Aug 8, 2013

All I'm in is just skin

Top: Asos Curve // Jeans: Asos // Heels: Asos // Hat: H&M // Necklace & large rings: Glitter // Knucklerings: Pilgrim

Mens I venter på indlæg om Carmakomas Garden Party, får I her gårsdagens outfit, hvor jeg jo var med på sidelinjen til generalprøven. Både toppen og bukserne er nye, og jeg vidste straks at det var meant to be, da jeg prøvede de to ting sammen. Bukserne er højtaljede, og blusens nederste del er gennemsigtig. Jeg følte mig rimelig dristig og en smule modig, da jeg spankulerede rundt med lidt bart maveskind og frit syn til dellerne. Samtidigt fik jeg dog også et boost af selvtillid, fordi jeg faktisk syntes at jeg var lidt sej, haha! Jeg beklager den lidt kedelige baggrund, men de var stadig ved at bygge messen op ude på Bella Centret. 

Kig endelig forbi til showet i dag kl. 15, hvis I har mulighed for det. Det bliver holdt ved C2-016!

------------------------------------------------

While you're waiting for posts on the Carmakoma Garden Party, here's yesterday's outfit for when I attended the rehearsal. Both the top and the jeans are new, and I just knew it was meant to be when I tried them on together. The jeans have a high waist, and the lower part of the top is see-through. I felt pretty bolt and a bit brave, walking around with some skin and rolls showing. At the same time it was kind of an empowering feeling, as I felt kind of cool, haha! I'm sorry about the somewhat boring backdrop, but they were still building at the fair. 

Do stop by today at 3pm, if you're able to. The show is held at C2-016!

3 comments:

  1. You look gorgeous! As always ;)
    I would wear this outfit exactly like you did. Sehr sehr schön!

    ReplyDelete
  2. Synes det er mega fedt sæt.. :) Jeg vil tro at trøjen også vil være fed i vinrød med de bukser :)

    ReplyDelete