Mar 1, 2013

Running Wild

Jacket: Asos // T-shirt: Gina Tricot // Jeans: Asos // Boots: Steve Madden

I onsdags mødtes jeg med min veninde, og kollega, inden vi havde personalemøde i butikken. Jeg holdt mit outfit casual, men spændende, ved at blande prints og farver. Armyjakken har I set før, og det bliver nok heller ikke sidste gang at den dukker op på bloggen, for jeg er dybt forelsket i den. Som I måske har bemærket er der også for alvor begyndt at dukke armyjakker op rundt omkring, og jeg ved at bl.a New Look har en i deres Inspire-afdeling her. I dag står den på træning og senere skal jeg til fredagsbar på uni (surprise), men helt vildt bliver det ikke, da jeg skal på arbejde i morgen og desuden til fest med de dejligste modeller og bloggere om aftenen. Kan I have en skøn weekend!

---------------------

On Wednesday I met up with my friend and co-worker before we had a staff meeting at work. I kept my outfit casual, but interesting, by mixing prints and colours. You've seen the army jacket before, and it probably won't be the last time it appears on the blog, as I'm madly in love with it. As you may have noticed, army jackets are seriously popping up everywhere now, and I know that New Look has one in their Inspire range here, for instance. Today I'm off to the gym and later I'll go to my bar at uni (surprise), but it won't get totally out of hand, as I have work in the morning and a party with the best models and bloggers later. Have a great weekend!

10 comments:

 1. Det klæder dig så godt med mørkt hår!!!! Din hud har fået en helt anden glød nu. Det er så flot...

  ps. er jakken og jeans fra alm asos eller curve? kunne du evt smide nogle links ind til tøjet?

  ReplyDelete
 2. Tusind tak! Begge dele er fra den alm. Asos, ellers skriver jeg altid Asos Curve :-) Bukserne fåes vist ikke mere, og T-shirten er købt i butik, så ved slet ikke om de har den på shoppen. Jeg smider et link op til jakken!

  ReplyDelete
 3. Hiya i like the way you styles it i also styled it on this post here a few weeks ago http://justjoannablog.blogspot.co.uk/2013/02/oufit-post-new-look-army-jacket.html ... i also choose clashing prints ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I love the leggings you are wearing with it! :-)

   Delete
 4. Army jackets are my favourite too!

  www.fatinthecity.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. They seriously go with everything (well almost), right? :-P

   Delete