Aug 21, 2013

I wish I was wearing... #Fat Bitch

Fat B****
Top: Asos (sold out in Curve) // Skirt: A/Wear @Asos // Beanie: Sick girl @Asos // Heels: New Look @Asos // Lipstick: Maybelline Color Sensational Vivids 906 "Hot Plum" // Nailpolish: OPI "I forgot my Czechbook" // Fat Bitch Necklace: Black Heart Creatives

Her er et outfit jeg meget gerne vil have på snarest - og heldigvis er alle tingene på vej til mig (minus neglelakken, som jeg allerede har, og læbestiften, som jeg skal opstøve snarest). Jeg har jo T-shirten i den nude farve (se indlæg med den her), og er så vild med den at jeg måtte have den i sort også. Nu er den totalt udsolgt, så jeg var vist heldig at nappe den da jeg bestilte i søndags! Jeg er spændt på at se, om nederdelen passer og om den går så godt til toppen, som jeg håber på. Ellers er planen at smide en sort miniskirt til toppen, og bruge en sweatshirt til nederdelen. Vi får at se! Hvor fed er den halskæde lige i øvrigt? Har haft et godt øje til den længe, så nu skulle det være. Har desuden bestilt en sort hjertebroche med skriften "Cunt". Alt for fedt! Her kan man virkelig tale om statement smykker, og jeg kan slet ikke vente med at se folks reaktioner på det. Jeg mener det jo ironisk, men på samme tid vil jeg gerne generobre ordet "tyk", som er ladet med så mange negative associationer. I virkeligheden er det jo bare endnu et adjektiv, for ja, jeg er tyk, men nej, jeg er ikke klam/svedig/ulækker/grim/doven/et dårligt menneske/indsæt selv flere absurde konnotationer. Hvad siger I, kunne I finde på at gå med sådan et smykke, eller ville I føle det for provokerende?

--------------------------------------------

Here's an outfit I'd like to wear soon - and luckily everything is on it's way to me (except for the nailpolish, which I already have, and the lipstick, that I'm going on a hunt for soon!). I already have the top in nude (outfit post here), and I love it so much that I had to have it in black, too. It's totally sold out now, so I guess I was lucky to grab it when I ordered on Sunday! I'm excited to see if the skirt fits, and if it goes as well with the top as I hope it will. Otherwise I'm planning on wearing a black miniskirt with the top, and a sweatshirt with the skirt. We'll see! How freaking awesome is that necklace by the way? I've had my eye on it for quite a while, so now was the time to finally get it. I've also ordered a black heart broche with the word "Cunt" on it. So cool! Talk about statement jewelry! I can't wait to see people's reactions to it. Of course I'm being ironic, but I also kind of want to reclaim the word "fat", which bears so many negative connotations, too. After all, it's just another adjective, so yes: I am fat, but no: I am not disgusting/sweaty/filthy/lazy/ugly/a bad person/insert more ridiculous things here. What do you think, would you wear a necklace like this, or do you find it too provocative?

7 comments:

 1. oh yes, I wish I was wearing that, too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I could totally see you in this, Katrin! :-D

   Delete
 2. Jeg er komplet betaget af halskæden, men må nok indrømme at sådanne statement smykker rykker meget i min generthed! Vil simpelthen føle mig selvlysende hvis den hang om min hals, men kæmpe kado til dig for at hoppe ud i det! Det er sgu godt gået af dig og jeg vil egentlig gerne være med til at få ordet 'tyk' tilbage, men måske på en anden vis ;) Haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, det bliver da også vildt grænseoverskridende første gang jeg skal have den på, tror jeg. Men ja, jeg synes bare at den er funky, cool og sjov - og så tror jeg at jeg vil føle mig ret "empowered" når jeg går med den, hvis du kan følge mig? Alle skal gøre det de har det bedst med, så jeg er bare glad for at høre at du er med på vognen! :-P

   Delete
 3. Jeg kan sagtens forstå humoren i kæden, men jeg vil aldrig finde mig i at blive kaldt fed eller tæve, så hvorfor skulle jeg selv gøre det!?
  Jeg må ærligt indrømme at jeg forbinder kæden med dårlig selvværd og trist kvindesyn, og ikke noget frigjort eller særlig sjovt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg kan også sagtens se det fra din side af, Simone. Fordi samfundet knytter de kommentarer og tanker til begge ordene. Men jeg kan love dig for at det bestemt ikke er tilfældet fra min side af. Jeg har hverken dårligt selvværd eller et trist kvindesyn, tværtimod. Og jeg ser netop kæden som et statement, hvor jeg reclaimer mine rettigheder som kvinde. Men der er helt bestemt to måder at se det på, og jeg respekterer din side af det!

   Delete