Mar 22, 2013

You're from the 70s, but I'm a 90s bitch

T-shirt: New Look Men's // Skirt: New Look Inspire // Shoes: Asos // Rings: Asos // Sunglasses: Asos 

Selvom det er vintervejr udenfor kan man godt drømme om et forårsoutfit. Og det er netop hvad jeg gør - og det er totalt 90'er. Jeg er også for alvor ved at hoppe med på bølgen, selvom det er en trend der har været under opsejling længe. Forhåbentlig ser I mig snart i blomstrede kjoler og snørestøvler, denim på denim og skovmandsskjorter. Jeg er i hvert fald hooked! Hvad med jer - er I med, eller synes I at 90'erne er lidt for tæt på endnu? 

--------------------------

Even though we've still got snow in Denmark, I'm dreaming of an outfit for spring, and I'm going all in on the 90s. I'm seriously hooked on the trend that's been building for a while now, so hopefully you'll see me in floral dresses and combat boots, denim on denim and flannel shirts pretty soon. What about you guys - have you fallen for the 90s yet, or is the decade still a little too close for comfort?

3 comments:

  1. I've been in love with the 90's since the 90's and I don't think I'll ever stop being in love with the 90's. I was only a kid though and I always think "GOD DAMNIT! Why didn't the 90's last two decades because being a teen in the early 2000's sucked ass!"

    ReplyDelete
  2. Jeg er da helt fjollet med det nederdel. Så fint! Og jeg er nok også hoppet lidt med på den 90'er-ting, selvom jeg næppe vil være at finde i neon-gul anorak indenfor den nærmeste fremtid (jep, sådan en havde jeg, da jeg var 90'er-barn).

    ReplyDelete
  3. Jeg ved ikke... Har bare helt forfærdelige billeder af mig selv fra slut-halvfemserne, men start-halvfemserne er selvfølgelig nok noget andet. Jeg er skeptisk, dog. Din overskrift, til gengæld - I LOVE IT! :)

    ReplyDelete