Nov 22, 2012

Move in the right direction

 Blazer: Dorothy Perkins // Dress: Asos Curve // Boots: Steve Madden
 Hair bow: Pieces // Necklace: Gina Tricot

Her er mit outfit fra i tirsdags, hvor jeg var til kor. Her ser man nok de pink spidser bedre! Jeg havde også valgt at gå all in på lyserød, og tog min kjole med kys på. Det var en superhyggelig aften, hvor vi sang Amy Winehouse's "Valerie" og som sædvanlig grinte en del. 

---------------------

Here's my outfit from Tuesday, where I had choir practice again. The pink in my hair really shows in these pictures, maybe because I'd chosen to wear my pink lips dress. It was a really good night - we sang Amy Winehouse's "Valerie" and had a lot of laughs as usual. 

Nov 20, 2012

Pink, it was love at first sight

 Knitted tunic: Evans (a few years back) // Striped leggings: Koko @ New Look Inspire
Necklace: Pieces
Semi-permanent hair dye: La Riche "Cerise"
Spiked hair-tie: Pieces
Eagle ring: Glitter
Spiked boots: Steve Madden

I går besluttede jeg mig for at det var på tide at afprøve min selvudløser på kameraet. Jeg får taget alt for få outfit-billeder, da jeg sjældent kan slæbe mit spejlreflekskamera med overalt, og så har jeg hidtil syntes, at det var for svært at tage billeder indenfor, da jeg bor i en 1v-lejlighed, uden den store mulighed for interessant baggrund. Men hvad siger I - kan I leve med billeder som disse? Jeg vil selvfølgelig gerne stadigvæk tage mere interessante billeder når jeg har mulighed for det, men sådan her kunne der måske komme flere indlæg igen.

Ellers så stod dagen i går blot på afslapning og hygge med en veninde om aftenen. Derfor var mit outfit heller ikke avanceret, men med fede detaljer skal der heller ikke så meget til! Man kan stadig købe de stribede leggings hos New Look, men I skal være opmærksomme på, at de er nærmere cremefarvet end hvide, og at de er lidt små i størrelsen. Hvad siger I i øvrigt til mit nye hår? I torsdags gik en veninde amok og gav den hele armen, så nu render jeg rundt med skrig-pinke spidser. Billederne viser det ikke alt for godt, men jeg synes selv at det er blevet fedt - og så vasker det ud efterhånden, hvis man nu gik hen og blev træt af det ...

-----------------

Yesterday I decided to try out the self-timer on my camera. I don't take enough outfit pictures, as it's not always possible to take my SLR with me, and up until now I've thought it difficult to take pictures inside my home, as I live in a studio appartment, without any interesting backdrops. But what do you think - can you live with pictures like these? Obviously I still want to do more interesting ones when I have the opportunity, but this way I might be able to post more regularly again.

Besides that, I just hung out with a friend last night, which is why I kept it comfortable. But with interesting details it doesn't take much to make it fashionable. You can still purchase the leggings at New Look, but beware: they are closer to cream than white, and they run a bit small. How do you like my new hair by the way? A friend of mine did it on Thursday, and now I have shocking pink ends. The pictures don't do it justice, but I think it turned out really well, and since it's only semi-permanent, it will wash out, if I happen to grow tired of it ...

Nov 17, 2012

Plus-size clothing sale in Copenhagen


Så sker det igen; jeg sælger ud af min garderobe sammen med Karina fra Copenhagen Curves, Tanja fra Miss Cherry Lipz og flere af vores gode veninder. Vi har tøj med i størrelserne 44-56, og ligeledes sko, smykker, tasker og hvad vi ellers finder frem fra gemmerne. Hoveddelen af mine bluser, toppe og kjoler er en størrelse 50/52, skarpt efterfulgt af 54/56, jeans og bukser har jeg fra størrelse 46-52, og sko har jeg i størrelse 41-42.  Af mærker kan jeg nævne Carmakoma, Zizzi, Zay, ZJ, Dorothy Perkins, New Look, Asos Curve og 17 Sundays. Jeg kan vist roligt sige, at der er noget for alle aldre og typer, og priserne er selvfølgelig virkelig billige og fair!

Det hele foregår næste lørdag d. 24/11-2012 kl. 11-16 på adressen Dybbølsgade 20, 1721 København V

I kan melde jer til vores event på facebook HER, eller blot møde op på selve dagen (men det er nu altid rart at have en fornemmelse af, hvor mange der kommer!). Så tag en veninde, mor, bedstemor eller søster i hånden og kom forbi til en god handel!

P.S: Hvis I har set noget på bloggen, som I er interesserede i, så sige endelig til. Det kunne jo være at jeg var villig til at sælge det :-)

----------------

I'm hosting a plus-size clothing sale in Copenhagen next Saturday.

Nov 15, 2012

I know we only met but let's pretend it's love

T-shirt & skirt: 17 Sundays (sponsored) // Hat: H&M // Boots: Steve Madden
 Cross bracelet: eBay // Glitter skull bracelet: Real Divas Are Large // Leather bracelet "Axl": Starrock (sponsored)

I går mødtes jeg med min søde kollega, Ivana, inden vi skulle til personalemøde i butikken. Vi drak kaffe på Baresso og fik en lille, hyggelig pigesludder. Hun var så sød at tage billeder af mig, så jeg kunne dele mit outfit med jer på bloggen. Dem er der jo alt for få af i øjeblikket, undskyld. Både t-shirten og nederdelen har jeg fået foræret af de dejlige piger fra 17 Sundays. Det er helt fantastisk at have gode venner på den anden side af kloden, som støtter op om dig. Jeg elsker virkelig de piger! At de så også laver super cool tøj er blot en bonus. Det fede læderarmbånd med kranier har jeg også fået foræret af en ny smykkeshop, Starrock. Jeg er vildt glad for det, og det passer lige ind i samlingen.

---------------

Yesterday I met up with my co-worker, Ivana, before a staff meeting. We had coffee and a nice girls chat, and she also took my pictures, so I could share my outfit on the blog. There are way too few of these at the moment, sorry. Both the tee and the skirt have been gifted by the lovely ladies of 17 Sundays. It's awesome to have friends on the other side of the World, who are so supportive of you. Seriously love those girls! That they also make super cool clothing is just an added bonus. The leather bracelet with skulls was also a gift from a new jewelry shop, Starrock. I love it, and it goes really well with the rest of my collection. 

Nov 7, 2012

Shop my wardrobe at my new store


Jeg har åbnet en onlinebutik via tictail, hvor jeg sælger ud af min garderobe. Der ligger allerede en del ting derinde, men jeg vil løbende føje nye til. Meget af tøjet er virkelig lidt brugt, noget er endda helt nyt, og jeg bestræber mig på at sælge det til meget fair priser. Forsendelsen er via Post Danmark, og man betaler via Paypal - hurtigt og nemt! Hvis I har set noget på bloggen, som I er interesseret i, så kan I altid smide en besked og høre, om jeg vil sælge det. Det kunne jo være! 

Kig forbi min butik her!

------------------

I've opened an online store via tictail. So far I only ship to Denmark, but if you're desperate for an item, leave a message and I'll see what I can do!

Stop by my store here!