May 27, 2013

M.I.A


Hej søde læsere,
jeg tjekker lige hurtigt ind for at beklage mit fravær. Det er, som mange af jer nok er bekendte med, eksamenstid, og derfor sidder jeg indenfor og sveder over bøger, i stedet for at nyde det lækre vejr. Æv! Jeg vender tilbage hurtigst muligt. Indtil da: nyd solen og friheden, hvis ellers I da ikke også kæmper med bøgerne! ;-)

P.S: Husk at I kan følge mig på instagram (også på computeren her), hvor jeg er ret aktiv. Mit navn derinde er selvfølgelig @stickysweetdanish
---------------------------------

Hi my dear readers,
I'm just checking in real quick to tell you that I'm sorry for being absent. As many of you may know, it's that time of year (again): finals! I'm inside studying and sweating over books, instead of enjoying the lovely weather outside. Sigh! I'll be back as soon as possible. Until then: enjoy the sun and your freedom, that's if you're not stuck with the books like me! xx

P.S: Remember that you can follow me on instagram (also via the computer here), where I am pretty active. My name is obviously @stickysweetdanish

1 comment:

  1. Held og lykke med det hele! Vi kan lide sammen ;) Det er sur røv at sidde inde, når vejret er så godt.

    ReplyDelete