Feb 24, 2013

Brunettes are full of electricity

 Jacket: Asos // T-shirt: Gina Tricot // Skirt: H&M // Boots: Steve Madden
Hazel contact lenses from kropskunst.dk

Yes, det er rigtigt nok: jeg er blevet brunette! Der er sket så meget i mit liv på det sidste, på godt og ondt, at jeg havde brug for en forandring. Kender I det? Det er efterhånden 3 år siden at jeg sidst havde mørkt hår, så det var ret vildt at se mig selv i spejlet for første gang efter at det blev farvet - og jeg kan endnu ikke gå forbi et spejl uden lige at skulle kigge igen. Farven blev noget mørkere og koldere end jeg havde regnet med, så jeg satser på at genfarve det om 3 ugers tid, og så med en varmere nuance. Jeg var vildt glad for det røde hår, og jeg ender nok med at ville have det tilbage på et tidspunkt, men lige nu er jeg godt tilfreds med at være mørkhåret. 

Jeg beklager at billederne er taget med min iPhone, men min veninde og jeg var på vej ud af døren for at nå til fredagsbar. Det er hende der har klippet og farvet mig, samt stylet mit hår. Det er også igennem hende at jeg har fået øjnene op for farvede kontaktlinser. Det er vildt, hvor meget de kan ændre ens udseende, og det synes jeg er ret sjovt! Dem jeg har i på billederne her er en lysebrun (hazel) 14mm version.

Hvad siger I til mit nye look?

---------------------------

Yes, that's right: I'm back to being a brunette! After 3 years with red hair I decided it was time for a change. Also I've been through a lot lately, both good and bad, so I needed a fresh start - and what better way to do that than changing your look? Do you know what I mean? The colour ended up darker than I planned and also a bit cold, so in 3 weeks time I'll re-colour it with something a tad warmer. I loved my red hair, and I might go back to it at some point, but right now I'm pleased with being a brunette again.

I'm sorry that my pictures were taken with my iPhone, but my friend and I were heading out the door. She cut and coloured my hair, and she also styled it. She's also the one who introduced me to coloured contact lenses. It's crazy how they can change your entire look in just a second, and I think they're so much fun. These are a 14mm hazel.

What do you think about my new look?

13 comments:

 1. Du ser virkelig mega freaking godt ud Rikke! Wauw!! Og jeg er vild med jakken!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Natazcha! Jeg er virkelig også glad for den :-D

   Delete
 2. It defintly is a tiny bit scary to see you look sooo different, but I really like the new color on you, even if I am such a big fan of you red hair, just a few days ago I showed you blog a german plus blogger and she was like "I wanne have her hair sooo much!" :D But I think the dark brown suits you and this rockabella look feel totaly right for you :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Katrin, I know, it's still weird walking by a mirror. Maybe the red will come back again, I did love it. But sometimes you just need a break! I really dig the rockabilly style, but as usual I will mix it up with a lot of other things. Thanks for recommending my blog ;-)

   Delete
 3. Hold nu op hvor ser det bare überfedt ud. Jeg kunne slet ikke kende dig!!!
  Jeg må sige, at du kan være ganske stolt af dit vægttab og "nye" jeg....for du udstråler simpelthen så meget positivitet.

  CHARME, SELVTILLID OG LÆKKERT HÅR!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak for dine søde ord, Gitte! Jeg er sgu også lidt stolt, og jeg er glad for at man kan se min livsglæde skinne igennem :-D

   Delete
 4. aaaah, so it´s the eyes. i wondered, what was so significantly different about you (: i always wanted to try out colored lenses, so maybe i´ll give it a try someday. you look great, nice hair btw! also your weight-loss is very noticeable. you were equally gorgeous before, but now you seem to have that certain je ne sais qoi about you....^^

  have a nice sunday!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Julia, thanks so much for your kind words :-)
   Lenses are so much fun, it's an easy way to play with your look! Also they really aren't that expensive, so just give it a try!
   Hope you have a nice Sunday, too :-)

   Delete
 5. Rigtig flot farve til dig. :)

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Love the new look, very modern Betty Paige, graaaw ;)

  ReplyDelete
 7. Du klæder rockabilly-stilen. Fortsat gerne lidt mere med den. :)

  ReplyDelete
 8. Jeg er HELT vild med din frisure. Det er sikkert simpelt men kan du ikke skaffe en tutorial på hvordan du har sat det?

  ReplyDelete