Jun 4, 2013

Aussome stuff! [nu med rabatkode]


Midt i denne trælse eksamenstid er det altid rart med lidt pakker. billigvoks.dk tilbød endnu engang lidt valgfrie produkter, og her slog jeg til, da jeg virkelig manglede en god hårmousse og en fugtgivende bodyshampoo. Jeg har problemer med tørre pletter på armene, og har brug for at tilføre min hud rigtig meget fugt, og da denne bodywash også lover at rense huden grundigt, er jeg meget spændt. Indtil videre har jeg brugt den et par gange nu, og selvom det er for tidligt at sige om den virker, så dufter den i hvert fald rigtig godt. Moussen virker også til at holde, hvad den lover. Mit hår var i hvert fald virkelig blødt da jeg havde kommet den i og føntørret det forleden. Er der i øvrigt nogle af jer der kan anbefale en god, fed og fugtgivende bodylotion/creme? Den må gerne trænge hurtigt ind!

Opdatering: Nu får I 10% rabat hos billigvoks.dk, når I bruger koden: stickysweetdanish

-----------------------------------

During this period of studying for finals, it's extra nice to receive packages in the mail. billigvoks.dk once again offered me some products of my own choice, and I really needed a good hair mousse and a moisturizing body wash. I struggle with dry patches on my arms, so I need to apply plenty of moisture to my skin. This body wash also promises to cleanse the skin really well. I've used it a few times now, and even though it's too early to say if it works, it does smell really nice. The mousse seems to live up to its name, too. I used it the other day and my hair was really soft afterwards. Is there by any chance one of you who can recommend a really rich moisturizing body lotion/creme? Preferably one that absorbs quickly!

Update: now you get 10% off at billigvoks.dk when using the discount code: stickysweetdanish (but billigvoks.dk is shipping to Denmark only, sorry)

4 comments:

 1. Jeg kan rigtig god lide Urtekrams bodylotion med rose. Fed, men suger hurtigt ind.

  ReplyDelete
 2. Jeg er ret glad for Clarins "Baume Corps Super Hydra"-something (jeg kan ikke se mere af titlen herfra hvor jeg sidder :P

  Måske trænger den ikke så hurtigt ind (eller også bruger jeg bare lidt for meget af den). Men den er altså lækker! Den dufter superlækkert på en diskret måde og den er drøj i brug.

  ReplyDelete
 3. http://www.matas.dk/clarins-moisture-rich-body-lotion-400-ml - det er den her, og den er på tilbud! ;)

  ReplyDelete
 4. Matas, den stribede kropsolie med granatæble - den er dejlig!

  ReplyDelete