Apr 9, 2013

Get me to the church on time

Dress: Asos Curve // Bolero: Wallis  // Heels: Asos // Clutch: Pieces // Jewelry: unknown

I lørdags blev en af mine veninder fra gymnasieklassen gift. Det var et formidabelt bryllup og en fantastisk weekend i kærlighedens tegn. Jeg havde oprindeligt købt en anden kjole til formålet, men da jeg simpelthen ikke har vænnet mig til at gå i stramtsiddende tøj endnu, og gerne ville føle mig godt tilpas, gik jeg i gang med at lede efter en back-up. Uden held. I sidste sekund trådte Tanja fra Miss Cherry Lipz til, og lånte mig denne fantastiske kjole, bolero og smykker. Jeg vidste straks, at det ville blive en god dag, hvor jeg kunne tillade mig at spise og slå mave uden at være bekymret for at det kunne ses for tydeligt. Det eneste minus ved kjolen var, at den allerede fra starten af var helt lang, og kun blev længere som dagen gik, da den er lavet af tungt jersey-stof. Så da jeg smed hælene sidst på aftenen, måtte jeg binde kjolen op når jeg skulle ud at danse. Hvilket vil sige de sidste mange timer af festen. Men da promillen var steget til et højere niveau, gjorde det ikke det store. Nu håber jeg bare at jeg får brugt den første kjole til et andet formål, for den er virkelig fin og jeg vil rigtig gerne vise jer den!

------------------------

One of my friends from high school got married on Saturday. It was a beautiful wedding and an amazing weekend full of love. I'd bought another dress for the occassion, but since I'm not comfortable wearing bodycon just yet, I went on a hunt for a back-up dress. Without any luck. But then Tanja from Miss Cherry Lipz saved me last minute with both a dress, a bolero and jewelry to go with it! I instantly knew that I'd feel great in this dress, and that I'd be able to eat and not have to worry about my belly too much, haha. The only downside to the dress was that it started out long and only got even longer during the day, as it's a heavy jersey fabric. So when I took off my heels at the end of the night, I had to tie it up when I went dancing. That meant the last many hours. But since the alcohol had done it's work, I didn't really mind. Now I just hope that I get to wear the first dress some other time, as it's gorgeous and I'd love to show it to you!

9 comments:

 1. The dress is fantastic! You look gourgeous!!

  ReplyDelete
 2. wow, hvor er den kjole flot til dig. Du ved vel ikke om man stadig kan få fingre i denne på asos?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak skal du ha'! Kjolen fåes ikke længere, men de har denne, som minder ret meget om den: http://www.asos.com/ASOS-Curve/ASOS-CURVE-Exclusive-Grecian-Maxi-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2861302&cid=9577&Rf900=1465&Rf980=3665&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Black :-)

   Delete
 3. Wauw! Du ser fantastisk ud. Suuuper lækker kjole!!

  ReplyDelete