Feb 18, 2013

Miinto Cravings

Foråret er på vej, og jeg sidder og planlægger hvad garderoben skal byde på i denne sæson. Et vigtigt element er sko! Mange af jer har nok hørt om hjemmesiden miinto.dk (klik her for den svenske og her for den norske side), men jeg har aldrig selv besøgt den før for nyligt. Der er dog masser af lækre ting at komme efter - også som plus-size. For sko kan man altid bruge, og her ser I et par eksempler på hvad jeg godt kunne tænke mig at klikke hjem for tiden. Som vejret bliver bedre og mindre vådt, craver jeg sneakers og støvler som ikke er for tunge og vinteragtige. Desuden har jeg brug for et par cool gummistøvler - især hvis jeg også skal på festival til sommer, som jeg overvejer for tiden. Faktisk slår det mig at stort set alle skoene her ville gå glimrende til festival og sommer!

Spring is coming and I'm craving new shoes and lighter boots. Here are a few pairs that I have my eye on - they'll be great for summer and the music festivals I'm considering, too! 
Hvilke slags sko går I og sukker efter for tiden?

What kind of shoes are you craving at the moment?


Sponsoreret indlæg // Sponsored post

2 comments:

  1. Lige nøjagtigt et par allstars som dem på billedet - i hvilken som helst farve.

    ReplyDelete
  2. uha jeg har virkelig også lyst til at købe endnu et par all stars. De passer ligesom bare til alting :)

    ReplyDelete