Aug 18, 2013

Instagram Sunday #1


Som et nyt tiltag vil jeg om søndagen lave en opsamling på min uge via billeder fra instagram. Det er ikke sikkert at det bliver hver søndag, men umiddelbart vil jeg prøve at se, om det ikke kan blive forholdsvis fast. Følg mig dog gerne derinde @stickysweetdanish!

I denne uge på instagram, har jeg set tilbage på to fantastiske plus-size shows under modeugen i København. Carmakoma holdt deres Funkylicious Statement Garden Party, og Zizzi fyrede deres "We Will Rock Your Sexy Curves" af i Vega. Ved sidstnævnte mødte jeg Denise Bidot og var iført 15 cm høje hæle, som jeg beholdte på i 9 timer uden de store vanskeligheder. Jeg modtog min første One Direction T-shirt fra Ebay, som jeg først viste stolt frem, og senere på ugen havde på til en tur ud i 1D World Copenhagen i Fields, hvor jeg dog ikke lavede andet end at posere med papfigurerne (get out of the way, Louis - Harry er min!). Her drak jeg Mocha Frappuccino på Starbucks sammen med Stine og Sara, og Sara og jeg udvekslede kærlige blikke, haha! Det var også ugen, hvor jeg modtog nye leggings og loafers fra New Look, som jeg regner med snart kommer i et outfit indlæg. Hvad har I lavet af spændende ting i denne uge?

-----------------------------------------

I'm starting something new on the blog. On Sundays I'll look back on my week via photos from my instagram. I'm not gonna promise that it'll be every Sunday, but I'll try my best to make it a regular feature. I'd still love for you to follow me @stickysweetdanish though!

During this week on instagram, I looked back on two amazing plus-size fashion shows during Copenhagen Fashion Week. One was Carmakoma's Funkylicious Statement Garden Party, the other was Zizzi's "We Will Rock Your Sexy Curves". At the latter, I met Denise Bidot and wore 15 cm/6 inch heels for 9 hours with no problems. I received my first One Direction T-shirt from Ebay, and showed it off proudly first, then wore it out to 1D World Copenhagen later on in the week. I didn't do anything else but pose with the cardboard figures of the boys though (go away Louis - Harry is mine!). I had a Mocha Frappuccino at Starbucks with Stine and Sara afterwards, and Sara and I had a loving moment, haha! It was also during this week, that I got some new leggings and loafers from New Look, and I think I'll do an outfit post with them soon. Did you guys have a good week?

1 comment:

  1. I love Instagram updates! I can't wait to see future posts. Also, those leopard print loafers are all kinds of amazing. x

    ReplyDelete