Jun 27, 2013

What is important in a dress is the woman who is wearing it


I går mødtes jeg med min dejlige, gravide veninde til frokost på Riz Raz og efterfølgende kaffe og kage på Lagkagehuset på Strøget. Det var en superhyggelig eftermiddag, og en perfekt anledning til at iføre mig min nye kjole fra Carmakoma - den er på udsalg her. Oprindelig havde jeg i tankerne at have bare ben og tage sandaler på, men da den danske sommer viste sig fra sin kedelige side, blev det til strømpebukser og lukkede sko. Af smykker valgte jeg mine nyeste, nemlig de lækre ringe fra Pernille Corydon og armbåndet fra Pilgrim. Alt i alt et rimelig dansk outfit, ser jeg nu! 

---------------------------

I met up with my lovely pregnant friend for lunch and coffee yesterday. It was a great afternoon, and a perfect occassion to wear my new dress from Carmakoma - it's on sale here. Initially I wanted to ditch the tights and wear sandals, but the danish summer wanted it differently. My jewelry is also danish design, as my new rings are from Pernille Corydon and the bracelet is from Pilgrim. Very fitting for this blog, haha!

9 comments:

 1. super schönes kleid! hab es schon bei instagram an dir bewundert :)

  ReplyDelete
 2. Kæft, hvor er den flot, kjolen! Men hvordan er den med plads til overarmene? Jeg synes, det ser ud, som om den sidder nogenlunde til på dig, og du har skinny bitch overarme! Jeg er ikke sikker på, at mine mormor-varianter kan være der. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ærmerne er tight, og de sidder vist som de skal på mig. Men jeg har på ingen måde skinny arme, tror bare jeg er god til at posere så de ikke flæsker for meget, hahaha. Hvis den ikke passer dig, kan den jo altid sendes retur igen! Hellere tage chancen end helt at gå glip af noget man er vild med! ;-)

   Delete
 3. Oh I lover the look, very cute.

  ReplyDelete
 4. Rikke Du wirst immer hübscher !!

  LG

  elvi

  ReplyDelete