Aug 3, 2013

Take me out to the Ball Game

Cap: bought at Roskilde Festival - similar here // Tee: H&M  // Jeans: Studio // Sneakers: customized Converse All Stars from NYC // Ring: Glitter 

Her får I endnu et outfit fra sidste uge, men et virkelig casual et af slagsen! Jeg har længe ledt efter nogle oversize baseball-/hockey t-shirts (endnu engang inspireret af pigerne fra Geordie Shore... ), men har indtil nu ikke haft heldet med mig. Allerede i juni så jeg Ashley Rose i denne t-shirt på hendes instagram, men jeg kunne ikke opdrive den i danske H&M-butikker, så jeg opgav hurtigt jagten. Helt tilfældigt faldt jeg så over den, da jeg skulle købe fødselsdagsgave til en veninde for et par uger siden. T-shirten er fra Divided og det er en L - så de er store i størrelsen. Jeg endte med også at købe den i sort, og den har jeg planer om at style helt anderledes - og meget snart! Jeg er stadig på udkig efter en endnu længere hockey-tee a lá denne fra Asos (come on, hvorfor må vi ikke købe Primark fra Danmark?!), så I må endelig give et heads up, hvis I falder over noget lignende! Jeg beklager i øvrigt den ret kedelige baggrund på billederne, men jeg var på vej i biffen på Fisketorvet, og der sad tonsvis af mennesker ud mod vandet, og cyklisterne blev ved med at køre ind foran mig, så jeg måtte stille mig til den anden side. Men det er forhåbentlig bedre end ingenting... Hvis jeg i øvrigt ser lidt halvsmadret ud, er det fordi jeg havde en lille smule tømmermænd fra en god Sangria-brandert aftenen forinden. Det forklarer også det ret casual valg af tøj ;-)

Og så minder jeg jer endnu engang om de to konkurrencer jeg har kørende for tiden. HER kan du vinde en blomstret blazer fra Veto Jeans, og HER kan du vinde billetter til Zizzis modeshow under modeugen i København. 
-------------------------------------------

Here's another outfit from last week - this time a very casual one! I'd been searching for some baseball- or hockey shirts for quite a while (once again heavily inspired by the girls of Geordie Shore....), when I finally found this one at H&M. I saw it on the gorgeous Ashley Rose on her instagram in June, but couldn't find it in the danish stores then and gave up. Luckily it popped up when I was buying a present for a friend a few weeks ago! I also bought the tee in black, which I'll style very differently - and soon! Both are from Divided and a regular size L, so they are quite oversize. I'm still on the hunt for an even longer shirt, like this one (come on Asos, why can't we buy Primark from Denmark?!), so if you find something in that style, please give me a heads up! I'm sorry about the boring background for my pictures by the way. I was heading for the cinema, but there were tons of people at the waterfront there, and the bicyclist kept biking in front of me, so I had to choose the other side. Hopefully it's better than nothing though... If I look tired as well, it's because I was a bit hung over from the night before, where I drank a lot of Sangria with some friends. This also explains the choice of casual clothing that night ;-)

Remember that you can still enter my giveaway of a floral blazer HERE.

No comments:

Post a Comment