Apr 16, 2013

Shopping for Roskilde // Festival Wear
"I år skal jeg til Roskilde Festival igen". Det har jeg sagt hvert år siden 2005, men det er ikke blevet til noget. Sidste gang jeg var afsted var i 2004, så der er meget der har ændret sig, hører jeg. Nye og flere toiletfaciliteter, nye indgange til campingområdet - og et dårligere musikprogram. Ikke desto mindre skal jeg rent faktisk afsted i år! Min veninde, som jeg skal dele telt med, synes at jeg er mærkelig når jeg fortæller, at jeg er begyndt at shoppe til Roskilde. Meningerne om festivalmoden er da også mange, og jeg var selv en af dem der rendte rundt i det samme tøj og med uvasket hår da jeg var yngre. Men denne gang er der gået Kate Moss i den, haha. Selvfølgelig er det dog også tøj, som jeg vil bruge til hverdag. Ovenstående er altsammen noget jeg har shoppet indenfor de seneste par uger, men det sidste mangler lige at ankomme. Med en hat, nogle bandanas, lange halskæder og en fed taske til, er jeg godt udrustet til at tage afsted synes jeg. Hvad med jer - hvordan er jeres festivalstil, og hvilken skal I til i år?

-----------------------

"This year I'm going to Roskilde Festival again". I've said this since 2005, but it hasn't happened yet. Last time I was there was in 2004, and lots has changed, I hear. But this year I'm actually making it happen! My friend, who I'm gonna share a tent with at the festival, thinks I'm weird when I start talking about shopping for festival wear. I know there are lots of opinions on the subject, and when I was younger I was one of those that ran around in the same clothes all week, and barely washed my hair. But this time I'm channeling my inner Kate Moss, haha. Of course it's stuff I'd wear on other occassions, too. Pictured above are some of the things I've purchased over the last few weeks, and some of it still needs to arrive. With a hat, some bandanas, long necklaces and a cool bag to go with it, I'd say I'm good to go. What about you - how is your festival style, and which one are you attending this year?

5 comments:

 1. Ha, ha, ha, sad lige og overvejde sådan et indlæg idag også! ;-) OG én af tingene herover er også på vej til mig ;-)

  ReplyDelete
 2. My festival style is dresses all the way xxx

  ReplyDelete
 3. hejsa :) Kan man skrive til dig privat? Jeg har et spørgsmål til dig :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja da - du kan skrive på stickysweetdanish@gmail.com :-)

   Delete