May 5, 2013

Shine bright like a diamond

 Shirt: Studio Clothing - style no. 250381 (gifted) // Jeans: Studio Clothing - style no. 250356 (gifted) // Sunglasses: Glitter // 
Set of three rings: Pilgrim // Wedges: Asos

I fredags havde jeg besøg af Karina fra Copenhagen Curves. Hun kiggede forbi efter arbejde, så vi kunne skyde outfitbilleder og sludre et par timer i solen. Det var som sædvanligt vildt hyggeligt, og en oplagt mulighed for at iføre mig noget af mit nye tøj fra Studio. Jeg har netop indgået et helt nyt samarbejde med Studio Clothing & Veto Jeans, og I vil komme til at se masser af deres tøj på bloggen, ligesom jeg vil tage jer med på sneak peeks til kollektionsfremvisninger og pressemøder. Studio fører tøj i størrelserne 38-56 og Vetos tøj går fra størrelse 38-54. De hører begge under det danske firma DK Company, som bl.a også har mærkerne Ichi, b.young og Gestuz. Studio og Veto har egne webshops, men ikke hvor de sælger hele kollektionen. Den forhandles dog bl.a i Nanna XL, Mars og Venus, samt i forskellige onlineshops. I kan kontakte dem via deres hjemmesider og finde nærmeste forhandler. Jeg er vildt glad for samarbejdet, og er glad for at de støtter op om mig, min blog og min stil. De har givet mig helt frie hænder, præcis som det skal være, hvis jeg skal lave troværdigt arbejde. Og jeg kunne ikke finde på andet! Så alt hvad I kommer til at se på bloggen er tøj som jeg kan stå inde for, stylet på min helt egen måde - ligesom det altid har været! Både skjorten og de skinny jeans kommer først til salg til juni, men jeg har fået lov til at vise jer det allerede nu. Det er ikke løgn når jeg siger, at disse jeans har siddet på mig stort set siden jeg modtog dem i tirsdags. Det er et af de mest velsiddende par jeans jeg nogensinde har ejet, og jeg er vild med vasken af dem! Skjorten er også virkelig cool. Den er gennemsigtig, men den afslører ikke for meget, den klæber ikke - og så har den superfine detaljer i form af små sorte stjernepailletter foroven. Jeg elsker når man sætter et par hæle til skinny jeans, da jeg virkelig synes at det giver labre stænger, og derfor hoppede jeg i mine høje wedges fra Asos. For at give det hele lidt kant á la Rikke, tog jeg desuden mine nyeste solbriller og mine nye ringe på, som jeg købte på shoppingturen med min søster sidste weekend. Neglelakken er i øvrigt bare fra H&M, men tilsat en klar overlak fra OPI, så den holder bedre. Læbestiften er fra MAC.

God søndag, piger!

------------------------------

Karina from Copenhagen Curves visited me on Friday after work. We took outfit pictures and had a chat in the sun for a few hours. It was really nice as usual, and a perfect opportunity for me to show off some of my new items from Studio Clothing. I've recently just begun working with Studio Clothing and Veto Jeans, and you'll see a lot of their clothes on my blog, as well as sneak peek pictures from press events and upcoming collections. Studio carries sizes from a EU38-EU56 and Veto goes from a EU38-EU54. They're both under the same danish company: DK Company, who also have brands like Ichi, b.young and Gestuz. Veto and Studio have webshops of their own, but not where they sell the entire collection, but they can be found in the danish shops Nanna XL and Venus & Mars, as well as on numerous online shops. I know that Navabi has some of the collection, and they ship worldwide. Zalando also has some, but they only ship to Europe. If you google it, other options may appear! I'm really glad to be working with them and so happy that they support me, my style and my blog. They've left everything up to me, no demands or rules - exactly how it should be. This means that I can do my work honestly and properly, and I'd never do it any other way. I can vouch for the clothes shown on my blog, and they will all be styled by me in my own way - just like they always have been! Both the shirt and the jeans will be available from June, but I'm allowed to show them to you now already. I'm not even kidding when I say, that I've basically been wearing the jeans since I got them on Tuesday. They're one of the most well fitting jeans I have ever owned. And I love the wash on them! The shirt is also really cool. It's see-through, but not too revealing, it doesn't cling and it has black star-shaped sequins by the collar. I love to pair skinny jeans with heels, as I think it makes the legs look great, so I put on my high wedges from Asos. To give it all a little edge and a touch of Rikke, I completed the look by adding my new pair of sunnies and my new rings that I bought on the shopping spree with my sister last weekend. The nailpolish is just from H&M, but I applied a clear topcoat from OPI to make it last longer. The lipstick is from MAC.

Have a great Sunday, ladies!


4 comments:

  1. Aw you always look like a rockstar! I love it! That shirt is amazing! :]

    ReplyDelete
  2. You look nice! Thanks for telling about these brands, both were new to me. I already found some nice stuff.

    - ceaa

    ReplyDelete