Mar 4, 2013

I wanna stay up all night

Top: Dorothy Perkins // Skirt: secondhand  // Tights: Zizzi 
Wedges: Asos
Earrings: Six

Her er mit outfit fra i lørdags, hvor jeg mødtes med de dejlige piger Tanja fra Miss Cherry Lipz og Karina fra Copenhagen Curves, samt tre af modellerne fra Carmakoma. Vi prøver at ses allesammen engang imellem,  og nu havde vi så 1-års jubilæum. De af jer der har fulgt med længe, husker måske vores retrofest sidste år - ellers kan I gense lidt fra aftenen her og her. Denne gang havde vi ikke noget tema, og jeg anede virkelig ikke, hvad jeg skulle tage på. Så jeg endte i et helt sort outfit. Et lidt for sort outfit, nu hvor jeg ser billederne. Jeg skal virkelig vænne mig til, at mit nye hår kræver meget mere farve eller detaljer på tøjet, hvis ikke jeg vil virke alt for goth. På trods af dette havde jeg en helt fantastisk aften og bytur sammen med pigerne, og jeg var først hjemme kl. 7.30 søndag morgen. Det er længe siden at jeg har holdt ud til den lyse morgen! 
Har I haft en god weekend?

--------------------------

Here's my outfit from Saturday where I met up with the lovely ladies Tanja of Miss Cherry Lipz and Karina of Copenhagen Curves, as well as three of the Carmakoma models. We all try and meet up once in a while, and this time was our 1-year reunion. Those of you who have been following for a while may remember our retro-party last year - if not, then have a peek here and here. This time we didn't have a theme and I had no clue, what I should wear. That's why I ended up wearing all black. Too black I think, seeing the pictures now. I really have to get used to the fact, that my new hair colour needs more pops of colour and details in my clothing, if I don't wanna look too goth. Despite that I had a great evening and night out with my girls, and I wasn't home until 7.30 AM Sunday. It's been a while since I've partied until the break of dawn!
Did you have a good weekend?

12 comments:

 1. wow i love your shoes !! ;-)

  www.justjoannablog.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 2. Love your outfit and these amazing earrings!

  ReplyDelete
 3. Love the new hair! Great skirt:)

  www.fatinthecity.com

  ReplyDelete
 4. This is a really great outfit, you look seriously stunning. I love the new hair color! I've been dying my hair red for the last 5 years and have been toying with the idea of going dark but I don't know if I'd look half as fabulous as you do with the dark hair.

  <3Honeysuckelle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much! All you can do is give it a shot, maybe choose a mahogany/chestnut kind of colour at first and gradually go darker from there? :-)

   Delete
 5. Nej nej, du tager fejl:) Sort er godt og meget sort er meget godt:) Synes det ser rigtig godt OG tjekket ud:)

  ReplyDelete
 6. Jeg kan slet ikke forstå, at du er en plus size. Du ser ganske slank ud og er megalækker. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åhr, tak, Bente! Jeg er vist bare god til at posere, for plus-size er jeg med sikkerhed! :-)

   Delete