Apr 8, 2013

Plus-size model Kecia Lie


Her er som lovet nogle af de billeder jeg tog af min veninde, plus-size modellen Kecia Lie, i sidste uge. Vi hyggede os med at afprøve forskellige locations, udtryk og følelser - på trods af at det var hundekoldt. Efterfølgende udvalgte vi selv vores favoritter og dette er nogle af mine, som jeg selv har redigeret. Jeg glæder mig allerede til at vi skal afsted igen (vi har et lille projekt i ærmet snart)!

-----------------------

As promised I bring you some pictures I took of my friend, plus-size model Kecia Lie, last week. We had a great time trying out different locations, expressions and emotions, even though it was freezing cold. Afterwards we each picked out our favourites, and these are some of mine, which I edited myself. I can't wait to go play again (we have a project coming up soon)!

3 comments:

  1. Rigtig flotte billeder!
    Elsker Kecias look!

    ReplyDelete
  2. WOW! Man bliver lidt misundelig over bare at være "random fed", når man ser hende :)

    ReplyDelete