Apr 5, 2013

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving

Jacket: Bonaparte // Shirt: New Look Inspire // Leggings: New Look // Boots: CA4LA // Hat: H&M //Sunglasses: Six

I onsdags havde jeg besøg af min veninde Kecia, som er plus-size model, og vi drog på eventyr i naturen for at tage lidt billeder af hende. Der blev også tid til at knipse mit outfit. Jeg ved godt at I lige har set hatten, men jeg er simpelthen så glad for den, og den satte lige prikken over i'et på dette sæt. Efter endt shoot landede vi atter hos mig og hyggede med serier og pizza. Perfekt aften!

Kunne I tænke jer at se nogle af de billeder jeg tog af Kecia?

---------------------------

On Wednesday my friend Kecia, who is a plus-size model, came over, and we went on an adventure outside to take some photos of her. We also found time to take my outfit pics. I know you've just seen the hat, but I'm just so in love with it and it really finished off this outfit. After the shoot we headed back to my place and had pizza and watched tv. A perfect night!

Would you like to see some of the photos I took of Kecia?4 comments:

 1. Super fedt look! Hatten er så cool. Jeg er især vild med dine stribede stænger, jeg ville ønske at jeg havde modet til at trække i sådan et par. :) Det kunne være spændende at se de billeder du tog af din veninde :) God weekend til dig

  ReplyDelete
 2. Fine billeder og lækre solbriller!
  Ja vis os billeder af Kecia!

  ReplyDelete
 3. Du er så fin! Og de solbriller dér - ej men altså :D

  Og ja - vis endelig billeder af hende! :)

  ReplyDelete