Aug 30, 2013

Don't let what they say keep you up at night

Dress: Ellos // Shoes: Deichmann // Necklace & square ring: Glitter // Knucklerings: Message

Her er mit outfit fra i søndags, hvor jeg var ude at spise frokost med familien i Odense. Mine to bedstemødre holdt forsinket fødselsdag sammen, og det var virkelig hyggeligt. Jeg elsker at bo i København, men det er simpelthen så dejligt at komme på besøg i Odense og være i familiens skød af og til. Jeg har lige købt denne kjole af min veninde Stine, og jeg syntes at den var så fin og passende til lejligheden. Inspireret af hende satte jeg så mine nye wannabe Vans til, som matchede min pink halskæde perfekt. At sætte sneakers til, giver et rigtig sødt og ungdommeligt twist til fine kjoler, og jeg tror at jeg vil til at dyrke det noget mere. Kan I efterhånden følge med i min stil derude i øvrigt? Lige for tiden er jeg all over the place, men jeg er faktisk ret glad for ikke at låse mig fast i én bestemt trend. Jeg er til lidt af det hele, og jeg har altid elsket at eksperimentere. Lige nu udlever jeg virkelig min legesyge side, og jeg håber at I synes at det er ligeså sjovt som jeg! I sidste ende handler det jo om at lade sig inspirere og gøre det til sit eget, og ved blot at skifte en enkelt detalje, som fx. skoene på dette outfit, kan man få et helt nyt look. Tak fordi I læser med derude, og velkommen til alle jer nye. Hvor er det dejligt at se jer ;-)

------------------------------------------------------

Here's my outfit from Sunday where I had lunch with my family in Odense. My two grandmothers celebrated a belated, combined birthday, and it was such a nice day. I love living in Copenhagen, but it's so nice to be able to visit home and be with my family once in a while. I just bought this dress from my friend Stine, and I thought it was such a cute and appropriate dress for the occassion. Inspired by her, I wore my new wannabe Vans with it, and they went perfectly with my pink necklace, too. Wearing sneakers with dresses gives a very cute and youthful twist to your look, and it's something I think I'll do more often now. Are you guys following my style at the moment by the way? Right now it's kind of all over the place, but I really don't want to commit to only one trend. I like a bit of everything, and I've always loved experimenting with my style. I'm quite playful with it at the moment, and I hope that you're having as much fun with it as I am. At the end of the day, it's all about just being inspired and putting your own spin on it, and by changing just one detail, like the shoes in this outfit for instance, you can achieve a totally different look. Thanks for following my journey, you guys, and welcome to all the new readers! It's really nice to see you ;-)

6 comments: