Aug 19, 2013

I want to ride my bicycle


Dress: Asos Curve // Sandals: Asos // Sunglasses: unkown

Jeg har slet ikke fået lagt disse billeder på bloggen. De er fra en helt fantastisk dag sammen med min veninde Margit, da jeg var på Fyn for et par uger siden. Margit besøgte mig i sommerhuset i Hasmark, hvor vi spiste frokost og derefter lånte cykler af naboen og tog på tur til Hofmansgave, hvor vi ville på en lille fotosafari i naturen. Margit er glad for at fotografere (og rigtig dygtig), så hun fik taget en masse gode billeder. Jeg er derimod knap så skarp med et kamera, men det var sjovt alligevel. Da det var stegende hedt, og vi jo skulle være aktive, var mit outfit pænt casual. Alligevel kunne jeg ikke modstå at få taget lidt billeder. Man er vel blogger! Åh, jeg savner sol, sommerhus og frisk luft. Godt at jeg tager et smut til Fyn igen i weekenden. Vejret bliver nok ikke ligeså flot, men jeg slapper altid meget bedre af når jeg er "hjemme". Disse billeder minder mig i øvrigt helt vildt om en Morten Korch film, og kunne også sagtens bruges i en Visit Denmark guide, synes I ikke?. Det oser af dansk sommer, og jeg elsker det! Selvom jeg er vild med København, så slår mit hjerte et ekstra slag, når jeg har sommerdage i omgivelser som disse.

---------------------------------------

I haven't gotten around to posting these pictures on the blog. They're from an amazing day I had with my friend Margit last time I was home on Funen. She came to visit me at my family's summer cottage, where we had lunch and then borrowed bikes from the neighbour, and went on a little photo safari at a garden a few miles away. Margit is really into photography (and good at it), so she got some awesome shots, where as I'm not really any good. But it was fun anyways! Because it was such a hot day, and we were gonna be active, I kept it really casual. I couldn't resist having my photo taken anyways though - I am a blogger after all! Oh, how I miss the sun, the cottage and fresh air. Luckily I'm going back this weekend. The weather probably won't be as nice, but I'm so much more relaxed when I am "home". By the way, these pictures remind me of something out of a danish 50's movie, or maybe even a tourist commercial for "Visit Denmark". But really, it is that idyllic in some places here, and even though I love Copenhagen, a big piece of my heart will always belong to the countryside. 

2 comments:

  1. süß siehst du aus :) tolle bilder!

    ReplyDelete
  2. Danish country side is so pretty and relaxed - we need to spread the word! Lovely pics!

    ReplyDelete