Apr 18, 2013

Don't wanna break your heart, wanna give your heart a break

Dress: Asos // Waistcoat: Vero Moda // Boots: CA4LA // Sunglasses: Pieces

Så er foråret for alvor kommet til København, og det er med at nyde det, før det bliver koldt igen. Det er jo april. I går kom Karina fra Copenhagen Curves lige forbi efter arbejde, og vi fik en sodavand og en snak i solen. Superhyggeligt! Jeg havde min nye kjole fra Asos på, den som jeg havde med i min collage over Roskilde-køb her. Jeg har købt den i en UK16, fordi jeg ikke ville have den så oversize som den er tiltænkt at være. Og så hoppede jeg i et par hudfarvede strømpebukser. Det er tydeligvis ikke noget jeg gør mig meget i, for jeg havde da ikke lige tænkt over, at min overkrop så fremstår endnu blegere end den i forvejen er, haha. Oh well, jeg er nu meget godt tilfreds med outfittet alligevel, og tror faktisk at jeg hopper i det når jeg smutter i byen på fredag. Så sætter jeg nok bare sorte strømpebukser til, og skruer ekstrameget op for hår og make-up. Nyder I solen?

------------------------

Spring has seriously sprung in Copenhagen, and you better enjoy it while it lasts. It's April, it will get cold again! Yesterday Karina from Copenhagen Curves stopped by after work, and we had a soda and a chat in the sun. It was really nice! I wore my new dress from Asos, the one I used in my collage about festival wear here. I bought a UK16, as I didn't want it as oversize as it was meant to be. And then I wore a pair of nude tights. Or shoud I say tan? Obviously it's not something I usually do, as I found out that my upper body ended up looking even paler than it already is, haha. Oh well, I'm still pretty satisfied with the outfit and I think I might actually wear it out on Friday. I'll just pair it with black tights instead, and go all in on hair and make-up, too. Is it sunny where you are?

11 comments:

 1. Jeg var allerede begyndt at glæde mig til at se dig i den kjole, da du viste den i din Roskilde collage, og nøj hvor er den bare fin!
  Ja endelig har vi fået noget sol! AH! :D
  Go lille-fredag til dig!
  knus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Natazcha, jeg er også virkelig glad for den! Også god lille-fredag til dig ;-)

   Delete
 2. You look amazingggg I love this so much! And its not sunny...for now. Washington is notorious for its bipolar weather haha :]

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much, babe! Haha, I know the feeling! April in Denmark is known for both rain, snow and warm pre-summer days. You just never know!

   Delete
 3. Perfect babe!!

  bisous,
  www.bighipsredlips.com

  ReplyDelete
 4. AH! I was just this morning thinking about buy this dress or not, but I defenitly need to have it now! It is soooo great and you look pretty and stunning, as always!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I totally agree!!

   Das nächste Mal, wenn du in Deutschland bist, musst du unbedingt Bescheid sagen, ja? ;)

   Delete
  2. Aw, thanks so much both of you! You will look great in the dress, Katrin. It's so you - I can picture it now! Und ich sage ganz bestimmt Bescheid das nächste Mal. Wo in Deutschland wohnst du? :-)

   Delete