Jul 20, 2013

Carmakoma A/W 2013

Hvor smuk er min veninde Line McKay lige?! // How gorgeous does my friend Line McKay look?!
Også Maja Wolmark er smuk og cool som altid! // Maja Wolmark is also beautiful and cool as always!

Her får I lige et sneak peek på Carmakomas efterårs- og vinterkollektion. Jeg så meget af tøjet til deres modeshow i februar, så jeg har været rigtig spændt på billederne - og de er jo fantastiske som altid. Jeg glæder mig til at kollektionen kommer på shoppen og i butikkerne. Hvad synes I om det indtil videre?

--------------------------------

Here's a little sneak peek at Carmakoma's collection for Autumn and Winter. I saw a lot of the clothes at the show in February, so I've been excited to see the pictures - and they are amazing as always. I can't wait for it to hit the shop and the stores. What do you think of it so far?3 comments:

 1. oh der mantel mit dem lederärmeln ist toll!
  kriegt man carmakoma auch in deutschland?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du kannst online bestellen, und ab August gibt's auch Carmakoma bei Asos Curve :-)

   Delete
 2. Det er superflot. Glæder mig til at det kommer i shoppen. Carmakoma er mit absolutte favoritmærke.

  ReplyDelete