Jul 29, 2013

We Will Rock Your Sexy Curves - vind billetter til Zizzis sexede modeshow i Vega!


OBS! NY DEADLINE - FORLÆNGET TIL TIRSDAG D. 6. AUGUST!

I er vel ikke trætte af konkurrencer endnu, vel?

Godt så! Jeg har nemlig fået muligheden for at udlodde 3 x 2 billetter til Zizzis sexede modeshow i Vega i København, lørdag d. 10. august. Flere internationale modeller vil gå ned ad catwalken - også Zizzis nuværende frontmodel, den über-smukke Denise Bidot. Til selve showet spiller Le Gammeltoft og The Blue Van lækre tunes, og bagefter er der naturligvis linet op til det helt store after party med DJ Split. Jeg skal selvfølgelig selv sidde med til showet, og har også fået lov til at komme backstage og møde modellerne mm. Det glæder jeg mig helt vildt til, og der skal nok komme et lækkert indlæg eller to ud af aftenen. 

For at deltage i konkurrencen skal I gøre følgende:

- Følge mig på facebook (obligatorisk for at kunne deltage i de følgende trin)

- Uploade et billede på instagram, hvor I er iført et outfit I føler jer sexede og kvindelige i, tagge det @stickysweetdanish og bruge hashtagget #IRockMySexyCurves. Husk også at følge mig derinde! 

og/eller

- Lægge en kommentar under indlægget her, hvor I fortæller, hvornår I føler jer mest sexede og hvorfor? Husk at lægge jeres navn, hvis I ikke har en profil.

Jeg udvælger 3 vindere som får 2 billetter hver, så de kan tage en veninde med under armen. Deadline for deltagelse er tirsdag kl. 23.59. De heldige vindere vil blive annonceret på min facebookside onsdag d. 7. august kl. 12 og skal kontakte mig hurtigst muligt, så billetterne kan blive sendt afsted. Så husk at tjekke!

Jeg glæder mig til at se/læse alle jeres bidrag, og til at mødes med jer til showet. Held og lykke allesammen!

------------------------------------------------

Sorry, this competition is for my danish readers only, as it's for an event located in Copenhagen, Denmark.

5 comments:

 1. Må en gammel kone på næsten 70 år også føle sig sexed? Jeg prøver - men det lykkedes ikke altid - men ideer får jeg meget i min Zizzi i Roskilde hos søde Tina. Tina hjælper mig ofte
  og for det meste synes jeg at ligne en halv million når jeg går fra butikken-

  Venlig hilsen
  Lis Koch Hovmarken 9
  2640 Hedehusene

  ReplyDelete
  Replies
  1. Selvfølgelig må du det, Lis! Det er dejligt at høre at du får god behandling i din Zizzi butik!

   Delete
 2. Jeg føler mig mest sexet, de dage hvor jeg ikke tænker synderligt over hvad jeg har på, hvor jeg er henne og hvem jeg er med. Tror det handler om, at det er der jeg mindst bevidst om de signaler jeg prøver at sende..

  ReplyDelete
 3. Hey hey, Lige kommet tilbage fra ferie og pludselig popper din besked op på FB omkring modeshow på fredag - hold nu op hvor ville jer gerne med. Har googlet og googlet for at finde ud af hvor man kunne købe billetter....det er vist ikke så let så nu forsøger jeg mig her. Har tidligere været med til Modeshow ved det Ny teater hvor den dejlige Christina sang med sin smukke stemme i den mest fantastiske brudekjole. Sidste show jeg var med til var da Carmakoma holdt deres show sidste år. Det gider bare et kæmpe sus i maven hver gang man er til et show hvor man rent faktisk kan passe tøjet. De Danske mærker gør det vildt godt hvad angår + size. Ved du om det nye Junarose fra Bestseller holder noget show for offentligheden i forbindelse med modeugen?

  Tænker at du sikkeret er blevet bestormet med billeder osv så forventer ikke at vi indlæg vægter højt så hvis du ved om man kan købe billetter til på Lørdag vil jeg meget gerne vide det

  Nb. Lyder til at det bliver en super fest hvad angår musikken og locationen

  Rigtig god fornøjelse

  Mette Vogelius - Du finder mig på din FB side :-)

  ReplyDelete
 4. Hej Rikke,
  Tak for din hjælp

  Som plus size pige føler jeg mig absolut mest sexet når jeg er iført noget tøj som passer min figur. Det kan ofte være svært at finde tøj når man er plus size men de Danske tøjmærker er bestemt ved at komme efter det og Zizzi ligger klart i toppen hvad angår smart, sexet og ungdomligt tøj.

  Jeg håber du vælger mig så jeg kan komme ind og føle mig som en sexet kvinde på catwalken og fornemme stemmningen til et modeshow

  Hilsen
  Mette

  NB - har desvære ikke instagram så har ikke mulighed for at uploade et billed

  ReplyDelete