Jul 23, 2013

SunSpa Self Tanning Silky Mousse

Moussen er brun, så det er nemt at se, hvor man mangler at smøre på // The mousse is brown, so it's easy to see, where you've applied it and where not
 Før // Before
Det hvide mærke er efter mit Roskildearmbånd og neglelakken er denne // The white area is after my Roskilde wristband  and the nailpolish is this one
 Lige efter // Straight after
Næste morgen (og lyset var helt naturligt) // The next morning (and the light was very natural)
Min inspirationskilde, haha! // My source of inspiration, haha!

Da det endnu engang blev tid til at prøve produkter fra billigvoks.dk, var jeg ikke et sekund i tvivl: jeg skulle prøve en selvbruner. En mousse med handske og hele svineriet. Ja, jeg har set (for meget) Geordie Shore, men jeg elsker det! Jeg har også erhvervet mig nogle syge kunstige vipper (hvis I følger mig på instagram @stickysweetdanish, så ved I jo allerede det hele). Bare rolig, jeg er ikke på vej til at blive en plasticdukke, eller en overmalet dulle sådan for alvor - jeg synes bare at det er sjovt at lege lidt med min stil og mit udtryk! Og jeg får min inspiration de mærkeligste steder fra. Tilbage til selvbrunereventyret: Jeg har aldrig prøvet en mousse før, men har kun prøvet de dersens cremer der opbygger farven langsomt, eller de små servietter der kun dur til mit ansigt og halsparti. Mange gange har jeg skrubbet, poleret og cremet forinden og er alligevel endt med grimme streger og ujævnheder. Så jeg var noget nervøs, da jeg skulle kaste mig ud i handskepåførelsen. Jeg åndede dog lettet op, da jeg så at moussen var farvet - det måtte da betyde, at den ville være nemmere at påføre? Og ganske rigtigt, hele processen forløb ret smertefrit. Moussen lover, at den er smart nok til at justere farven, så det kun er de steder man slet ikke rammer, som vil skjolde. Og den levede op til sit løfte! Jeg havde kun skjolder på fødderne (som jeg ellers havde smurt ind i bodylotion først, men som jeg ikke fik fordelt moussen på ordentligt), på nogle små, tørre pletter på armene, og så de steder på ryggen, som jeg ikke selv kunne nå. Faktisk var jeg ret imponeret over moussens dækkeevne og hvor nem den var at fordele. Jeg rendte nøgen rundt i lejligheden i et stykke tid, bare for en sikkerheds skyld, men efter ca. 20-30 min. kunne jeg mærke at moussen var trukket nok ind til at jeg turde kaste noget tøj på. Jeg var lidt bekymret for mit sengetøj den nat, men overraskende nok har der stort set intet være at spore. Det samme kan man ikke sige om mit tøj - en kjole og en bluse har fået lidt fine gyldne mærker i ærmegabet, suk. Jeg er totalt newbie, for det siger da sig selv, at man ikke tager hvidt tøj på, når man går med fake tan (det gør de ellers i Geordie Shore, men måske er de ligeglade fordi alle andre også ser sådan ud under armene, eller også får de sponsoreret for meget tøj!). Kuløren blev superflot, og til en anden gang er jeg forberedt på det med fødderne og tøjet. Nu er spørgsmålet så bare, hvordan jeg undgår at se ud som om at jeg går med hvide handsker. For hænderne er jo det man vasker mest, så der slider farven hurtigst. Og påfører man for meget farve på hænderne, bliver de skjoldede og orange. I sidste ende tror jeg at selvbruner bliver noget jeg vil bruge til særlige lejligheder, og ikke til hverdag. Men er man til en nem kulør, som man ikke skal svede for eller arbejde på ret længe, så kan SunSpa varmt anbefales. Billederne yder den virkelig ikke retfærdighed, for jeg blev ret brun. Duften af moussen er mild og behagelig, og prisen er ligeledes udmærket. Husk at I stadig får 10% rabat hos billigvoks.dk, når I bruger koden: stickysweetdanish. 

P.S: Moussen, handsken og neglelakken har jeg fået foræret, men anmeldelsen giver udtryk for mine egne holdninger. Jeg får ligeledes ikke procenter eller lignende, hvis I benytter jer af rabatkoden. Det er udelukkende en service til jer.

------------------------------------------

This review is mainly aimed at my danish readers, so this will only be a short recap. For full translation please use google translator.

I've been given the opportunity to try out some products from the danish website billigvoks.dk again, and there was no doubt in my mind, that I needed to try some self-tanning mousse. I've become addicted to Geordie Shore and I have no shame about it. I've also ordered some sick fake lashes, but if you follow me on instagram @stickysweetdanish, you already know that. I'm not turning into a plastic doll or a fake bimbo-kind-of-girl all of the time now, don't worry. I just love to play with my look and I get my inspiration from the strangest places sometimes. The self-tanning went better than expected, but I did have some issues with covering my feet and hands without getting any streaks, and also reaching my back in places. Also I'm such a newbie that I wore white the first days after, and I got some lovely golden patches on my clothes (they do wear white on Geordie Shore, so either they don't care, because everyone has these issues, or maybe they just have too many clothes sponsored!). But over all, I was very pleased with the outcome. The pictures really don't do it justice, as I did get a nice tan out of it. The smell of the mousse is very subtle, and the price is reasonable, too. It'll only be something I'll use for special occassions though. If you're located in Denmark, you can order the products from billigvoks.dk, and use the code: stickysweetdanish for 10% off the entire webshop. 

P.S: The products, including the nailpolish, were gifted, but the opinions expressed are my own. Also I don't receive anything if you use the discount code. That is strictly a service to you.

No comments:

Post a Comment