Jul 1, 2013

Worry less, live more


Når I læser dette, sidder jeg formentlig med en halvlunken øl og feder den på Roskilde Festival. Forhåbentlig i tørvejr. Jeg har min iPhone med, som jeg vil prøve at tage lidt outfit-billeder med - så må vi se, om de kan bruges i sidste ende. Dog vil de så først komme på bloggen i næste uge. Desuden vil jeg opdatere min instagram, så vidt nettet tillader mig det (husk at følge mig: @stickysweetdanish). Dette outfit havde jeg på, da jeg i sidste uge havde en veninde på besøg til hjemmelavet iskaffe, hjemmebagte cookies og en sludder for en sladder. Det er dejligt at have tid til sådan nogle ting igen, nu hvor jeg har ferie. Hvis nogle af jer er på Roskilde og I spotter mig, så kom endelig hen og sig hej og tag en svingom, en bajer eller en sang med mig - alt efter, hvad jeg nu lige skulle være i færd med af uvornheder. Jeg har planer om at give den gas! Ha' det dejligt, ladies!

P.S: Jeg har læst noget om, at Google Reader lukker, så husk at følge mig via bloglovin - der er en supernem måde at overføre hele sin blogliste og ikke gå glip af noget som helst!
---------------------------------

As you're reading this, I'm probably sitting with a semi-warm beer and chilling at Roskilde Festival. Hopefully I'm dry and warm. I have my iPhone with me, so I'll try and take some outfit pictures and see if they'll do. They won't be up on the blog until next week though. I'll also update my instagram, as far as the internet connection there will allow me to (remember to follow me: @stickysweetdanish). This outfit is from last week, where a friend of mine came over for homemade iced coffee, homemade cookies and a good chat. It's nice to finally have time for things like that again, now that I'm on summer break from Uni. If any of you happen to be at Roskilde and spot me somewhere, please come over and say hi, have a beer, a dance or a song with me - whichever I'm up to at that moment. I'm planning on rocking out all week long! Take care ladies!

P.S: I've read something about Google Reader being closed, so remember to follow me via bloglovin - there's an easy way to transfer your entire bloglist onto it, so you won't miss a thing!

4 comments:

 1. beautiful casual look! jeans shirt has been my favorite recently as well! I have just posted an outfit post on my blog, wearing jeans shirt ;)
  you look good with hat! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much Pamela. I love denim shirts!!! xx

   Delete