May 1, 2013

I wanna be sedated

Jacket: Asos // Hoodie: Gina Tricot // T-shirt: New Look // Skirt: Asos // Boots: CA4LA

 Som I kunne læse på bloggen, havde jeg besøg af min søster i weekenden, og i lørdags tog vi på shoppingtur på Strøget. For mit vedkommende resulterede det i to sorte nederdele og et tørklæde fra Gina Tricot, et armbånd og et sæt med tre ringe fra Pilgrim, samt et par øreringe og et par solbriller fra Glitter. I får det sikkert at se løbende på bloggen. I vores søgen på en Moss Copenhagen-butik endte vi på en forkert adresse ved Nyhavn - men så fik jeg da taget lidt billeder, haha! Efterfølgende spiste vi buffet på Riz Raz, som efterhånden er blevet udmærket. Om aftenen var vi i byen med min veninde Kecia, og vi tog på den nye rocknatklub "High Voltage". Virkelig et fedt sted, hvis man vel at mærke kan lide rockmusik, Jägermeister og langhårede fyre ;-)

-----------------------

As I told you previously, my sister was visiting this weekend and on Saturday we hit the shopping streets of Copenhagen. I ended up with two black skirts and a scarf from Gina Tricot, a bracelet and a set with three rings from Pilgrim and a pair of sunglasses and earrings from Glitter. You'll see it on the blog along the way. We ended up at a wrong address in search of a Moss Copenhagen store, but decided to just take pictures nearby instead, haha. Afterwards we had a nice vegetarian buffet at a restaurant called Riz Raz. My friend Kecia joined us at my place in the evening, to warm up for a night out at "High Voltage", a new night club dedicated to (hard) rock music. It's a really cool place, that's if you like rock, Jägermeister and guys with long hair ;-) 

3 comments:

  1. Hejsa. Jeg kom lige forbi din blog og er vildt imponeret over din måde at sammensætte tøj i plus størrelse. Det første indlæg jeg kom ind på må dog have været gammelt for du ser da ud til, at have tabt dig helt vildt?! :)
    Er vild med din stil og har hermed tilføjet dig til min bloglovin så jeg kan følge dig og lade mig inspirere - efter to graviditeter i træk så trænger jeg i den grad til en ny garderobe samt inspiration ;)
    Jeg er ikke modeblogger - men kig gerne forbi min blog hvis du har lyst :)

    ReplyDelete
  2. Super cute rockstar! You look amazing!

    ReplyDelete