Feb 1, 2013

Into the Woods (CPHFW A/W13)

 Jacket: Asos (regular size 18) // Tank top: ZJ // Skirt: Asos (regular size 18) // 
Boots: Steve Madden // Bag: Curvacious Boutique
 Necklace & ring: Glitter
 Bracelets left to right: ebay // Real Divas Are Large // Starrock // ebay // Century21

I eftermiddags var jeg inviteret til Carmakomas modeshow "The Core" i Bella Centeret under Copenhagen Fashion Week. To af mine veninder, Christina Donskov og Line McKay, skulle gå i showet, så jeg tog derud sammen med Karina fra Copenhagen Curves og vores veninde Stine. Jeg regner med at lægge billeder op fra selve showet i løbet af weekenden, men her får I først lige mit outfit. En af forårets store trends er army/camouflage, og jeg sukkede allerede efter denne jakke i midten af december. Nu er den min, og jeg har ingen planer om at tage den af foreløbigt, haha. Som I kan se er både den og nederdelen fra Asos' almindelige linje, da jeg efterhånden er nede i en UK18 (EU46).

Er I hoppet på camouflage endnu, eller minder det jer stadig om slut-halvfemserne?

-------------------

This afternoon I was invited to Carmakoma's fashion show "The Core" during Copenhagen Fashion Week. Two of my friends, Christina Donskov and Line McKay, were walking in the show, so I went to see it with Karina from Copenhagen Curves and our friend Stine. I plan on putting up some pictures from the show during the weekend, but here's my outfit first. One of the big trends this spring is army/camouflage, and I was already drooling over this jacket in December. Now it's mine, and I'm never taking it off again, haha. As you can see, both the jacket and the skirt are from Asos' regular line, as I'm down to a size UK18 (EU46).

Have you jumped on the camouflage train yet, or does it still remind you of the 90's?

6 comments:

 1. Jeg kan egentlig meget godt lide army-trenden, men jeg kan ikke rigtigt se mig selv i det. De passer superfedt til dig og din stil. Men mig? Jeg er ikke klar endnu :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er heller ikke alle trends jeg selv hopper med på. Men denne kunne jeg ikke stå for ;-) Måske du bare lige skal finde dit rigtige stykke armytøj ;-)

   Delete
 2. Hvor ser du bare skøn ud Rikke, tøjet er super fedt!!! Hvor meget har du tabt dig efterhånden?? Og dejligt du er tilbage på bloggen, du har været savnet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak! Ja, jeg prøver at være her lidt mere igen :-) Jeg har tabt mig 27 kg siden 2010, 15 af dem det sidste halve år.

   Delete
 3. for whatever reason i have not done the camouflage/military bandwagon yet.i don't know why as I really like it..
  i love your outfit and the accessories and hair <3
  i have put your blog on my inspiratons online list :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Maybe you just need to find a piece that's exactly right for you ;-) Thanks so much for your comment and kind words! xoxo

   Delete