Oct 29, 2012

Bronzen

 Knit: Kvickly (local shop) // Jeans: Dorothy Perkins // Boots: Steve Madden // Bag: Curvacious Boutique
Necklace: Glitter

I lørdags var jeg med min søster og en veninde i biografen. Vi var dog ikke inde at se James Bond, som billederne kunne tyde på - vi var inde at se Ted. Jeg elsker Seth MacFarlane, og da jeg selv har et atypisk forhold til min bamse (don't ask), så var filmen oplagt. Den var vildt grinern, og vi brød flere gange ud i latterbrøl, så jeg vil bestemt anbefale den, hvis man har en lettere upassende humor. 

Jeg havde valgt at hoppe i endnu en ny sag (Odense bød på en del shopping), og hvem ville have troet, at blusen er fra Kvickly? Jeg faldt tilfældigt over den, da min mor og jeg skulle handle ind til aftensmaden. Det er en superlækker farve, og den er rigtig rar at have på. Pasformen er også virkelig fin - dette er deres XXL. 

--------------

On Saturday I went to the cinema with my sister and a friend. We didn't watch James Bond, as the pictures may suggest - we went to see Ted. I love Seth MacFarlane, and since I have a rather weird relationship with my own teddy bear (don't ask), it was a given. The movie was hysterical, and we laughed our way through it. I'd definitely recommend it to anyone with a twisted sense of humor. 

I wore another new item (I did a lot of shopping while being home), and this knit top I picked up at a local supermarket of all places, when my mom and I went shopping for groceries. I love the colour, and it's so comfortable to wear. The fit is pretty awesome, too - this is their XXL.

Oct 26, 2012

Hey, I heard you were the wild one

Necklace: Stig P.
 Sweater: Sisters Point (L) // Jeans: Dorothy Perkins // Bag: unknown
Sneakers: Nike

Jeg ved godt at jeg er en dårlig blogger for tiden, og jeg må ærlig indrømme, at jeg faktisk ikke er sikker på, hvad det skyldes. Jeg får bare ikke taget ret mange billeder af mine outfits, og jeg er usikker på, hvad I ellers vil læse om? Trends, accessories, make-up, min hverdag? Det ville være fedt at høre, hvad I ellers gerne vil se på bloggen udover hele outfitbilleder.

For tiden er jeg i Odense og besøge min familie, og i dag stod den på shopping med min mor og søster. Jeg fik nuppet ting i både Message og Gina Tricot - og det viser bare, at man ikke skal lade sig begrænse af størrelser! Gina Tricot går op til XXL, og hvis tingene endda er lidt oversize, så kan man altså finde nogle lækre ting. Blusen jeg har på her er fra Sisters Point, købt i Message. Det er kun en L, og jeg er sikker på at det er meningen at den skal være lidt stor i det, men jeg synes også at den er fin, som den passer mig. Jeg er vild med grå i denne sæson, og derudover er jeg blevet glad for at blande det virkelig casual med det lidt pænere. Halskæden og skoene har jeg lånt af min søster, men jeg har selv et par fede sneakers på vej, og kæden skal jeg også have fingrene i! 

-------------------

I know I'm a bit of a bad blogger these days, and I have to admit, that I'm not sure why that is. I'm just not taking that many outfit photos, and I'm not sure what else you'd like to see on the blog? Trends, accessories, make-up, personal stuff? I'd like to know what you think!

I'm visiting my family at the moment, and today I went shopping with my mom and my sister. I bought several items in straight-size stores, which only goes to show that you shouldn't be limited by sizing. The sweatshirt I'm wearing in this post is only an L, and while I'm sure it's meant to be loose, I think it looks great like this, too. I love everything grey this season, and I've also grown fond of mixing the really casual with more dressy items. The shoes and the necklace belong to my sister, but I have a cool pair of sneakers on their way to me, and I'm gonna get my hands on this necklace, too!

