Apr 1, 2013

I'm waking up - I feel it in my bones, enough to make my systems blowJacket: Asos // T-shirt: Gina Tricot //Skirt: H&M // Tights: Details by Zizzi //
Hat: H&M // Bag: Curvaceous Boutique // Ring: Gina Tricot // Boots: CA4LA

 

Glædelig påske allesammen! Jeg håber at I har fået nydt nogle fridage og hygget med lækker påskemad - det har jeg i hvert fald! Jeg har været hos familien i Odense siden onsdag aften, men i eftermiddag smutter jeg tilbage til København. Det har været lækkert at koble af med påskefrokost, bajere, familiemiddage og masser af slik. Dette var mit outfit, da jeg i går var jeg hjemme ved min søster og spise indisk, hvorefter vi tog i biffen og så "The Host" (bogen er i øvrigt bedre synes jeg). Jeg havde lyst til at fejre at vejret var solrigt og knap så koldt, og så ville jeg lufte nogle af mine nyeste køb (jeg har linket til de ting der kan findes online, bl.a jakken og tasken, som I er mange der har spurgt efter). Det var en virkelig hyggelig aften, og påske i det hele taget, men nu kalder virkeligheden snart igen. Jeg skal til at i gang med eksamensforberedelse, og det gider jeg virkelig slet ikke... Suk! 

Hvad er jeres påske(ferie) gået med?

----------------------

Happy Easter everyone! I hope you've enjoyed some days off - I know I have! I've been with my family since Wednesday, but today I'm heading back home to Copenhagen. It's been great kicking back with friends and family, having dinners, beers and loads of candy. This was my outfit yesterday, where my sister and I had Indian food and saw "The Host" (I liked the book better btw). I felt like celebrating that the sun was out and it wasn't as cold, and also wanted to wear some of my newest buys (I've linked the items I could find online, including the jacket and the bag, that many of you comment on). It was a great day, and I had a fantastic Easter, but now it's back to reality. I have exams coming up and I really don't feel like it... Sigh! 

What have you been up to during Easter?

4 comments:

  1. I'm totally in love with you and your outfit :D

    ReplyDelete
  2. You look like a rockstar! Love it!!

    ReplyDelete
  3. You look so awesome! Your outfit is amazing, and those boots. I want them! ;]

    ReplyDelete