Apr 27, 2013

Anything could happen

Sweater: Asos // Skirt: Asos // Heels: Asos // Sunglasses: Pieces

Necklace: Charmz (gifted)

I torsdags hyggede jeg mig med Kecia, hvor vi atter tog lidt billeder og legede med lidt forskellige looks. Jeg er vild med min nye, tynde sweater som har udskæringer ved skuldrene. Først var jeg ikke så vild med "cold shoulder"-trenden, men nu har jeg faktisk et par stykker. Den er også rigtig fin i farven, da den er mintgrøn og perfekt til foråret. Nederdelen er også ny, men det er jo ikke usædvanligt at jeg falder for skater skirts! Endnu en ny ting er min halskæde, som jeg har fået af Charmz, der også forærede mig halskæden her. Her i weekenden har jeg besøg af min søster og hendes hund, så vi hygger os med masser af slik, film og dyner. I dag skal vi dog en tur på Strøget og et smut på min yndlingsnatklub - kan I gætte hvilken?

 Jeg håber at I har en fantastisk weekend!

-------------------------------

On Thursday Kecia and I hung out, took pictures and played with different looks again. I love my new, thin sweater with cold shoulders. At first I wasn't really into that trend, but now I actually own a few pieces. I think this sweater is really cute for spring as it's mint green. The skirt is also new, but it can't come as a surprise, that I love skater skirts. And last, but not least, another new item is the necklace, which was gifted by the danish webshop Charmz, who also sent me this necklace. My sister and her dog are visiting this weekend, so we're enjoying lots of candy and movies on the couch. Today we're heading into the city for some shopping and later we'll visit my favourite night club - can you guess what kind of place it is? 

I hope you have a great weekend!

4 comments: