Mar 18, 2013

My hair and I - favourite hair products that make your hair shiny and oh so soft!


Noget af det jeg går allermest op i ved mit udseende er mit hår. Jeg farver det, jeg krøller det, jeg glatter det, jeg touperer det - altsammen noget der slider og belaster håret. Derfor er det vigtigt for mig at bruge produkter der tilfører håret fugt og glans, samt gør det blødt igen. Efter lang tids søgen og at have brugt mange forskellige hårolier og hårkure, tror jeg at jeg har fundet det helt rigtige til mit hår. Aldrig har det været så blødt og skinnende som nu! Billigvoks gav mig endnu engang lov til at udvælge mig nogle produkter, og da jeg lige havde smidt min sidste rest hårolie ud, var det oplagt at prøve en ny. Osmo Berber Oil fåes til 119 kr. for 100 ml hos billigvoks, hvor den ellers står til 299 kr. andre steder. Jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk da den ankom og jeg skulle prøve den for første gang - olien er lyserød og så dufter den virkelig meget af slik. Jeg er ikke ret vild med alt for søde dufte, men jeg kastede mig ud i det og det viste sig, at den slet ikke dufter så kraftigt når først man får den i håret. Sikke en lettelse! Og da jeg fornemmede effekten af silkeblødt, lækkert hår, var jeg solgt. I mine øjne er den bedre end både Morrocan Oil og min tidligere yndling BC Oil Miracle, som er i familie med hårmasken, og som jeg taler om her. BC Oil Miracle vil jeg dog  til enhver tid også anbefale, især hvis prisen på Osmo stiger, for da er BC Oil Miracle billigere, dufter bedre og er stadig virkelig god. Duften genfinder jeg dog i hårmasken fra samme serie, som jeg glædede mig til at prøve efter at have læst anmeldelser af den på andre blogs. Den indeholder små guldpartikler som får håret til at se ekstra blankt ud, og er i det hele taget en virkelig lækker hårkur. Jeg bruger den en gang om ugen, hvor jeg lader den sidde 10-15 min., men jeg har også læst at man kan lade den sidde natten over for at få en virkelig dybdegående kur. Den koster 118 kr. hos billigvoks, hvor normalprisen er 179 kr. I kan klikke jer videre og læse om produkterne ved at trykke på links i teksten, og under billedet. 

Jeg vil også snart fortælle jer om min nye shampoo og balsam, som simpelthen har fejet benene væk under mig. Indtil da kunne jeg godt tænke mig at høre, om I har nogle favoritprodukter til jeres hår?

-----------------------

These are my favourite hair products at the moment! BC Oil Miracle hairtherapy and Osmo Berber Oil. What are yours?


Sponsoreret indlæg // Sponsored post

1 comment:

  1. I really love reading your blog but I do find it frustrating that you only translate part of what you have written in Danish. I do understand that it is time consuming to always translate everything but I do feel the need to say that I would be lovely if you translated a bit more. Other than that! Love your blog, your style and would just like to be able to understand a bit more ;)

    ReplyDelete