Aug 1, 2013

A Garden's Tale


Her får I lige et outfit fra sidste uge, hvor jeg var på besøg hos min gravide veninde. Hun har i mellemtiden født den yndigste, lille datter, som jeg glæder mig til at hilse på snarest! I sidste uge fik vi solet os i deres dejlige have, drukket iskaffe og sludret om alt og intet. Jeg elsker at have sommerferie og at have tid til at ses med mine veninder - og min familie! Lige nu sidder jeg nemlig i sommerhus på Fyn, hvor vi skal til at fejre mine forældres fødselsdage (min far havde fødselsdag i går, og min mor havde fødselsdag for to uger siden). Så selvom det regner, hygger vi os. Hvad får I jeres sommer til at gå med? 

Husk i øvrigt at konkurrencen om billetter til Zizzi event slutter på tirsdag (ny deadline!) - deltag her, og konkurrencen om den blomstrede blazer slutter på mandag - deltag her

---------------------------------------

Here's an outfit from last week, where I was visiting my pregnant friend. In the meantime she's given birth to a beautiful baby girl, and I can't wait to meet her soon! Last week we enjoyed the sun, iced coffees and a girly chat. I love being on summer break and having time to hang out with my friends - and my family! I'm currently at our summer cottage, where we'll celebrate my parents' birthdays later (my dad's was yesterday, and my mom's birthday was two weeks ago). It's raining at the moment, but we're cozy inside. What are you doing during your summer?

Don't forget that you can enter my floral blazer giveaway here - it ends on Monday!

1 comment:

  1. du siehst super aus - die haare sind toll geworden!

    ReplyDelete