Feb 25, 2013

You only have your heart to follow when love don't make a sound

Sweater: Zizzi // Jeans: River Island // Boots: Steve Madden // Necklace: Asos

Her får I dagens outfit!
 Jeg holdt det casual, da jeg bare skulle til undervisning på uni, og jeg havde været sent oppe og se Oscars. Mine jeans er nye, men de er faktisk for store, nu hvor jeg har haft dem på en halv dag, så de ryger muligvis snart på min webshop. Det er virkelig svært at vurdere størrelser, når man er i gang med at ændre sin krop... suk. Jeg burde alligevel lade være med at shoppe et stykke tid, så jeg kan spare lidt penge sammen. 

God mandag aften, jeg håber at I har fået en god start på ugen!

-----------------------

Here's my outfit from today!
I kept it casual as I just had classes at uni, and also because I stayed up late and watched the Oscars. My jeans are brand new, but they're actually already too big, after I've worn them half a day. I might put them up on my webshop soon. It's really hard to figure out sizes when you're working on changing your body... sigh. I should stop shopping for a while anyways and save up some money. 

Have a great Monday, I hope your week started off awesome! 

3 comments:

 1. This is a gorgeous casual outfit! Love the jumper :)

  xx

  wearenouvellevague

  ReplyDelete
 2. OMG ! I LOVE THOSE JEANS! Great casual outfit:)

  www.fatinthecity.com

  ReplyDelete
 3. Det er VIRKELIG flot til dig med mørkt hår!

  ReplyDelete