Aug 16, 2013

There Goes My Love

Shirt: Zizzi // Skirt: Dorothy Perkins // Shapewear (not seen): Zizzi
Totally girl-crushing on Denise
Hat: H&M // Necklace: Glitter
Set of three rings: Pilgrim // Double spiked ring: Glitter // Nailpolish: Essie "Big Spender"
Shoes: Payless // Nailpolish: Essie "Big Spender"

Jeg runder dette års indlæg om modeugen i København af med mit outfit til Zizzis show "We Will Rock Your Sexy Curves" (backstage-indlægget finder I her og generalprøve/show-indlægget finder I her). Oprindeligt havde jeg faktisk en kjole i tankerne, men da den viste sig ikke at gå alligevel, faldt denne styling mig pludselig ind. Jeg prøvede sammensætningen aftenen før, og jeg var vild med det! Pink og lilla er hotte farver til efteråret, og sort/hvid samt striber fortsætter også. Og tilsammen er det lidt af en vinder i min bog. Outfittet gav mig samtidigt mulighed for at rocke mine egne sexede kurver - jeg lægger gerne fokus på mine ben nemlig! Jeg fik da også adskillige komplimenter for både styling og ben den aften, så noget må jeg have gjort rigtigt ;-)

Jeg håber at I har nydt at følge med og få lidt indblik i dette års modeuge for kurver! Det har været helt fantastisk at tage del i, og hvor er det fedt at der er begyndt at komme mere fokus på- og omtale om plus-size mode. Jeg glæder mig allerede til at se, hvad modeugen i februar 2014 kan byde på!
---------------------------------------

I'm finishing off this year's posts on Copenhagen Fashion Week with my outfit for Zizzi's show "We Will Rock Your Sexy Curves" (backstage post here and rehearsal/show post here). Originally I wanted to wear a dress, but since that turned out not to work, this styling came to mind. I put it together and tried it on the night before, and I loved it! Pink and purple are hot colors this fall, and black/white and stripes continue next season, too. All together it's a sure winner in my book. This outfit also gave me the opportunity to rock my own sexy curves - I like drawing attention to my legs! I did receive quite a few compliments on both the styling and my legs that night, so I guess I must have done something right ;-) 

I hope you've enjoyed being on the sidelines a little bit, and getting a peek at fashion week for curvy women. It's been wonderful to take part in, and it's so good to see, that there's finally more attention to plus-size fashion. I'm already excited to see what the next fashion week in February 2014 has to offer!

3 comments:

 1. Rigtig fedt outfit! Er især vild med din skjorte - elsker striber i al hemmelighed ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iih, tak Mathilde! Striber er fede :-D

   Delete
 2. You look amazing, and those shoes are to die for!

  ReplyDelete