Jun 10, 2013

Everything you want is on the other side of fear


Jeg fik lyst til at prøve lidt nyt i forhold til at blogge outfits, så jeg er spændt på at høre, hvad I synes om det? Jeg har ladet mig inspirere lidt af andre bloggere, som også har taget "magasinstilen" til sig, hvor det ser lidt mere ud som en modereportage (mind you, mine editing skills er slet ikke på niveau). Kunne dette være fremtiden for outfitbilleder/dagens? Eller skal det blandes med mere traditionelle billeder, som er mindre redigerede? Jeg er selv ret vild med det, også fordi jeg altid er på jagt efter nye input og kreative indslag. Det vil selvfølgelig ikke altid være sort/hvid og jeg vil prøve at oppe mine redigeringsteknikker i løbet af sommerferien! Billederne er i øvrigt taget i lørdags inden jeg holdt en forsinket fødselsdagsfest for nogle venner. Det var dejligt med et break i eksamenslæsningen, men jeg er selvfølgelig presset i de sidste dage op til - det er nemlig nu her på torsdag. Men uanset udfaldet (kryds fingre for at jeg består), så har jeg sommerferie bagefter. Og dét glæder jeg mig absurd meget til! Har I haft en god weekend?

-----------------------------------

I felt like trying out something new when posting an outfit, and I was inspired by other bloggers who have taken the "magazine style" on, where photos are to look more like a kind of fashion spread (mind you, my editing skills are nowhere near that level). I'm excited to hear what you think? Could this be the future for outfit pics, or do you prefer the more traditional ones that are less edited? Maybe a mix of both? I'm really liking how they turned out, as I'm always looking for new ways to express myself and new creative outlets. Of course they won't all be in black/white, and I promise to try and up my skills during my summer break! These pictures were taken on Saturday by the way, right before I had some friends over for a belated birthday party. It was really good having a break from studying for finals, but obviously I'm stressing now, as my exam is on Thursday. No matter how it goes (cross your fingers I'll pass), I'll be on my summer break afterwards, and that, I'm really excited for! How was your weekend?

10 comments:

 1. I like the pictures in "the magazin Style" a lot. Especially the first 2.
  And I love you in that Dress!

  ReplyDelete
 2. ich find die bilder richtig toll! du siehst aus wie eine 50er jahre schauspielerin!
  ein mix aus "normalen" und "magazine style" fänd ich super!

  ReplyDelete
 3. Fantastiske billeder, hvor ser du bare hammer skøn ud! :-)

  - Lise Emilia

  ReplyDelete
 4. Jamen, du er så smuk altså! Og jeg kan rigtigt godt lide billedernes stil!

  ReplyDelete
 5. Virkelig smukke billeder! Jeg er ny læser, så jeg ved ikke, hvad du plejer at gøre, men det her er super fint. :)

  ReplyDelete
 6. Er vild med billederne! Krydser fingre for dig til eksamen :) Er sikker på du nok skal klare den! :)

  ReplyDelete
 7. Du er bare så smuk Rikke! :)
  Er helt vild med billederne! ;)

  ReplyDelete