Jun 16, 2013

Don't be mad, it's just the brand new kind of me

 Før // Before
Efter // After 

I torsdags fik jeg sommerferie, efter at have bestået min eksamen i religionssociologi med et 7-tal (yay!). Det eneste jeg kunne tænke på efterfølgende var, at jeg glædede mig til fredag. For så skulle jeg til frisøren - en sjælden luksus for mit vedkommende! Igennem Carmakoma har jeg lært mange af deres skønne modeller at kende - bl.a. Maja, som tilfældigvis er frisør, og udover at være pisselækker foran kameraet, også er ansvarlig for håret på Carmakomas shoots. Vi stak hovederne sammen, og Maja ville meget gerne give mine lokker et friskt pust. Vi havde ikke planlagt på forhånd, hvad der skulle ske, og jeg følte mig åben over for det meste. Derfor var jeg meget spændt da jeg fredag middag trådte ind i hendes lækre salon Goocha Organic på Christianshavn. Jeg blev mødt af en super afslappet og hyggelig stemning ligeså snart jeg kom indenfor, og fik straks serveret friske jordbær og et glas iskoldt vand. Mens jeg ventede på at det blev min tur, nød jeg den fede musik (som jeg glemte at spørge om, hvad var - det var bl.a. nogle nedtonede covernumre af up-beat sange), og fik lige hilst på Jasmin og Amanda, som er de to andre søde frisører i salonen. Da jeg blev placeret i frisørstolen, blev Maja og jeg enige om, at der skulle ske noget. Man skulle kunne se en forandring. Vi snakkede lidt frem og tilbage, og efter lidt tøven tænkte jeg "vi gør det sgu" og gik med til, at der skulle ryge 15-20 cm. Jeg har, ligesom så mange andre kvinder, været alt for bange for at få klippet i længden, efter at mit hår var blevet langt. Jeg brugte det måske lidt som sutteklud endda, det var noget at gemme sig bag, noget folk tit roste mig for og noget der efterhånden var blevet en del af mig. Men det var blevet for kedeligt, for sikkert og, let's be honest: for slasket. Jeg er jo lidt af et wild child at heart - og det synes jeg virkelig at Maja formåede at gennemskue og ikke mindst fremtrylle. Af med længden, op i etager, skåret til så det passer mit ansigt, farvet i en varm brun nuance, og så lige lidt dip-dyed som prikken over i'et. Jeg synes det er vildt, hvilken forskel det har gjort når jeg ser på før- og efter-billedet. Det har virkelig åbnet mit ansigt op, og jeg er så glad for at jeg stolede på- og fulgte Majas råd. Derfor vil jeg uden tvivl anbefale jer at kigge forbi pigerne i Goocha Organic (I kan booke tid her og I kan like dem på facebook her). Maja gav mig sådan en lækker behandling, inklusiv hovedbundsmassage mens jeg fladede ud i en massagestol (jeg vægrede mig lidt mod at forlade den igen), og salonen bruger udelukkende "grønne" produkter - bl.a. Kevin Murphy, som virkelig er lækre produkter med den mest fantastiske duft, hvis I spørger mig. Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre og mere afslappende start på ferien. Så endnu engang tusind tak til Maja og pigerne - jeg elsker mit nye look. Nu er jeg spændt på jeres reaktion, kære læsere! Kan I lide mit nye hår?

[Behandlingen blev sponsoreret, men indlægget er baseret på mine egne indtryk og holdninger.]

------------------------------

On Thursday I passed my final exam this summer, and now it's summer break from Uni (yay!). The only thing on my mind afterwards was, how much I was looking forward to Friday - because that meant it was time for my hair appointment. A rare luxury for me! Through Carmakoma I have gotten to know many of their models, including the stunning Maja, who just happens to be a hairstylist, and besides being ultra hot in front of the camera, is also responsible for the hair on the shoots. We had a little chat, and Maja was more than happy to give my hair a much needed makeover. I felt very openminded about a change, and we hadn't settled on anything specific, so I was very excited when I stepped into her salon Goocha Organic. As soon as I opened the door I was greeted by a very friendly and laidback atmossphere. I was immediately treated to some fresh strawberries and a glas of ice cold water, and as I waited for my turn, I kicked back to some really cool tunes (I forgot to ask what they were, but some kind of covers of up-beat numbers), and also said hi to Amanda and Jasmin, the two other stylists. When I was placed in my chair, Maja and I talked about what was gonna happen. We agreed that I needed a visible change. After a short moment of hesitation I thought "let's do it", and agreed to let her chop of 15-20 cm (6-8 inches). Like so many other women, I have been hesitating to cut any lenght after my hair got so long, and to some extent I feel like I might have been hiding behind it. It was something people complimentet me on, it was safe and it had become a part of me. But now it felt kind of boring, flat and blah. After all, I am a bit of a wild child at heart - something that I really think Maja managed to capture. She chopped the lenght, gave me more texture, shaped the hair around my face to compliment it, gave it a warm brown colour, and as a cherry on top, she dip-dyed it. Looking at the before and after pictures, it's crazy how big a difference it has made. It's really opened up my face in a way, and I'm so glad I trusted and followed Maja's advice. That's why I can highly recommend a visit to the girls at Goocha (if you're in Denmark you can book an appointment here or you can simply like their facebook here). Maja gave me such a great treatment, including a scalp massage while lying in a massage chair (that I threatened to never leave), and the salon only uses environmental friendly products - like Kevin Murphy, who's products are amazing and smell heavenly, if you ask me.  I couldn't have asked for a better and more relaxing start to my summer! Thanks again to Maja and girls - I love my new look. Now I'm really excited to hear your thoughts, dear readers. Do you like my new hair?

[The treatment was sponsored, but this post is based on my own views and experience.]

6 comments:

 1. Det er virkelig fedt. Gid man boede I kbh, så man lige kunne stikke hovedet derind til et nyt look.

  ReplyDelete
 2. Det klæder dig rigtig godt, at der er kommet mere 'facon' på det ved at det er blevet klippet lidt i etager og farven er bare så lækker :-)

  ReplyDelete
 3. Det ser super godt ud. Tommel op!

  ReplyDelete
 4. Det er SÅ pænt til dig! Du ser meget mere frisk ud :D

  ReplyDelete