curves to visit their space at the fair. We had a great chat, and got to see and feel the collection for the next season, both the main line and the new sublabel Lab/27. There are so many great pieces that I can't wait to get my hands on! I give you a sneak peek below, but the entire collection can't be revealed just yet. Start getting excited!

Karina, utroligt fokuseret på en yndlingsstyle // Karina, very focused on a favourite style
Line tjekker efterårs-/vinterkollektionen ud for i år - med sit eget billede for forår/sommer '13 i baggrunden //
 Line checking out the A/W '12 collection - with herself in the background for S/S '13
Jeg er helt forelsket i print og snit af denne bluse // Totally loving this print and style

Efterfølgende kiggede vi rundt på resten af messen, og fik også et spontant møde med en anden interessant virksomhed. Der sker noget for plus-size i Danmark for tiden, og det er supercool! I dag smutter vi derud igen for at se et trendshow og kigge lidt mere på sko og accessories, hvorefter vi smutter ud til Gallery i Forum. Og i aften skal jeg se GAIA med en veninde, bare for at få et lille kig på straight-size moden også. I morgen gælder det så det længe ventede plus-size show for Plus Living (der er stadig billetter HER)! Yay!

Afterwards we had a look at the rest of the fair, and also had a spontaneous meeting with another interesting company. There's something brewing in the danish plus-size industry, and I love it! Today we'll head back out there for a trend show, and have a closer look at shoes and accessories. Then it's off to Gallery (another fair), and tonight I'll catch a straight-size show for GAIA with another friend of mine, just to see what's going on there. Tomorrow is the anticipated plus-size show for Plus Living, a new online magazine for curvy women - the first in Denmark! Yay!

Aug 7, 2012

Kom til fashionshow under modeugen!

[This post is aimed at my danish readers]

I anledningen af relanceringen af Plus Living, som bliver Danmarks første webmagasin for kvinder med kurver, afholder Plus Living og Charlot & Me et multi-brand modeshow under den københavnske modeuge. Det sker på lørdag kl. 20 på Sceneriet ved Det Ny Teater - og jeg skal med! Jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg har tidligere skrevet for Plus Living og bliver nu fast skribent på det nye webmagasin, som jeg synes er et vildt godt initiativ og noget der længe har manglet i Danmark. Til selve modeshowet har jeg hjulpet lidt med i kulissen, og på lørdag skyder jeg både backstage- og catwalkbilleder. Showet starter kl. 20, men der er bobler og opvarmning kl. 19.30, og alle gæster får en lækker goodiebag med hjem. Jeg skal følges med Karina fra Copenhagen Curves og nogle af vores fælles veninder, min chef og måske nogle kolleger, da Zizzi deltager med 3 looks i showet (som jeg har været med til at vælge), og desuden skal jeg se to af mine gode veninder på catwalken! Så bliver det da ikke meget bedre? 
Jo det gør - for DU kan også komme med! For det symbolske beløb 100 DKK kan du deltage ved et rigtigt modeshow, og få så meget mere for pengene: champagne, goodiebag, et fedt show og en tur i Teaterkælderen efterfølgende, hvor du kan mingle med modeller og branchefolk og bare suge stemningen til dig. Jeg lover dig en helt fantastisk aften, med fokus på plus-size mode og kurver. Af andre brands der deltager kan jeg nævne: Carmakoma, Gozzip, Studio, The XCollection by hscph, DNY CPH og mange, mange flere. 

Billetter kan købes lige HER og der er mere info HER! Ses vi?