Aug 29, 2013

Looking back: August 2012

Her er en lille collage fra min august 2012 på bloggen // Here's al little collage of my August 2012 on the blog

Nu har jeg efterhånden blogget i over 3 år, så jeg tænkte at det kunne være lidt hyggeligt at se tilbage på, hvad jeg lavede sidste år på samme tid. Jeg synes i hvert fald altid at det er sjovt på de blogs, hvor jeg selv er fast læser! Nu er august 2013 snart omme (hvor blev sommeren, og ikke mindst året af?!), men jeg når lige at få den med. Jeg havde ikke ret mange indlæg i august sidste år, og så vidt jeg husker skyldtes det at jeg var lidt udbrændt efter at have blogget en masse fra- og om New York og Full Figured Fashion Week. Desuden var der dødt i blogland, da folk altid er på ferie i juli/august. Det blev dog til et par indlæg om modeugen i København, der sidste år også bød på lidt for de kurvede kvinder:

- Først og fremmest var jeg med Karina fra Copenhagen Curves ude at besøge Carmakoma på CIFF i Bella Center. Her så vi kollektionen for forår 2013 - læs indlægget her, og se mit outfit her

- Dernæst var Karina og jeg en tur i Gallery i Forum, som vi dog hurtigt droppede, og satte os ud i solen i stedet. Mit outfit finder I her.

- Sidst men ikke mindst holdt Plus Living deres modeshow i kælderen under Det Ny Teater, hvor jeg atter fulgtes med Karina og vi var backstage om eftermiddagen, for at få hele oplevelsen med. Vi fik også sat (højt) hår af frisørerne. Læs indlægget her og se mit outfit her

Jeg synes at jeg har haft væsentligt mere travlt i august i år, men det er bestemt ikke negativt. Jeg er klar på endnu mere modeuge, og endnu mere mode for kurvede og plus-size kvinder! Hvad siger I, er I med på den?

-----------------------------------------------

I've been blogging well over 3 years now, so I thought it' might be fun to look back at what I did this time last year, and continue doing so once a month. I always enjoy posts like these on the blogs I follow! August 2013 has almost come to an end (where did the summer go? Not to mention this year!), but I can still make this month. I didn't do a lot of posts last August, because as far as I can remember, I was tired after blogging so much from- and about New York and Full Figured Fashion Week. Also the blogsphere was kind of quiet, as people are always on holiday during July and August. However, I did manage to do a few posts on Copenhagen Fashion Week, where there was a little bit going on for the curvy women.

- First of, Karina fra Copenhagen Curves and I went to visit Carmakoma at CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), and saw the Spring 2013 collection. You can read the post here, and see my outfit here.

- Next up, Karina and I went to Gallery at Forum, but didn't stay long before we headed out into the sun. My outfit can be found here.

- Last but not least, Plus Living did their fashion show in the basement of a theatre, and once again I had teamed up with Karina. We went backstage during the day, to get the full experience, and also had our hair done (big!) by the stylists. The post is here and my outfit here

I feel like I've been a lot busier this August, but that's in no means a bad thing. I'm ready for even more fashion week, and for even more fashion for the curvy and plus-size women. What do you think, are you up for that?

No comments:

Post a Comment