Oct 16, 2012

Støt en god sag og vind en billet til en festival efter eget ønske


Nu kan I støtte en god sag og få en festivalbillet ud af det (f.eks til Roskilde, Skanderborg eller Northside!).
Ungdommens Røde Kors kører for tiden en kampagne, hvor man vinder et gavekort til Billetlugen på 1810 kr., som bl.a. kan bruges på en billet til en festival efter eget valg, hvis man hverver 8 nye medlemmer. Hverver man 4, får man et gavekort på 400 kr. til Smartguy, og alle der melder sig ind får en T-shirt. Man deltager desuden i lodtrækningen om et gavekort fra Kilroy på 5000 kr., som bliver til en Barcelona-tur for 2 personer, og den der hverver flest medlemmer vinder desuden en X-box fra Microsoft. Det er simpelthen win-win! Det eneste I skal gøre er at klikke HER, melde jer ind og huske at taste mit medlemsnummer 53384. Det koster 100 kr. som udgør et årskontingent for medlemsskabet - og det er da ret billigt sluppet for en mulig festivalbillet, samt at man støtter en god sag! Herefter kan I fortsætte med at dele den gode karma! Det eneste krav er, at man max. er 30 år. 

For at læse mere om Ungdommens Røde Kors, hvor meget de kan udrette for vores årlige 100 kr. og hvor indsatsen ligger, klik HER.

Dette indlæg er ikke sponsoreret, jeg støtter frivilligt op om URK.

-----------------------

Sorry you guys, this is only aimed at my danish readers.

Oct 10, 2012

This is the way that we love

Beanie: H&M // Necklace: Nicky B's // Lipstick: Kate Moss for Rimmel #4
Top: Dorothy Perkins // Skirt (actually a longline tank top): ZJ //Tights: Føtex // Boots: Steve Madden

I går var det blevet tid til endnu en korøver, og denne gang var der flere med. Det er altså superhyggeligt - især når man er der sammen med nogle af sine bedste veninder, som man så kan nuppe kaffe med bagefter. Vi sang Mikas "Happy Ending" og Kanye Wests "Jesus Walks", hvilket var rigtig cool! Jeg kørte den afslappede stil med grå jersey T-shirt, som er meget fremme for tiden, og så smed jeg lige en beanie på. Både fordi jeg er blevet glad for at gå med hat igen (jeg må have mig nogle flere!), og fordi jeg er gået lidt død i mit hår... der skal ske noget nyt på farvefronten. Forslag modtages gerne!

-------------------

It was time for choir practice again yesterday, and the group has grown. It's a lot of fun - especially because some of my best friends are there and we can grab coffee afterwards. We sang Mika's "Happy Ending" and Kanye West's "Jesus Walks", which was awesome! I felt like wearing something casual, so I threw on my new grey jersey T-shirt, which is a hot trend at the moment, and I also wore a beanie, as I'm starting to love wearing hats again (I need to get me some more!), but also because I'm getting tired of my hair... I need a change colour-wise. Any suggestions?

Oct 3, 2012

Music makes the people come together


Blazer & shirt: Carmakoma // Jeans: Dorothy Perkins // Hat: H&M // Boots: Steve Madden // Earrings: Monki

I går aftes var jeg til kor. Min veninde, som læser musikvidenskab, har startet et rytmisk kor, og det var vores første øver. Det var rigtig sjovt, og det er fedt at have en fritidsinteresse igen. Det er længe siden jeg har sunget, og jeg kunne også godt mærke at jeg var lidt rusten, men det skal nok blive godt! Bagefter drak jeg kaffe med en anden veninde, som også er med i koret. Dejlig tirsdag! Mit outfit var inspireret lidt af den maskuline trend der kører for tiden - og så er jeg blevet vild med at gå med hat igen.

-------------------

Last night I had choir practice. My friend has started her own choir and it was our first time rehearsing together. It was a lot of fun and it feels great to have a hobby again. It's been a while since I've sung, so I did feel a little rusty, but I'm sure it's gonna come back to me pretty fast. After practice I had coffee with another friend, who's also in the choir. Great Tuesday! My outfit was inspired by the masculine trend we see in fashion at the moment - and I'm also loving hats again!