Apr 4, 2013

Plus-size loppemarked version 3.0

Hej piger! Så holder mine veninder og jeg atter et loppemarked med lækkert plus-size tøj. Vi har mærker som Asos Curve, New Look Inspire, 17 Sundays, Evans, Zizzi, ZJ, Zay, Dorothy Perkins, City Chic og meget, meget mere. To af de andre sælgere er Tanja fra Miss Cherry Lipz og Karina fra Copenhagen Curves, så I kan forestille jer, at vores skabe bugner af tøj. Jeg har primært tøj med i størrelserne 46-52, men der vil også være enkelte ting lidt større. Desuden tager jeg sko med (størrelse 41/42) og sikkert også et par tasker og lidt accessories. Priserne er mere end fair, og tøjet er i virkelig god stand. Så tag en veninde, mor, mormor, søster eller lignende i hånden, husk kontanter og kom afsted! 

Det foregår søndag den 14. april kl. 10-16 på Tartinisvej 6 (kælderen ml. 6 & 8) 2450 KBH SV

I kan melde jer til på facebook HER, så vi har et overblik over, hvor mange der kommer. Det er ikke et krav, men derinde kan I også se et lille udvalg af, hvad jeg tager med.

Jeg håber at vi ses til en hyggelig loppedag!

Jeg sælger bl.a min elskede jakke i imiteret læder og min yndlingskjole fra Evans

-----------------------------------------

My friends and I are having a plus-size sale in Copenhagen

4 comments:

 1. Øv at man bor i Nordjylland.. Det var ellers er par ting jeg gerne ville eje..
  Vh Trine.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg kan berolige dig med, at de ting der ikke bliver solgt på loppemarkedet ryger på min facebookside og min webshop, så man har mulighed for at købe dem og få dem tilsendt ;-)

   Delete
 2. What a pity i dont live in Copenhagen :)

  ReplyDelete