Mar 8, 2013

In restless dreams I walked alone, narrow streets of cobblestone

Jacket: Zizzi // Cardigan: Zizzi // Tunic: Jensen // Leggings: Asos // Boots: Steve Madden

Necklace: Stig P.
Leggings: Asos

I går mødtes jeg med en af mine gode veninder på Strøget. Vi havde en virkelig hyggelig dag med shopping og frokost, og fik gået en masse rundt også (mest for at finde det helt rigtige sted at tage billeder, haha). Hun har for nylig afsløret at hun venter sig, og at det bliver en lille pige, og det var vildt dejligt at se hendes runde mave. Det er som om at alle mine veninder bliver gravide og får børn for tiden, men sådan er det nok når man nærmer sig de 30. Udbyttet af shoppingturen får I på bloggen løbende - jeg glæder mig især til at vise jer mine nye støvler! Følger man mig på instagram (@stickysweetdanish), kan man allerede se en smagsprøve ;-)

------------------------------

Yesterday I met up with a good friend of mine and went for a walk through the city. We did some shopping and had lunch, and it was really good seeing her. She recently revealed that she's pregnant and expecting a little girl, and was sporting the cutest belly already. It seems like all my friends are having kids these days, but I guess that's what it's like when you're close to 30. I'll show you what came out of my shopping spree soon, and I'm really excited to show you my new boots - but if you follow me on instagram (@stickysweetdanish), there's already a sneak peek ;-)

3 comments: