Jul 25, 2013

Floral blazer giveaway


I var nogle der var ret glade for min blazer, som jeg havde på i dette indlæg, og derfor har jeg gode nyheder: jeg har en i overskud, som jeg vil forære en heldig læser! Den eneste hage er, at jeg kun kan udlodde denne ene blazer, som altså er en størrelse 48. Jeg fik tilsendt to størrelser, og jeg udlodder derfor den, som jeg ikke selv kan bruge. Jeg vil dog mene, at man også kan deltage, hvis man bruger en størrelse 50. Man er selvfølgelig også velkommen til at deltage på vegne af andre og forære blazeren videre! Blazeren har en værdi af 899,00 kr. For at deltage skal I gøre følgende:

- Følge mig på bloglovin +
 - Følge mig på facebook +
- Smide en kommentar under dette indlæg, hvor I fortæller, hvordan I ville style blazeren (= 1 lod)

Som et ekstra lod kan I:
- Følge mig på instagram (= 1 ekstra lod, hvis I også gør ovenstående)

Husk at anføre i kommentaren, hvad I hedder de forskellige steder og hvor mange lodder I deltager med. Jeg vil udtrække en vinder mandag d. 5. august, og annoncere vedkommende på bloggen. Herefter har man 3 dage til at kontakte mig. Hører jeg ikke fra vinderen inden, vil jeg trække en ny. Held og lykke!

P.S: Blazeren var en gave fra Veto Jeans og det er efter aftale med dem, at jeg udlodder den som præmie. Portoen betaler jeg selv, hvis vinderen altså bor i Danmark.

--------------------------------------------

Some of you were pretty excited about the blazer I wore in this post, which is why I have great news: I have an extra one that I will give away to one of you lucky readers. The only catch is this: I only have a size EU 48 (UK 20), since I was originally sent two sizes and have now been given permission to give away the one that doesn't fit me (it will fit a size EU 50/UK 22, too). Also, if you're living outside of Denmark you're agreeing to pay the postage if you enter the competition and are drawn as the winner (this is because the postage is not covered by the company). I hope you'll forgive me for this, but otherwise I can't afford to make the competition worldwide. The blazer has a retail value of 899,00 DKK (approximately £104/$160). To enter you have to do the following:

- Follow me on bloglovin +
- Follow me on facebook +
- Leave a comment under this post, telling me how you'd style the blazer (= 1 entry)

For an extra entry you can:
- Follow me on instagram (= 1 extra entry, when also doing the above)

Remember to include your various names on these social platforms, when you're commenting, and also let me know how many entries you're doing. I'll draw a winner Monday 5th August, and I'll announce it on the blog. The winner then has 3 days to contact me, otherwise I'll draw a new one. Good luck!

P.S: The blazer was gifted by Veto Jeans and it is in agreement with them, that I'm giving it away. The postage is not covered by them, therefor shipping outside of Denmark has to be paid by the winner, in the case of the winner not residing in Denmark.

14 comments:

 1. Jamen den er jo jeg nødt til at vinde :D jeg delatger med 2 lodder

  mit navn de forskellige steder:
  Bloglovin: MaibrittJ
  Facebook: Maibritt Jeppesen
  Instagram (hvor jeg også følger): maibrittjeppesen

  jeg ville style den med blazeren i fokus og have en plain sort kjole, sorte strømpebukser og nogle rå støvler for at få lidt kan indover :)

  // maibritt

  ReplyDelete
 2. Skøn blazer, den vil jeg gerne vinde :-) jeg elsker blazers med skinnyjeans, så det vil jeg nok style den med sammen med en hvid top.
  Jeg er fast læser via bloglovin, følger på Facebook (Dorthe Holm Hansen), og har lige oprettet en profil på Instagram (dortelisabet), så jeg kan få et ekstra lod :-)
  Synes forresten, du har en fed stil og holder af at læse med, selvom jeg ikke får kommenteret ( en af ulemperne ved Bloglovin)

  ReplyDelete
 3. 3 lodder til mig, da jeg desværre ikke har instagram. :(

  Elsker den blazer, den er virkelig farverig og fantastisk!

  Jeg ville style den med lyse bukser, en sort top og et par fede sorte high heels (eventuelt sorte wedges). :)

  Og enkle smykker, da de ikke skal virke for dominerende.

  tenna_schaltz@yahoo.dk

  ReplyDelete
 4. Jeg ville elske at vinde den skønne blazer :) Jeg ville style den med et par mørke skinny jeans, kilehæle og en hvid top under, eller til en skaterkjole eller en stramtsiddende nederdel samt høje hæle ;) Helle.h.knak@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Åh hvor er den fin og sommerlig!
  Jeg vil style blazeren med en sort maxikjole og flade sorte sandaler, det er casual og samtidigt også til pænt brug. :)
  Jeg deltager i legen med 1 lod og krydser alt hvad krydses kan :)

  ReplyDelete
 6. I would style it with a white tee and jeans for a casual look.

  Bloglovin' Ashley Casselman

  ReplyDelete
 7. Ej, hvor ville jeg elske at vinde den! Evt. som forsinket fødselsdagsgave :D jeg ville style den med en hvid top.. eller en sort, enkel kjole. Jakken er jo et smukt statement i sig selv.

  Jeg følger allerede allesteder, så det giver vist to lodder. På facebook hedder jeg Malene F Langvad, instagram MaleneFL. :)

  ReplyDelete
 8. Omg, that is an amazing blazer! Thanks for doing a giveaway! <3

  How I would style it: with a chambray/denim shirt, white jeans, and bright sandals. :)
  bloglovin - Dani Manning
  facebook - Dani Manning
  instagram - diyfatshion

  ReplyDelete
 9. Omg, that's an awesome blazer! Thanks for doing a giveaway! >3

  How I would style it: with a chambray/denim shirt, white jeans, and bright sandals
  bloglovin: Dani Manning / Diyfatshion
  instagram: diyfatshion
  facebook: Dani Manning

  ReplyDelete
 10. Oj, vilken härlig sommarjacka! I even made a bloglovin account for this beauty one haha. I'd wear dark jeans, a pencil skirt and/or a plain, black dress with the blazer.

  Bloglovin m4nna / m4nna76 (at) gmail.com

  P.S. Din blogg är mitt favorit :). Tack för det!

  ReplyDelete
 11. Love this blazer!
  i'm doing all three, my blog lovin is under my blog
  instagram is jesskuuh
  and facebook is Jessica Ip

  I would style it with denim shorts, a plain cream top and wedges! :)

  ReplyDelete
 12. Blovin: Marisen2005
  Instagram: Marisen2005
  Facebook: Maria Helene Riber

  Blazer ville være perfekt til mine boyfriend jeans fra asos og samt blondetop fra CarmaKoma.. Ellers fungere blazeren også perfekt til mine skinny jeans fra Veto, og min ynglings skjorte u/ærmer fra CarmaKoma..
  Mulighederne er mange. :)

  ReplyDelete
 13. Jeg ville elske at bære den til min lækre nye højtaljede skaterskirt fra asos curve med sort bluse til og mine fine læder ankelstøvler fra dr. Martens (med hæl). Men på arbejde ville den nok også være helt perfekt med et par jeans ;-)
  Instagram majokl
  Facebook Marieke Klauder
  Blog lovin mariekeklauder@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Jeg ville elske at bruge blazeren til mine skinny jeans og kilehæle eller til en sort kjole med stiletter :)
  Facebook: Helle Højberg Jørgensen
  Bloglovin: Hellepigen
  Mail: Helle.h.knak@gmail.com

  ReplyDelete