Aug 25, 2013

Instagram Sunday #2


Så er det sørme blevet søndag igen, hvilket betyder endnu en instagram-opsamling på de forgangne syv dage! I denne uge har jeg bl.a. besøgt JUNAROSE's showroom i København, jeg har shoppet ny læbestift fra Maybelline, ny øjenbrynsblyant fra MAC og nederdel fra Gina Tricot. Jeg snuppede også lige et dejligt billede i Nyhavn, for der er altid så hyggeligt. Så var jeg jo også til forpremiere på One Direction's "This Is Us", hvor jeg var hoppet i band t-shirt og hyggede med de andre piger. Fordelen ved at tilhøre den ældre del af fangruppen er, at man kan gå ud og drikke øl bagefter, haha! Jeg fik også kastet et hurtigt blik tilbage på min tid som rødhåret. Nogle gange savner jeg det lidt, men jeg er også glad for det mørke. Tror snart at der skal ske noget helt tredje! Og i fredags tog jeg til Odense, hvor min far og jeg gik ud at spise italiensk. Dejligt med noget far-og-datter-tid. I går var jeg så på shoppingtur i Odense gågade med min mor og søster, og det blev bl.a. til nogle ringe fra Message, en cardigan fra Gina Tricot, en neglelak fra Deborah Lippmann, en fannypack, et postkort fra Vissevasse og nogle wannabe Vans fra Deichmann. Til aftensmad med familien fik vi hjemmelavet pulled pork burger. Lækkert! Alt i alt har det været en udmærket uge! Hvordan var jeres?

-----------------------------------------------

And it's Sunday again, which means another instagram round-up from the past seven days! This week I stopped by the JUNAROSE showroom in Copenhagen, bought a new lipstick from Maybelline, a new eyebrow pencil from MAC and a skirt from Gina Tricot. I snapped a sweet picture in Nyhavn ("New Harbour"), because it always looks so pretty. Of course I also attended the prepremiere of One Direction's "This Is Us", where I was wearing a band tee and had a good time with the other girls. The advantage of being part of the older segment of fans, is the fact that you get to go out and have a beer afterwards, haha! I also had a quick throwback to when I was a redhead. I sometimes miss it, but then again I quite like it dark. I'm thinking something completely different needs to happen soon! On Friday I went back home to Odense, where my dad and I went out for Italian. Really nice to spend some daddy-daughter-time. Yesterday I went shopping with my mom and sister, and I bought some new rings from Message, a cardigan from Gina Tricot, a nailpolish from Deborah Lippmann, a postcard from Vissevasse, a fannypack and some wannabe Vans from Deichmann. For family dinner we had homemade pulled pork burger. So yummy! All in all a good week. How was yours?

No comments:

Post a Comment