Jul 22, 2013

Leave the city of your comfort. Go into the wilderness of your intuition.


Her får I et outfit fra forleden, hvor jeg hang ud på en parkeringsplads... haha! Jeg synes at et outfit som dette virkelig fanger essensen af, hvem jeg er. Selvom jeg elsker at eksperimentere med min stil, så vender jeg altid tilbage til det lidt rockede. På dage, hvor jeg ikke aner, hvad jeg skal tage på, eller hvor jeg føler mig lidt nedern, er det outfits som dette der kan løfte mit humør igen. Hvad er jeres "go-to", hvis I har (tøj)krise?

--------------------------------------

Here's an outfit from the other day, where I hung out at a parking lot... haha! I think an outfit like this really captures the essence of who I am. Even though I love experimenting with my look, I always return to the rock chick in me. On days where I have no clue what to wear, or when I'm feeling a bit down, it's outfits like this that lifts my spirit again. What's your "go-to" if you're having a (clothing) crisis? 

2 comments:

  1. :) mag ich sehr gern an dir, diesen lässigen look!

    ReplyDelete
  2. Jeg prøver så vidt som muligt altid at iføre mig en kjole, men på dage hvor selvtilliden ikke lige er til det så er det mine sort/hvid stribede leggins samt en stor oversize "The Ramones" tshirt som jeg iføre mig.. Super fedt outfit og rigtig dejligt afslappet :) Efter en hel dag i det outfit så ryger selvtilliden opad igen :)

    ReplyDelete